Referenser från olika företag och verksamheter som jag har föreläst för.

Detta är några kommentarer från mina företagsuppdrag där jag har föreläst och/eller haft workshop. På denna länk kan du läsa vad de tycker som varit med på de öppna föreläsningarna.


Under maj tog vi in Torkild Sköld för en digital föreläsning, vilket var det bästa beslutet vi kunde ta. Torkild lyste genom datorskärmen och budskapen har fastnat och lever vidare i vår vardag än idag. Det var inga problem att hålla fokus då Torkild framförde föreläsningen på ett inspirerande och energirikt vis.
Efter föreläsningen samlade vi våra anställda i ett digitalt forum där vi fick extremt fin feedback och det var många som föredrog att få ta del av föreläsningar på detta vis även framöver. Att tilläggas är att jag efter detta fått förmånen att delta på andra online föreläsningar men där jag upplevt att budskapet inte nått fram och där en timma känts lite lång.
Jag tillsammans med mina kollegor och grundat på all den feedback vi fått vill jag ge mina allra varmaste rekommendationer att ta in Torkild Sköld för en online föreläsning!”
Johanna Löfgren, Intrum Sverige

Vi var mycket nöjda med föreläsningen, den passade perfekt till den intention och de förväntningar vi hade. Engagerat och allt enligt plan.
Bra och tydlig kommunikation från bokning till genomförande.
Annika Ekberg, Rektor – Ystad Gymnasium

Fantastisk bra forelesning av Torkild med relevant innhold som er nyttig både privat og i jobbsammenheng! Passet perfekt inn i vårt faglige fokus på egen samling.
Leif A. Wiik, Arctic Spas Massasjebad AS/Polarbad kjeden


Wow, vilken jäkla grym föreläsning! Du naila så sjukt många saker och tydliggjorde många självklara saker som man inte tänker på till vardags. Bästa jag vart på länge och utan att det var syftet med att jag gick så gav du mig en formel jag kommer ta med mig både privat och i jobbet.

Marcus Ekeberg, VD Greenfee365


Torkild hade total kontakt med publiken hela tiden. Det pendlade mellan gapskratt och knäpptyst på några sekunder, vilket är ett gott betyg på närvaron hos både föreläsare och publik. Hög igenkänningsfaktor, personligt. Torkild backade heller inte för att vara väldigt skarp, trycka mycket på det personliga ansvaret hela tiden. BRA!”
Susan Henriksson, Svedala Kommun


Otroligt trevlig och givande föreläsning som gav med sig nya perspektiv och frågeställning både privat (i ens egna ledarskap) men även i ens dagliga arbete som just ledare.​”​

Petra Holst, Besikta


​Fantastisk, inspirerande, tänkvärd och underhållande föreläsning. Vi har pratat länge om att det börjar hos oss om vi vill ha till en förändring. Men nu tror jag att polletten ramlade ner och många bra tankar spreds efter föreläsningen.​”

Maria Stamm, Strängnäs Kommun​


Stort tack för att du gjorde vår kickoff minnesvärd och givande genom din inspirerande föreläsning och fantastiska workshop. Att något till synes så självklart kan vara så betydelsefullt och ge så mycket insikt är i sig en häftig upplevelse. Att dessutom få nycklar och verktyg att börja praktisera verkligt ledarskap är en grym bonus. Torkild, du har fått en ny toppreferens i mig!

Jan Hermanson, VD B3IT Connect AB


Att driva förändringsarbete är utmanande på många nivåer. För att ta oss igenom den naturliga fasen där alla utmaningar kommer upp till ytan så tog vi på Tekniska verken Nät hjälp av Torkild Sköld AB för att lära oss hur det personliga ledarskapet kan vara en framgångsfaktor i att driva ett kulturdrivet förändringsarbete. Jag kan varmt rekommendera Torkilds insikter!

Andreas JonssonDepartment Manager Business Development and Support på Tekniska verken


Torkild, stort tack för dina föreläsningar. Tycker du på ett självutlämnande och personligt sätt avväpnar dramat att man inte alltid behöver vara perfekt men ändå kan vara unik. Du gör det på ett lustfyllt och enkelt sätt som man kan ta till sig och själv fundera vad jag göra för att må bättre, ta nya steg i mitt liv, se möjligheter istället för att måla upp hinder.
 Bra jobbat

Anders Nilssonvd Ystad Saltsjöbad


Vad händer? Hur reagerar jag? Vad blir resultatet? Bra eller dåligt? Det är sällan ögonen öppnas på vid gavel i självinsikt. Jag är helt övertygad om att det gäller alla som lyssnar till dig. Ingen kan som du belysa ens ofullkomlighet utan att döma. Känslor, där våra smilband sträcks, ögon fuktas och allvarliga tankar tänks, avlöser varandra, oavbrutet, i en härlig ordström. Ditt visitkorts ”baksida” ligger på mitt skrivbord som en ständig påminnelse.

Jan Halling, Controller Pentronic AB


Jösses! Är rörande överens med mig själv att Torkild Sköld är den bästa föreläsaren jag någonsin sett! WOW! Jag grät, skrattade i massor och kände att allt kom från hjärtat! Torkild, du rockar! Prata om att Bli Berörd fick en helt ny mening! Tusen tack!

Carina Månsson, vd Nature calling.


Byggbranschen står inför stora utmaningar. Kompetensförsörjning, ökad mångfald och att vi blir än mer attraktiva som bransch och arbetsgivare. En framgångsfaktor för att vi som bransch ska lyckas är bland annat ett bra ledarskap. Till vår årligt återkommande Byggdag i Norrköping anlitade vi Torkild för att ge branschen kloka insikter i ledarskapets betydelse för sin egen och företagens framgång. Torkild bjöd på en underhållande, klok och lättillgänglig föreläsning som var mycket uppskattad och som jag tror och hoppas gav  de 250 deltagarna inspiration att ta ledarskapsfrågorna vidare i sina företag. Jag kan varmt rekommendera Torkild som föreläsare och inspiratör!

Jan Malmberg, Chef Bygg Industrier Norrköping


Torkild, tack snälla för din föreläsning! Du förmedlar liv, glädje, inspiration och passion. Du gör det på ett mycket enkelt och lekfullt sätt som berör oss alla. Det är lätt att ta till sig dina idéer, insikter och tips och du får oss själva att fundera på vad vi kan förändra och förbättra för att må och prestera bättre samt hur vi kan inspirera våra arbetskollegor, nära och kära i vår omgivning. Genom din föreläsning tar vi med oss nya insikter i vårt arbete att vidareutveckla vårt personliga ledarskap till en ännu högre nivå. Stort tack från oss alla!

Sandra Serler, HR Manager, ENERCON Energy Converter AB

 

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar