Omdömen från de som varit på mina öppna föreläsningar.

Detta är några kommentarer från mina öppna föreläsningar.

Hej Torkild!
Något sen återkoppling, men som de säger... Bättre sent än aldrig. Din föreläsning var toppenbra! Jag tycker om det enkla och jag tycker om det vanliga. Du är inspirerande på ett vardagligt sätt och du får en att reflektera och fundera på det enkla här i livet. Saker som man kan förändra och saker som man kan bli bättre på. Skulle gärna vilja lyssna på dig igen och rekommenderar dig starkt. Dina berättelser berör oss alla. Din bredd och din breda publik är fascinerande. Fortsätt i samma anda! Var rädd om dig och din familj! Hälsningar Anna

Anna om föreläsningen i Trollhättan, 9 januari 2018

Mycket bra, mycket igenkännande, bra att bli påmind om vissa tankesätt man har. Nu gäller det bara att tänka till och göra rätt.

Pia om föreläsningen i Värnamo, 8 maj 2018

Hej! Fantastiskt bra och inspirerande med många guldkorn att ta med sig i livet 🙂 och balansen mellan humor och allvar är toppen.

Om föreläsningen i Värnamo, 8 maj 2018

Jag tycker att du fångade oss i publiken genom att varva skoj och allvar, i tempo och i ditt sätt att prata i bilder. Jag tar med mig dina ord nu och det känns som jag inte bara har inspirerats för stunden utan även framöver och receptet för det tror jag är är du verkar så himla ärlig i dina berättelser och uppsåt.

Karin om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

Jag, min sambo och två av mina kollegor var på din föreläsning igår. Vi alla tyckte din föreläsning var superbra! Tack för att du delade med dig av alla verktyg och erfarenheter. Du är inspirerande och har en otrolig förmåga att fånga intresse hos din publik. Vi kommer bära med oss dina modeller och kloka ord. Tusen tack! Och vi alla kommer starkt rekommendera andra att gå på dina föreläsningar. Allt gott!

Maria om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

En mycket bra föreläsning!
Får jag tillfället att gå igen så kommer jag helt klart att göra det!

//Linus

Linus om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Vi är väldigt nöjda med din föreläsning många tips och tankar fick man med sig som man har nytta av i det privata och arbetet.
Jag kommer att boka in min sambo så fort tillfälle ges..
Tack

Henrik om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

Tack Torkild för att du förgyllde den hittills varmaste dagen år 2018, både i natur och i själ. Dina ord från kvällens föreläsning kommer jag bära med mig länge framöver.

Angelica om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

Otroligt Inspirerande! Blir otroligt lättsmält när man blandar in humorn i det allvarliga!

Filip om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

Hej
Det var en superbra föreläsning med anekdoter från livet samt leverans av en bra ”verktygslåda” för framtida välmående

Gunnar om föreläsningen i Boden, 28 maj 2018

Så bra och inspirerande! Jag fick många insikter och ett annat sätt att se på saker. Tack!

Om föreläsningen i Boden, 28 maj 2018

Väldigt inspirerande föreläsning & Torkild lyckas verkligen att få med sig publiken med sitt engagemang. Väldigt många "aha!-upplevelser. Sak & Person är definitivt något jag kommer ta med mig i livet!
Tack Torkild för att du kom upp hit till Luleå/Boden!

James om föreläsningen i Boden, 28 maj 2018

Jag tyckte att kvällen var fantastisk & framförallt berikande. Jag är full med energi att ta tag i mitt eget "företag" och se till att bli den bästa ledaren jag kan få. Det kommer nog att glädja/gagna min två tonårssöner också 😉 Fortsätt att vara den du är & att göra det du gör, Torkild, och framförallt, stort Tack för att du delar med dig!!!

Catharina om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Jag är glad för att du lyfte mig ur min depression 🙂

Veronika om föreläsningen i Uddevalla, 17 maj 2018

Tyckte det var en fantastisk föreläsning med mycket eftertanke. Stort plus för mycket glädje och för att du bjuder på dig själv. Stort tack, du gjorde min och många andras dag/dagar. Med vänlig hälsning, Tina (Kristin)

Kristin om föreläsningen i Ljungby, 24 maj 2018

Fantastisk föreläsning! Fick med mig mycket bra information och kände mig upprymd när jag gick därifrån.
Torkild fick mig att känna att jag oxå kan göra allt jag drömmer om. TACK!

Om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Jätte bra, en kväll jag aldrig glömmer.

