Omdömen från de som varit på mina öppna föreläsningar.

Detta är några kommentarer från mina öppna föreläsningar.

Både jag och min väninna tyckte att du gav en mycket bra föreläsning med mycket eftertanke och många glada skratt.
Vi gick därifrån med förnyad energi, nya ideer och konstaterar att detta borde vi göra hyfsat regelbundet.
TACK för allt du gav. 🙂

Om föreläsningen i Sjöbo, 16 maj 2019

Hej Torkild! När jag var på din föreläsning hade jag skilt mig året innan. Det tog ca.2.5 år innan jag beslutade mig för att lämna. När man har 3 barn ihop vill man inte förhasta sig i sina livsavgörande beslut som påverkar alla i familjen. Men det var en lättnad för hela familjen även för barnen. Min dåvarande man och jag hade varit ihop sedan 23 år tillbaka och han svek mig med att gå till en annan kvinna bakom min ryggsäck. En del skiljer sig direkt men jag försökte hålla ihop familjen så länge som möjligt. Men insåg till slut att det var omöjligt. Det fanns inget VI mot världen längre. I mitt inre hade jag tappat min identitet och gick ner i en djup depression. Kom ur den med professionell hjälp. Men ilskan var kvar mot honom och den åt upp mig inifrån. Så klart jag klandrar honom för allt som hänt. Jag började jobba med mig själv och hittade min identitet igen, jag var starkare och lyckligare. Men ilskan! Den fanns kvar. Hur får jag bort den? Då fick jag se att du skulle föreläsa i Sollentuna. Du gav mig verktygen för att ändra mina tankar. Brevet vi skulle skriva till mina barn som egentligen var skrivet till mig själv. Att en del händelser i livet kan vi inte förutse men att vi kan faktiskt påverka vårt agerande. Det väckte mycket tankar över hur min situation har varit under några år. Jag vet att min reaktion efter att jag fick reda på min xmans otrohet inte gick att stoppa. För det sveket krossade mig helt och det gick på en sekund. Tyvärr gjorde jag mig till ett offer i flera år tills du kom och vände mitt synsätt. Du gav mig verktygen för att kunna lämna mina gamla känslor, tankar och sluta vara ett offer till att vara fri och lycklig. Som jag ser det idag så vann jag högsta vinsten till slut! Livet tillbaka!
Tack!

Om föreläsningen i Sollentuna, 29 januari 2019

Mycket bra saker du väckte i ens huvud, detta behöver man bli påmind oftare i vårt stressiga samhälle. Riktigt bra föreläsning, tummen upp för dig Torkild. Mycket bra. Kommer att boka in fler föreläsningar med dig när du är i skåne och föreläser.

Christian om föreläsningen i Sjöbo, 16 maj 2019

Tack för en mycket givande föreläsning. Vi har lyssnat på dig en gång tidigare. Lika givande den här gången, många tänkvärda tips. Stolarna kan man höra hur många gånger som helst. Vi kommer gärna och lyssnar på dig fler gånger. Med vänlig hälsning,Tomas och Helena Huru.

Tomas om föreläsningen i Kiruna, 8 maj 2019

En fantastisk bra och givande föreläsning på många sätt.
Fick med mig många kloka ord hem.
Att man ska uppfylla sina drömmar bla, lita på sig själv och att våga.
Det stärkte mig bla.
Tack! Man behöver få en spark i baken ibland!

Helén om föreläsningen i Kiruna, 8 maj 2019

Blev först förvånad när jag hörde att det skulle handla om Tillit. Detta ord förföljer mig. Insåg efter ett tag att din föreställning var som klippt och skuren för mig! Kommer definitivt att "kasta stolarna" nu och vara ute på planen och agera!! Stort Tack!

Rose-Marie om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Mycket inspirerande! Berörde mig på många sätt och tar verkligen med mig flera verktyg att använda för att öka på tilliten till mig själv . Du är en otroligt inspirerande och motiverande föreläsare som har förmågan att "knuffa" mig som åhörare i rätt riktning. TACK!!! Mvh Anna.

Anna om föreläsningen i Göteborg, 25 april 2019

Hej Torkild. Din föreläsning var mycket uppskattad och intressant,man blev lite omtvistad i huvudet på ett bra sätt. Jag/vi min fru och två av mina barn var med och alla tyckte likadant. Det är så bekvämt att bara följa rälsen, rakt fram är säkert. Tack för sidospåren och inspirationen att få bättre insikt i livet som är här och nu. Mvh Tomas Pellijeff med familj : )

Tomas om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Intressant föreläsning där du vågar gå emot vad andra säger. Tex att inte ha massa mål hela tiden.
Spännande att du öppnade föreläsningen genom att spela upp negativa kommentarer och förklara att alla inte kan tycka om alla. Det är nyttigt att höra!
Skönt också att du inte drar massa klyschor hela tiden.
Väldigt bra föreläsning!

Om föreläsningen i Ronneby, 3 april 2019

Det är den bästa och trevligaste föreläsningen som jag har lyssnat på. Tack.

Seyran om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Väldigt givande kväll! En go blandning av skratt och eftertänksamhet som man tar med sig hem och funderar vidare på.
Var på den föregående föreläsningen vilken var bra, men den här var faktiskt ännu bättre.
I vart fall för mig, kändes väldigt träffande!
Redan så här dagen efter har jag gjort små steg i att ändra min inställning till mig själv och andra.

Jonas om föreläsningen i Göteborg, 25 april 2019

Hej Torkild,

Tack för en inspirerande och givande föreläsning. Delvis träffsäkert men samtidigt roligt.

Hoppas på fler föreläsningar i Gbg framöver.

Ha det fint!

Mvh
Sofia

Sofia om föreläsningen i Göteborg, 25 april 2019

Torkild är en fantastisk inspirerande föreläsare! Blandning av humor, allvar och växande till hur man ser sig själv och sin omgivning.
Givande föreläsning!

anna om föreläsningen i Göteborg, 25 april 2019

Tycker du är fantastisk att lyssna på. Har mycket att lära mig. Blir alltid berörd när jag lyssnar på dig. Kram Silvia

Silvia om föreläsningen i Göteborg, 25 april 2019

Jättebra verkligen, du levde verkligen upp till mina förväntningar, du är bäst! Många aha upplevelser och ännu en gång en påminnelse om verktygen. Tack för din sårbarhet, humor och kärlek ❤

Om föreläsningen i Göteborg, 25 april 2019

Personligt och mitt i prick!

Camilla om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Du är som vanligt en stor talare och inspirationskälla. Vi gick därifrån med mycket tänkvärt som vi tar med oss i livet. Måste dessvärre meddela att vår kamphane Torkild har avlidit. Det är jag som var på din förra föreläsning med mitt företag Riddarplatsens Trafikskola och efter den köpte vi en kampfisk som vi hade på kontoret och döpte den efter dig. Vi sände dig en bild på honom.
Fortsätt som du gör. Du är bäst!

Om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

En inspirerande föreläsning. Visst märktes det att föreläsningen var ny och att allt inte riktigt flöt på.
Säcken knöts ändå ihop på ett mycket bra och eftertänksamt sätt. Hade bjudit in hela företaget, tyvärr kunde bara en tredjedel närvara vilket var synd då flera av dom hade behövt höra dina ord.
En av mina drivkrafter är att skrota "skitsnacket" kring fikabordet och där lyckas du förmedla ett alternativt synsätt
Stort tack
Micke Elfvendahl

Micke om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Kombinationen av djup allvar, händelser från verkligheten, ditt kroppsspråk och engagemang var mycket bra. Som utbildad ACC coach och bildterapeut har jag hart "några" livsstilstalare. Så..jag vart positivt överraskad att ditt budskap var på ett sätt som jag tror många kunde fånga upp. Själv tycker jag tillit, sårbarhet och nyfikenhet var ledorden.

Annett om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Torkild är ett proffs, blandar allvar, eftertänksamhet och humor i en fantastisk mix. Har du inte lyssnat på hans föreläsningar är det dags!

Camilla om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Detta var fjärde gången som jag lyssnade på Torkild. Jag gillar hans energi och jag blir inspirerad av hans ödmjukhet blandat med allvar, humor och sårbarhet. Budskapet denna gång var att vi lever NU och att om vi "vill" så kan vi "unna" oss att fokusera på att vår tillit växer till oss själva och nyfikenheten till våra medmänniskor. För då kommer resultatet att bli större än vad våra ev. nuvarande, begränsade drömmar och mål. Denna insikt klickade så in i mig. Jag har själv varit dålig på att sätta mål. För att jag har omedvetet alltid fokuserat på nuet och mitt liv har varit väldigt tursamt.
Jag gillade verkligen denna föreläsning.
Tack för en inspirerande kväll.

Ywonne om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Jag tyckte den var bra. Blev glad av den. Du har en förmåga att förklara svåra saker med både hjärta och hjärna.
Vänliga hälsningar
Sophia Lindgren

Sophia om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Jag åkte direkt hem efter föreläsningen och strök över mina mål i min kalender. Mål som varit desamma med lite variation under årens lopp, mål som jag ständigt misslyckas att nå. Det var så befriande för mig att få till mig att jag kan tänka på ett annat sätt! Tack för en inspirerande föreläsning!

Om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Bra. Värme, engagemang och mycket tänkvärt. Lätt att känna igen andra. Själv fick jag mig några käftsmällar. Nyfikenhet ska bli mitt ledord tillsammans med sårbarhet. Tack!

Ylva om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Eftersom jag hört dig tidigare visste jag att det skulle bli en bra kväll. Du öppnar upp för nya tankar. Tankar som jag kan ha med mig i min vardag. Det där med guldkant var klockrent.

Irmeli om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Hej Torkild!

Tack för en föreläsning som ömsom gav oss härliga skratt av igenkänning, ömsom sanningar om en själv som fick en att vrida sig av obekvämligheten i sitt eget skinn. Ack så välgörande det är att påminnas om hur man är funtad och varför det ibland inte är så himla bekvämt att leva det liv man vill. Du manar till agerande, men du gör det med en stämma som andas tillit, välvilja och får oss att känna styrkan i vår egen kapacitet. Tack för det goda injektionen!
Också så himla bra med en föreläsning som blandar jobb och privata relationer!

Med vänliga hälsningar,
Bea och Per

Beatrice om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Hej!
Mycket inspirerande, lätta konkreta tips och idéer att ta till sig som är användbara i sin vardag. Mycket fint att du bjuder på dig själv gällande din tuffa uppväxt som barn. Berörande, men också ett exempel på att det kan gå bra ändå. /Stefan

Stefan om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Så bra, verkligen något jag tog med mig! Att faktiskt ta tillvara på ögonblick. Inte låta tankar o känslor styra i alla lägen.
En rolig kväll som gav mycket näring!!

Om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Jag tycker att föreläsningen var en föreläsning i helt ny tappning. Fullt med inspiration blandat med skratt gjorde aldrig att föreställningen blev långtråkig.
Det har tagit några dagar att smälta in alla intryck.

Camilla om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Så bra föreläsning. Hört mycket bra om dina föreläsningar och det stämde. Tänk om alla kunde gå den och reflektera över hur man själv är och hur man beter sig.
Tusen tack för en toppenkväll i Vänersborg

Åsa om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Hej! Fantastiskt bra. Tack för verktygen som man fick i den andra delen av föreläsningen.

Gunnar om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Tack för en helt fantastiskt rolig och inspirerande föreläsning.
Det var många kloka ord som blandades med mycket skratt. Vi kommer ha stor nytta av ditt sätt att tänka i framtiden och jag hoppas på att kunna besöka fler såna fantastiska föreläsningar.

Om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Otroligt bra .
Fick många aha upplevelser som jag kommer jobba vidare på .
Tillit blir det första att ta tag i .
Mvh Fredrik

Fredrik om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Den här föreläsningen bjuder på många reflektioner och aha-upplevelser. Torkild blandar teori och filosofiska tankar och verklighetsförankrar med tydliga, konkreta exempel. Igenkänningsfaktorn är ofta hög och man både skrattar och fäller en tår. Som föreläsare är Torkild personlig, engagerande och karismatisk. Man liksom åker med.

Katrin om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Jag fick mig en tankeställare, ”wake up call”. Jättebra föreläsning. Du tar upp sådant som egentligen är självklart.
Man skulle behöva gå på dina föreläsningar med jämna mellanrum för att inte tappa det igen...

Om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Mycket bra och inspirerande föreläsning, kommer definitivt att rekommendera andra att gå och lyssna på Torkild.

Om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Tack för en inspirerande och motiverande föreläsning att ha med sig dagligen framöver...den kommer hjälpa mig enormt, bara jag bestämmer att jag vill ;-). Andra delen var gripande o tydliggjorde de nyckelord du berörde i första delen! TACK, Du berör din publik!

Om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

En bra föreläsning som bekräftade mycket av det jag redan lever efter men behövde hjälp med att sätta ord på och få någon att spegla mig i.
Läs: Lätt drunknad i alla andra ledarskapskurser som promotar SMART. Jag känner mig stärkt och ser tydligt nu vilka delar jag vill jobba ännu mer med för att få mitt bästa liv.

Om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Tyckte att jag verkligen fick en ögonöppnare flera gånger, kommer gärna på fler föreläsningar med dig, nu ska jag smälta alla tankar. Tack Catharina Dahne

Catharina om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

En fantastiskt inspirerande och tänkvärd föreläsning! Man drogs med från första början!

Lisa om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Underhållande & proffsigt upplagd. Tiden gick så fort!

Birgitta om föreläsningen i Södertälje, 8 april 2019

Tack för en engagerande, härligt ärlig och opretentiös föreläsning, Torkild! Det var som en vitamininjektion. Jag kände mig bättre rustad när jag gick därifrån. Ibland behöver man påminnas om det man innerst inne redan vet för att ta det på allvar. Bra att du repeterade viktiga punkter, då fäster det sig bättre.

Petra om föreläsningen i Södertälje, 8 april 2019

Riktigt bra kväll. Ju längre föreläsningen höll på ju bättre blev den. Personligt varvat med humor och många tankeställare. Än en gång tack.

Thobias om föreläsningen i Södertälje, 8 april 2019

Jag blev verkligen inspirerad av din föreläsning

Saranda om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Jag tycker föreläsningen var kanon!
Den gav mig nya tankar och insikter och den var i en härlig blandning av humor och allvar.
Allt tänk var inte helt nytt för mig men det gav mig en nöjd bekräftelse på att jag ibland är helt..rätt..på...det...
Kanonkalasperfekt och Tack Torkild!
Så super med en värdefull föreläsning som verkligen ger valuta för pengarna!
En föreläsning som inte bara vänder sig till de som kan betala tusen och mer.
Fortsätt så!
Jag kommer på nästa. Nästa år hoppas jag!

Susan om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Tyckte att den var superbra. Tack mycket som var tänkvärt.

Om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Toppen!
Som du säger att det är inget nytt under solen men det är så bra att få det repeterat och upplagt på ett bra och pedagogiskt sätt vilket gör att jag kunde ta till mig och få aha-upplevelser. Nu är det bara att sätta igång och GÖRA!

siv om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Hej Torkild. Tycker att du bjuder på en underhållande och trevlig föreläsning. Mycket är självklart men du sätter de rätta orden på det som är en känsla och upplevelse i livets olika faser. Du bjuder på dig själv och öppnar upp, man känner sig välkommen och atmosfären i lokalen blir därmed avslappnad och trygg.

Tack för en bra föreläsning.

Om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Hej och tack för ditt besök i Växjö. Jag tog med min dotter som är en god o glad tjej på 22 år men som jag upplever inte stannar upp och njuter. Från att ha haft stora visioner om innehållet i sitt liv kom sjukdom ivägen som gör att hon måste ta det lugnare vilket i sin tur gör att hon aldrig kommer att nå ditt hon först ville. Detta har gjort att hon ofta jämför med hur mkt bättre det kunde varit ”om” och att alla mål i träning, arbete mm kommer inte att kunna nås inom de närmaste åren ... Jag tyckte det var väldigt intressant att lyssna på dig fast jag redan har kommit till insikt men jag var osäker på om min dotter uppskattade föreläsningen. Ja vi kom ju sist så hon var inte helt lättövertalad 🙂 I dag ringde hon: - Mamma! Tack! Jag kände mig så stark efter föreläsningen så jag tog tag i all skit som hänt på jobbet (vilket resulterade i att en otrevlig typ fick sparken) och hela teamet tackade mig. Jag hade aldrig vågat innan men jag hade bara hans ord ”GÖR” i huvudet och såg att jag burit de där jäkla oros och älta stolarna för länge. Sen säger hon att det var som en rullgardin åkte upp- hon är faktiskt väldigt lycklig men har inte kunnat släppa ”om jag gjort si o så hade allt varit bättre” men nu insåg hon att det inte har gjort någon nytta att tänka eller känna så. Dessutom rensade hon sina dåliga influencers.
Allt detta är saker som vi sagt till henne men det var genom dina ord hon tog till sig budskapet så jag får tacka ödmjukast! Önskar att fler ungdomar skulle få höra din föreläsning.

Om föreläsningen i Växjö, 2 april 2019

Uppfylld av många tankar efter din föreläsning. Blev väldigt mycket mera medveten och också påmind om en del jag visste men inte längre var medveten om. Ska bli mera NU och GÖRA för mig hädanefter! Vi kommer att ses fler gånger!
Tack för en inspirerande och påminnande kväll!
Susanne

Susanne om föreläsningen i Lund, 4 april 2019