Två olika föreläsningar med Torkild Sköld.     

Torkild Sköld erbjuder två föreläsningar ”Livet ska levas, inte överlevas” och ”Självledarskap” som ni kan se på flikarna här ovan. Det är föreläsningen om självledarskap som sedan många år är oerhört populär både bland företag och privatpersoner. Självledarskap handlar om att leda sig själv och ta 100% ansvar för sig själv. Mer om den föreläsningen kan du läsa om på denna länk.

Hans andra föreläsning som är helt ny handlar om varför det är svårt att hitta mål och mening i livet om vi inte har tillit till oss själva och till varandra. Torkild menar att utan tillit till oss själva kommer vi inte uppnå de resultat vill vill. Mer om den nya föreläsningen kan du läsa om på denna länk.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Med storytelling levererar han sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen