Torkild Sköld erbjuder två föreläsningar live eller digitalt, för företag, organisationer och privatpersoner. ”Livet ska levas, inte bara överlevas” och ”Självledarskap – konsten att leda sig själv” 

Det är föreläsningen Självledarskap – konsten att leda sig själv som sedan flera år är oerhört populär både bland företag och privatpersoner. Självledarskap handlar om att leda sig själv och ta 100% ansvar för sig själv. Mer om den föreläsningen kan du läsa om på denna länk.

Hans andra föreläsning ”Livet ska levas, inte bara överlevas” handlar om varför det är svårt att hitta mål och mening i livet om vi inte har tillit till oss själva och till varandra. Vad är det som gör att företag som har mål och visioner har så svårt för att uppnå dem ? Torkild menar att utan tillit till oss själva och varandra i företag, kommer vi inte uppnå de resultat vi vill. Mer om denna föreläsningen kan du läsa om på denna länk.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Med storytelling levererar han sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 40 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Kommande föreläsningar

 • 29 nov: Göteborg

  Biljetter kvar
 • 30 nov: Kungsbacka

  Fullbokat
 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat

Alla öppna föreläsningar