Om föreläsningen i Ljungby, 24 maj 2018

Tack för en fantastisk föreläsning. Du är en sådan person som jag hade velat ha undanstoppad hemma och när något känns jobbigt eller svårt i livet så hade jag velat plocka fram dig. Höra några peppande och inspirerande ord som får tankarna att gå i en annan riktning och där känslan av ”att allt är möjligt och jag är faktiskt bra” kommer till en. Du är grym! Tack! /Sara

Sara om föreläsningen i Ljungby, 24 maj 2018

Hej Torkild! Igårkväll, en solig försommarkväll var jag tillsammans med min mor och fru på Palladium i Växjö för ett se o höra dig. Vi möts av dig redan i entrén, det gillar man. Ödmjukhet & ett tecken på att du är jordnära, det var fint och ett grymt första intryck. Föreläsningen var dels rolig, men även tänkvärd o inspirerande. Ibland krävs det inte mer än att man vickar lite på tankarna och det fick du mig att göra igår! Jag hade en go känsla! Så pass go att frun fick med mig på storhandling på ICA Maxi kl 21. 30.... det hade fan inte hänt om vi inte hört dig precis hehe... skämt å sido, det var en mycket bra föreläsning, det tyckte vi alla 3! Man surfade därifrån med en go känsla, för sig själv liksom. Ibland krävs det som sagt en liten vickning i tankegången, men den kan vara svår att ordna själv. Så det du gjorde igår var riktigt vasst! så tusen tack Torkild för en toppenkväll! Fortsätt skina! Med vänlig hälsning, Eddie med mor o fru

Eddie om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Underbar föreläsning. Du är öppen, skämtsam och ärlig. Kommer garanterat att lyssna på en föreläsning med dig igen 🙂

Malin om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Hej Torkild. Med stor igenkänning från såväl din uppväxt och din tid som yrkesofficer så smälter jag nu kvällens intryck. Jag hade inte kollat upp dig innan så jag hade egentligen inga förväntningar. Så hade vi så mycket gemensamt i vår bakgrund. Häftigt sammanträffande.
Just nu har jag lyft. Där finns så många landningsbanor men jag vet inte vilken landningsbana jag vill landa på. Om jag har tillräckligt med soppa för att hitta rätt landningsbana återstår att se.
Jag kommer att rekommendera dig för människor jag möter då du har ett nyttigt budskap som stärks av en personlig och stark berättelse om dig själv.

Allt gott! Anders Gamberg, Växjö

Anders om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Tack för en fantastisk föreläsning. Dina tankar, idéer och planer är enkla att förstå och framför allt genomförbara. Det är ju som du sa helt och hållet upp till mig själv att jobba mot hur jag vill att "mitt företag" ska utvecklas. Vill jag se plus eller minus? Du gav mig instrument till att jobba för plussidan. Tack igen !!!

Inga-Lill om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Hej! Mycket bra föreläsning! Jag har skrattat, gråtit och ryst. Mycket mycket bra. Mvh Eva Evelins mamma

Evelin om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Kvällens skånska cocktail var upplyftande och berikad med många smaker. Ingredienserna var solmognad sötma, bäska och sälta av ord som sätter sig i tankarna. Energin steg till huvudet och cocktailen gav mersmak. Nu ska jag förbereda min egen dryck som kommer att smaka allt det ett rikt liv ska inneha enligt mig; hälsa, kärlek och allt som gör en nöjd med tillvaron. Att höra på Torkild var även jobbigt eftersom det blir ännu mer påtagligt att det bara är jag som kan ändra mitt liv, det är min inre styrka som ska ta mig ditt jag vill. Ska definitivt förmedla detta till min blomma till son och min vackra blommande kaktus till dotter. Tack tack tack.

Simone om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Tack för en inspirerande föreläsning med mycket skratt och eftertanke 🙂

Petra om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

Mycket givande och tankeställande. Hoppas att vi ses igen och lyssnar på dig igen!

Azeez om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

Kanon bra föreläsning. Lättsam och underhållande. Ditt budskap kom verkligen fram på ett bra sätt.
Tack Torkild.

Brittmarie om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

En mycket givande föreläsning med både glädje och allvar.
Man fick sig en och annan tankeställare.
Rekommenderas.

Lilith om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

En fantastisk föreläsning av dig Torkild.

Älskade ditt tillvägagångssätt mellan allvar och komik. Det gjorde att man hängde med bra under hela föreläsningen och den blev inte långsam och gnatig. Det är så många punkter under föreläsningen som träffar så rätt och man är ju så ofta medveten men man vet inte riktigt hur man skall hantera det.

