Omdömen från mina öppna föreläsningar

Superbra föreläsning, alla borde gå och lyssna på den. Rolig var den också.

Malin Therése om föreläsningen i Göteborg, 17 april 2024

Grymt bra föreläsning! Bra och strukturerat upplägg, roliga anekdoter, många tänkvärda ting att ta till sig och GÖRA. Märks att du gillar att hjälpa folk att må bra/bättre, så tack Torkild för att du föreläste för oss på ditt öppna sätt, även kring de tunga sakerna från förr! // Inge

Inge om föreläsningen i Göteborg, 17 april 2024

Tack finaste Torkild för allt du delade med dig igår. Många bra påminnelser till mig som fick mig att reflektera mer av nuet. Är så tacksam att jag fick ta del av din föreställning och att jag gjorde denna investering i mitt liv.❤️ Kram Kristina

Kristina om föreläsningen i Torslanda, 16 april 2024

En mycket inspirerande, givande och viktig föreläsning med både igenkänning och nya infallsvinklar! Skratt och allvar i en härlig blandning, som landade på ett bra sätt även hos ungdomarna i vårt sällskap. Stort tack för att du delade med dig så generöst av både dig själv och dina erfarenheter!

Om föreläsningen i Torslanda, 16 april 2024

Mycket bra och inspirerande! Tänkvärt på många sätt, så självklart egentligen men man behöver ibland påminnas för att se att en förändring kan behövas. Framförandet var humoristiskt, naket och gripande. Kan varmt rekomendera denna föreläsning!

Om föreläsningen i Torslanda, 16 april 2024

Fantastisk bra föreläsning. Jag fick många tankeställare och verktyg för att fortsätta min personliga utveckling.

Petrus om föreläsningen i Torslanda, 16 april 2024

Tack Torkild, Så otroligt bra föreläsning, tänkvärt och bra ämne! Bra blandning av humor och allvar, lätt att ta till sig! Rekommenderar varmt!

Caroline om föreläsningen i Torslanda, 16 april 2024

Riktigt Riktigt bra föreläsning. Många tänkvärda tankar och situationer som inspirerar till nya sätt att ta tillvara livet och leva här och nu.

Om föreläsningen i Torslanda, 16 april 2024

Helt otrolig föreläsning. Många tänkvärda ord. Bjöd på sig själv. Tack!

Git om föreläsningen i Torslanda, 16 april 2024

Fantastiskt inspirerande och tänkvärd föreläsning. Tack !

Therese om föreläsningen i Torslanda, 16 april 2024

Lika fantastiskt bra som för några år sedan när vi hörde dig första gången i Trollhättan. Mycket skratt, eftertanke och en och annan tår. Ses nästa gång igen när du kommer till Uddevalla. Christina o Sandra

Christina om föreläsningen i Uddevalla, 15 april 2024

Otroligt bra och inspirerande föreläsning!

Om föreläsningen i Uddevalla, 15 april 2024

Detta var det bästa jag sett och hört. Har sovit som en stock inatt, vilket är mycket ovanligt. Ska åka och passa barnbarnen och då brukar jag ha en sömnlös natt…..men icke. Du var helt fantastisk, mycket att ta in men så sant så sant. Tack för att du gjorde min kväll. Mycket att ta in men så bra. Kan inte i ord beskriva. Ha en fortsatt underbar tid (framtid). Med vänlig hälsning, Christina Tornham

Christina om föreläsningen i Uddevalla, 15 april 2024

På ett lättsamt, underhållande men också allvarligt sätt förmedlade du mycket tänkvärt som jag tar med mig vidare i livet. Det här var min andra föreläsning med dig och det blir fler⭐️⭐️⭐️

Christina om föreläsningen i Strängnäs, 21 mars 2024

Jag var i Staffanstorp och lyssnade på dig tillsammans med min man och vår son!
Så många skratt på en enda torsdagskväll! Och så många kullerbyttor i huvudet det blev! Och så mycket diskussioner det blev efteråt!
Vi är mycket nöjda med kvällen!

Om föreläsningen i Staffanstorp, 11 april 2024

Hej! Det var fullt ös från början till slut. Blandat med allvar och skoj och så väldigt sant. Torkild är helt otrolig på att leverera. Det var mycket att ta in, jag skulle nästan behöva boka en repris på föreläsningen. Den var superbra. Jag är så glad att jag gick. Vänligen Kajsa

Anna-Karin om föreläsningen i Staffanstorp, 11 april 2024

En mycket givande & upplyftande föreläsning. Mycket igenkänning med en glimt humor i det hela. Nu har jag verktygen jag behöver för att se skillnad i sak och person. Tack, detta behövde jag!

Sanna om föreläsningen i Staffanstorp, 11 april 2024

Hej. Har lyssnat på dig tidigare, men det var ett tag sedan. Oerhört inspirerande och tankeväckande kväll. Både jag och min man tog med oss att vara nyfikna på varandra och vår relation som i maj fyller 30 år. Vi kommer troligtvis ses igen och då hoppas jag få med mig våra döttrar. Stort tack!

Om föreläsningen i Staffanstorp, 11 april 2024

Otroligt väl spenderade timmar. Kloka ord, perspektiv och insikter haglade. Torkilds sprudlande energi och visdom träffade rakt på en och stort plus att det görs med sådan värme och humor. Torkild är inte en pratmaskin som babblar på i självuppfyllande syfte utan det känns tydligt att han verkligen vill dela med sig av sin klokhet inbakat i massa ödmjukhet till mig som lyssnare. Jag kommer definitivt vilja lyssna igen samt sprida ordet till min omgivning att de gör detsamma för det här är BRA!!!

Emilia om föreläsningen i Staffanstorp, 11 april 2024

Helt underbart föreläsning!! Med en son som har autism så fick jag både tårar i ögonen och en djup insikt på att förstå vår familjekonstellation.
Sätter mig oftast sist i prioriteringen..och har svårt för att förstår hur jag ska kunna "älska" migsjälv. Hur älskar jag migsjälv?
Hur bygger jag tillit till migsjälv?
Nu vet jag vad jag måste ta reda på och var jag måste börja..att hitta "var jag befinner mig"..
Lättare sagt än gjort..men det är en början...

Om föreläsningen i Staffanstorp, 11 april 2024

Riktigt bra! Rekommenderar den varmt till alla mina bekanta! Vill gärna se flera gånger!

Ioana Adriana om föreläsningen i Staffanstorp, 11 april 2024

Denna föreläsning var den bästa jag varit på. Stort varmt tack för din ärliga motiverande syn på livets sätt att levas

Om föreläsningen i Staffanstorp, 11 april 2024

Helt fantastiskt!!! Igenkänningen var total. Tack för att du förgyllde vår kväll

Om föreläsningen i Staffanstorp, 11 april 2024

Var bara tvungen att ta med min gode vän på föreläsningen, var själv på den för ett tag sen. Helt underbart framfört och så många fler borde gå och lyssna. Så många hänger kvar i gammalt de inte kan göra något åt. De glömmer att leva för skallen är ockuperad av sådant de inte kan påverka. Hatten av ännu en gång, folk mår bra av din föreläsning och din energi.

Om föreläsningen i Eslöv, 9 april 2024

Jättebra .Träffsäker och igenkänning på allt. Hoppas verkligen att människor tar till sig av vad du säger och åtminstone försöker leva därefter. Världen hade blivit så mycket bättre då. Jag vet att jag kommer att använda verktygen du gav. vkcjjjjhbhhvhxxvx gƒƒƒƒTack så jättemycket för en trevlig kväll!

Pernilla om föreläsningen i Eslöv, 9 april 2024

Jag uppskattade föreläsningen väldigt mycket. Manar till tankar och reflektioner och gav också stöd i hur man kan tänka för att gå från tanke till handling. Även den mer personliga berättelsen gav insikt och det kopplade du bra till övriga budskapet i slutet. Vill ta med mina tonårsbarn på en föreläsning så att de också ska få budskapet om sak och person från dig.

Andreas om föreläsningen i Eslöv, 9 april 2024

Hej. Tyckte MYCKET om din föreläsning, så många aha upplevelser. Tack. Från en glad ” After Work” tant

Gullbritt om föreläsningen i Eslöv, 9 april 2024

JÄTTEBRA!! Detta är andra gången jag är på en av dina föreläsningar. Denna gången tog jag med mig mina medarbetare och gjorde en personalaktivitet för jag tycker att så mycket av det du säger är tillämpligt både personaligt och i samarbetet med teamet. Vi jobbar mycket med ordet "Tillit" och din föreläsning var ju klockren till det. Tack!

Camilla om föreläsningen i Kristianstad, 8 april 2024

Det var en mycket bra föreläsning! Du är en väldigt fängslande person, lätt att lyssna till och du levererade många sanningar! Du hade många konkreta exempel och inte bara teorier! Tiden gick väldigt fort och jag tar med mig allt det du sa och ska bli en ännu bättre version av mig själv. Jag kommer att tipsa alla om att gå på din föreläsning! Lycka till med resten av livet! Kram Marie

Marie om föreläsningen i Kristianstad, 8 april 2024

Helt otroligt vad en människa kan framföra! Helt klart det bästa jag varit och hört. Så klokt och väldigt genomförbart. En perfekt blandning av skratt, allvar och tankar. Detta vill jag dela med mig av till alla jag känner. Jag kommer fler gånger!

Michelle Victoria om föreläsningen i Kristianstad, 8 april 2024

Ett tillfälle till skratt och gråt, att vara sig själv för en stund och inte skämmas längre när man går därifrån. En fantastisk föreläsning av en fantastisk människa!

Sebastian om föreläsningen i Kristianstad, 8 april 2024

En perfekt timing för din föreläsning. Företaget ”skakar” så behövde boost och hjälp att komma vidare med mig själv och mina tankar.
Tack!

Catharina om föreläsningen i Malmö, 4 oktober 2023

Inspirerande, rolig, fick en tankeställare hur man kan se på saker och ting de gångerna när livet känns tungt. Med andra ord sagt mycket bra föreläsning!

Om föreläsningen i Borlänge, 26 mars 2024

Mycket inspirerande föreläsning med mycket klokskap! Trots att föreläsningen var långt tidsmässigt så inspirerade du hela tiden och jag tappade aldrig fokus.Tack!

Om föreläsningen i Sandviken, 25 mars 2024

Fantastisk energigivande föreläsning med många klokheter levererat med värme och humor. Rekommenderas varmt! Efteråt hade jag svårt att återberätta exakt vilka delar jag tog med mig från föreläsningen, annat än att jag hade en helt upprymd känsla.

Om föreläsningen i Strängnäs, 21 mars 2024

Jag hade tjuvkikat på youtube-klipp innan föreläsningen och fått goda förhoppningar. Du överträffade dessa i alla avseenden med ditt engagemang, dina poänger, din närvaro på scenen toppat med humoristiska inslag.
/Anders Öberg

Anders om föreläsningen i Borlänge, 26 mars 2024

Hej Torkild. Suverän föreläsning. Otrolig igenkännings faktor och dessutom se att de flesta runt omkring mig i publiken kände på samma sätt. Imorse när jag borstade tänderna och såg mig i spegeln, lovade jag mig själv att jag skulle uträtta en viktig sak idag - liten men ändock. Har gjort det och väntar nu på svar. Hoppas det känns bra att borsta tänderna ikväll 🙂 🙂 Detta verktyg kommer jag att behålla. Tack 🙂 🙂

Ann-Charlotte om föreläsningen i Borlänge, 26 mars 2024

Spot on med värme och medmänsklighet! Torkild skickar vidare livserfarenheter och praktiskt användbara verktyg med stor närvaro från scen. 5 stjärnor av 5! Vi rekommenderar varmt Torkilds föreläsning ”Livet ska levas inte bara överlevas”. Vailet och Peter Eldmåne

Vailet Louise om föreläsningen i Sandviken, 25 mars 2024

Grymt bra och rolig föreläsning.

Dominik om föreläsningen i Sandviken, 25 mars 2024

Tack Torkild för en fantastisk föreläsning!
Nu är jag pensionär sedan 10 år tillbaka men hade absolut bokat in dig till mitt arbetslag om jag hade haft kvar min roll som skolledare!
Nu kunde jag sitta och njuta av allt som du förmedlade med både allvar och humor!
Tack så jättemycket!
Kan verkligen rekommendera
” Att livet ska levas inte bara överlevas”

Brittis om föreläsningen i Borlänge, 26 mars 2024

Tack snälla Torkild för att du förenar allvar och skratt! Jag känner mig stärkt som person efter att ha hört dig! Jobbar tillit, kontrollbehov och självkännedom. Tiden gick så fort har kunnat lyssna mer på dig. Tack för en underbar kväll!

Sabina om föreläsningen i Borlänge, 26 mars 2024

Fruktansvärt bra! Mycket tänkvärt och faktiskt väldigt sorgligt. Man inser så snabbt att ens egna handlingar påverkar mer än man tror. Gripande och du var väldigt duktig att få en intresserad.

Om föreläsningen i Borlänge, 26 mars 2024

Fantastisk föreläsning som hjälpte mig att fortsatt tro på mig själv!

Om föreläsningen i Borlänge, 26 mars 2024

Det var den bästa föreläsningen jag har varit på. Den innehöll både humor, allvar och tänkvärda fraser. Tusen tusen TACK!

Om föreläsningen i Borlänge, 26 mars 2024

Hej, Tack för några härliga timmar med mycket skratt och även många tankar till mig själv och även att försöka förmedla till mina barn. Härligt hur du bjuder på dig själv och berättar om ditt liv. Har varit flera gånger tidigare på dina föreläsningar och kommer helt klart att gå igen. Med vänliga hälsningar Elisabeth

Elisabeth om föreläsningen i Sandviken, 25 mars 2024

Vilken föreläsning! Jag tyckte den var så bra! Den hade allt; skratt, gråt, högt, lågt. Torkild är en fantastiskt duktig föreläsare som trollbinder en. Wow!

Elin om föreläsningen i Sandviken, 25 mars 2024

Föreläsningen var fantastisk. Det var mycket tänkvärt att jobba på för mig o roligt o hög igenkänning. Fullt av tankar i mitt huvud nu. Med vänliga hälsningar Barbro Backlund

Barbro om föreläsningen i Sandviken, 25 mars 2024

Bland de bästa föreläsningar jag varit på. Så mitt i prick. Många skratt. Djupa funderingar. Sevärd

Jessica om föreläsningen i Strängnäs, 21 mars 2024

Mycket bra! Du beskriver på ett lättfattligt, inspirerande och engagerande det mänskliga psykets alla försvar och bortförklaringar för att undvika det sanna, omaskerade mötet med sig själv och därigenom en fördjupad och växande självkännedom och självkänsla.

Mariana om föreläsningen i Strängnäs, 21 mars 2024

Det var andra gången jag såg dig. Jag vill gå flera gånger för att plocka upp guldkornen!
Tack,

Joachim om föreläsningen i Strängnäs, 21 mars 2024

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar