Torkild Sköld erbjuder tre föreläsningar live eller digitalt, för företag, organisationer och privatpersoner. ”Tillitsfullt självledarskap – hur du tränar ditt själsliga immunförsvar.”, ”Självledarskap – konsten att leda sig själv” samt ”Feedback en förutsättning för framgång”

Det är föreläsningen Självledarskap – konsten att leda sig själv som sedan flera år är oerhört populär både bland företag och privatpersoner. Självledarskap handlar om att leda sig själv och ta 100% ansvar för sig själv. Mer om den föreläsningen kan du läsa om på denna länk.

Hans andra föreläsning ”Tillitsfullt självledarskap – hur du tränar ditt själsliga immunförsvar” handlar om varför det är svårt att hitta mål och mening i livet om vi inte har tillit till oss själva och till varandra. Vad är det som gör att företag som har mål och visioner har så svårt för att uppnå dem ? Torkild menar att utan tillit till oss själva och varandra i företag, kommer vi inte uppnå de resultat vi vill. Mer om denna föreläsningen kan du läsa om på denna länk.

Hans tredje föreläsning handlar om vikten av att ge och ta feedback men också de bakomliggande faktorerna till att det är så många som har svårt för att både ge och ta feedback. Feedback är den kommunikation som betyder mest för vår utveckling och resultat, både som individ och företag. En mycket intressant föreläsning som väcker nya tankar och ger kloka insikter. Mer om denna föreläsningen kan du läsa om på denna länk.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Med storytelling levererar han sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 40 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.