Jag är företagare själv med 30 anställda och detta var mycket givande.

Jag gillar dock starkt att din föreläsning skildrar både yrkesliv och privatliv.

Stort tack och jag kommer gå på fler av dina föreläsningar! Lycka till i Ljungby. (Skall dit i helgen)

Önskar dig en trevlig sommar och hälsa rosen, tulpanen och kaktusen 😉

John-Christian om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

Tack Torkild för en mycket intressant och lärorik föreläsning. Jag gillar verkligen och behöver komma iväg på sådana här föreläsningar emellanåt. Det ger en glädje och verktyg i livet.

Camilla om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

Hej!
Din föreläsning var mycket intressant att lyssna på och lockade till många skratt och fullträffar. Jag kommer att rekommendera mina vänner att gå och lyssna på dig. Tack för en trevlig kväll!!! /Ann-Margret

Ann-Margret om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

En helt underbar föreläsning tyckte både jag och min svägerska! Träffade så rakt in i hjärtat! Fortsätt med det du gör!!! Du är bäst!!

Elin om föreläsningen i Uddevalla, 17 maj 2018

Tack för en inspirerande kväll! Några dagar efter din föreläsning så råkade jag ut för en händelse på mitt jobb som var väldigt jobbig .Hade det inte varit för att du lärde mig att skilja på sak och person så hade jag varit helt förstörd och slutat att tro på mig själv . Nu tänkte jag bara - Visst jag gjorde kanske inte ett kanon jobb men det gör mig inte till en dålig människa!
Tack för den insikten,Torkild!

Pia om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Hej Torkild,
Föreläsningen var otrolig. Inspirerande, framför allt spännande, intressant, tänkvärd. Jag kände inte när tiden gick. Efter en sådan föreläsning borde man tänka på vad som behöver förändras i sitt liv och vad som ska vara hans prioriteringar. Men…inte bara att tänka utan att göra något konkret och förändra. Tack för en underbar föreläsning.

Dejan om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Hej Torkild, Stort tack för en fantastisk föreläsning! Alla borde gå och lyssna på dig, jag tänker helt annorlunda nu. Jag var på väg att räcka upp handen när du fråga vem som åker med planet men hann bara sträcka upp den halvt. Så hoppas man har lite entreprenörs tänk ändå;) Ha det bäst Torkild!

Tim om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Tack för en mycket givande, utvecklande och berörande föreläsning som verkligen gör skillnad!
Jag har skickat en mer personlig hälsning till dig Torkild via din fantastiska livskamrat Veronica ❤️

Sara om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Hej och tack för en underbar upplevelse och en inblick i ditt liv! Du hade många fina saker att delge och de tar jag tacksamt emot. Du skapar ro och säkerhet i sinnet och förmedlar många tänkvärda ord.
Jag kommer definitivt att ha detta med mig i såväl arbetslivet som i det privata. Kommer dessutom att förespråka att arbetsgivaren kontaktar dig för en kommande föreläsning på våran Teamdag/dagar.
Tack för denna kvällen och fortsätt i samma anda. Med vänlig hälsning Christina och Stefan

Christina om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Mycket givande, många aha-upplevelser. Igenkänningen är stor.
Stort tack för att du sätter ord på dessa självklarheter.

Ylva om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

För mig helt klockren! Jag fick upp många reflektioner kring min bakgrund och uppväxt men minst lika många idéer och kraft att ta emot framtiden. Stort tack för din ärlighet och engagemang! Du berör verkligen!

Sofie om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Makalöst BRA!

Liza om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Hej! Jag har hört dig innan tillsammans med Jesper och en kille till och Titti Schulz på Stadsteatern i Helsingborg. Ikväll var jag och min man och lyssnade på dig och vi är helt tagna... vilken föreläsning, wow!!! Du är rätt man på rätt plats, du trollbinder alla åhörare. Många aha upplevelser och mycket man gör eftersom man är en rätt positiv person jag ser aldrig hinderna, men man kan ju alltid bli bättre. Kommer att göra allt för att få mina kolleger att komma till någon av dina föreläsningar... har gillat din fb sida i några år nu!

Susanne om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Jag kan inte beskriva hur mycket jag uppskattar (notera att jag fortfarande uppskattar den) din föreläsning. Detta kan kanske låta knasigt men det bekräftar så mycket av hur jag själv har resonerat under mitt 51-åriga liv plus en del nya tankar. Har dock sluppit många av de upplevelser du haft men sett mycket elände runtomkring mej.
Du är väldigt liten för att ha ett så stort hjärta!
Bästa hälsningar och massor med kärlek och omtanke.

magnus om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

Fantastisk igenkänningsfaktor, både för min man som aldrig kommer ifrån startplattan och för mig som lämnar startplattan innan jag ens har en landningsbana i sikte. Sorg, glädje, energi, humor. Gav fina verktyg att försöka implementera i livet på olika vis och i olika situationer. För mig som alltid tar allt väldigt personligt, så är "sak och person", något jag kommer att jobba på. Det kommer inte att vara lätt... men som en vis man sa - Vem har sagt att livet är lätt?
Tack för igår Torkild, en alldeles utomordentlig talare med unikt namn.

Anna om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

Riktigt inspirerande och ögonöppnande föreläsning. Trevligt och intressant från start till slut.
Glädje, självförtroende, positivitet och målmedvetenhet är nu mina ledord i livet!
Gick direkt hem och beställde biljetter till min mamma och mormor. De blev lika inspirerade!

Cassandra om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

Jag har studerat självutvekling under några år nu och kommit över många av koncepten Torkild pratar om. Sättet han lägger fram filosofin kring saken och jaget var dock helt nytt för mig och jag blev totalt fängslad!

Han har ett fantastiskt sätt att föreläsa med mycket humor och bra kommunikation, över lag var det bland de bättre seminarium jag varit på och jag kommer definitivt delta flera gånger!

oscar om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

Helt fantastisk föreläsning igår i Stockholm! Trots en lång jobbdag gick jag hem med full av energi samtidigt väldigt berörd då vi lever med mycket stress och hårt arbete. Min man står i ett vägskäl i livet där både historia och framtid är tunga bördor att bära just nu. Han var med på föreläsningen och hade en kväll av insikter och aha-upplevelse. Tack för att vi fick komma och vi ser fram emot nästa gång! Du ger mänskligheten hopp om insikt och förändring!
Vänligen Anna

Anna om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

För mig var Torkilds föreläsning en djup upplevelse som jag för en gång skull tror kan bidra till en livsavgörande förändring i mitt liv, såväl för arbete som personlig utveckling. Han är genuin och känns äkta och förtjänar att aktivt lyssnas på med alla sinnen. Jag önskar att jag bjudit med mina vuxna barn på föreläsningen. Jag tror på Torkilds budskap och blev berörd av hans berättelser och tankar. Jag rekommenderar föreläsningen starkt till alla som vill utvecklas.
Tack Torkild!

Micael om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Hej Torkil. Vi tog med oss hela firman då vi hört mycket gott om dina föreläsningar. Det var över förväntan bra! Jag tror att vi alla fått lite nya insikter. Tusen tack för att du delar med dig av din ryggsäck. Jag hoppas att det gör den lättare att bära. Allt gott.

Om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Väldigt givande föreläsning med aktuella händelser som speglar vår vardag! Betydelsen av att stanna upp vid händelser och bli medveten samt reflektera över det man gör är väldigt viktigt idag i vårt samhälle. Dagens samhälle är uppbyggt av att allting ska ske effektivt och snabbt, man ska agera direkt, tiden räcker inte till att stanna upp och bli medveten.

Tyvärr känns det som att vi blir dömda utifrån våra saker och tillhörigheter snarare än hur vi är som personer, i slutändan drabbar det oss allihop, och får mig att undra vilken värld villa jag leva i, och hur kan jag påverka?

Tack för föreläsningen och de utvidgade vyerna, samt de olika landningsbanorna man eventuellt kommer se framför sig.

Edin om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Dina ord fick mig att öppna ögonen, bli starkare. Att det ska behövas att någon säger till en att man själv är ledare till sitt liv för att man ska stanna upp. Du Sa många klocka ord. Jag skrev ner massor för att inte glömma. Tex att dåligt samvete är nått vi själva ger oss! Och att FÖRLÅTA är ett val!
Hur jag bättre kan och bör kommunicera med mina barn. Jag är så otroligt tacksam över att jag letade upp dig och kom till din föreläsning. Jag köpte ett armband som jag kommer att bära varje dag som en påminnelse till mig själv om hur jag vill agera i det som händer.
Tog några extra visitkort till vänner och kollegor. Hoppas det var okey?
Stort tack igen. Dina ord och tankar gör skillnad. /Saya Djanaieff

Saya om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018