Omdömen från mina öppna föreläsningar

Tack för en superinspirerande kväll med en underbar blandning av skratt och allvar !
Det är en konst att fånga så många människor utan en fancy presentation och att göra det på ett så naturligt och jordnära sätt. Hatten av för detta och du har gett mig en hel del att reflektera över!
Jag hade haft en säljtävling och hade med mig en av mina duktiga säljare och hon var lika nöjd som jag!
Vänligen Inger Willny

Inger om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

En mycket bra och rolig föreläsning. Den var väldigt inspirerande och gav mig många tankar om hur jag är och hur jag vill vara.

Om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Jag tyckte den var jättebra. Du är mycket bra Torkild på att fängsla publiken. Man tänker till ganska mycket . Tack det gjorde du bra . Med vänlig hälsning, Camilla Borgqvist.

Camilla om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Stort tack för en mycket bra föreläsning i Kristianstad i dag! Vi är många som får stärkt självkänsla, och står starkare efter i kväll.
Extra kul att du kände igen mig, och mindes den uppskattade träffen i Degebega för några år sen!

Magnus om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Det var en givande, inspirerande föreläsning - en ögonöppnare. Som du själv sa under föreläsningen, inget nytt! Men ack så nyttigt att höra någon säga dessa självklara saker. Hade nog behövt det typ en gång i veckan ett tag framöver för att verkligen ta till mig vad du sa!

Om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Tänkvärt, mitt-i-prick, hög igenkänningsfaktor, gripande, personligt, med humor... Bara så BRA!! Tusen tack, jag tar dina ord med mig och fortsätter att försöka jobba med mig själv och mina tankar och känslor som verkligen är s.k "all-over-the-place" gällande mångt och mycket som hänt och händer i just mitt liv.
Fortsätt såhär, du och dina ord behövs för oss alla - stort lycka till!

Johanna om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Mycket bra och givande föreläsning. Många kloka ord, som man kan ta med sig. Dessutom är du väldigt rolig och intressant att lyssna på. Tack för en superkväll. Kram Gunnel

Gunnel om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Hallå!
En riktigt uppskattad föreläsning som både roade men även skakade om.
Blev medveten om hur vi/jag gör med mig själv.
Trycker ned mig själv med egen tankekraft!
Har själv liknande historia så för mig blev det extra talande.
Jag kommer att rekommendera dina föreläsningar för de som undrar.....
.....och ja, det irriterade mig att inte få visa biljetten.
Kram på dig och tusen tack !

Jeanette om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Torkild, vilken inspirerande och genuint härlig människa du är! Tack för att du gör det du gör och tack för att du är stark nog att vara sårbar för oss alla främlingar som sitter och lyssnar på dina föreläsningar! En mycket sevärd upplevelse som jag gärna gör om! Tack för denna gången! Välkommen tillbaka till Kristianstad!

Vanessa om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Mycket inspirerande och trevlig föreläsning med mycket humor och en naturlig charm ,tankeställare, blev påmind om saker som man själv tappat på vägen.
Intressant att höra om ditt förflutna, det gjorde dig för det du är idag . Tack för mycket trevlig kväll . Hoppas på flera föreläsningar i Krstd. Hälsningar Florina

Florina om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Jag är en av dem som går och oroar mig och vill ha kontroll på det mesta.

Efter din föreläsning i går så har jag börjat släppa ut mig själv mer.
Jag har tänkt under hela dagen i dag att ha mer tillit till mig själv.

Det är en bra start på något.
Jag lägger mig lite mer nyfiken ikväll
och vill vara mer här och nu.

Tack för att du fick mig att börja knoppa.

Ann-Sophie om föreläsningen i Karlstad, 2 december 2019

Absolut en höjdare! Humoristisk och inspirerande.

Ann om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Jag har lyssnat på dig för något år sedan, idag tog jag med en väninna. Mycket skratt, en del allvar och mycket tänkvärt att ta med hem! Du bjuder så härligt på dig själv, det blir så mycket lättare att ta in dina ord då. Återkommer nästa år!

Om föreläsningen i Kristianstad, 3 december 2019

Hej. Jag vill framför allt tacka dig för att jag mår så bra efter att jag lyssnat på dina föreläsningar. De är mycket bra. Jag får efter varje föreläsning reflektera kring mitt liv över det som går bra och det som inte går så bra samt hur jag påverkar min familj på ett positivt eller negativt sätt. Jag är oerhört tacksam för att det finns personer som du som ställer sig framför andra människor med en enda anledning nämligen att hjälpa och bli som en ö mitt i havet som man kan landa, andas och få energi för att fortsätta att leva på det bästa sättet. Ser fram emot fler föreläsningar. Tack Torkild

Om föreläsningen i Karlstad, 2 december 2019

Tack för en fantastiskt bra föreläsning!
Så mycket tänkvärt och inspirerande,

Maria om föreläsningen i Karlstad, 2 december 2019

Hej Torkild.

Tack för din föreläsning, det är lika upplyftande varje gång! Jag har sedan tidigare varit på dina föreläsningar om Personligt ledarskap och var lite fundersam på om denna föreläsning skulle ha mycket likartat innehåll. Nu i efterhand så ångrar jag inte besöket alls, du har mycket bra och nytt innehåll och det blandat med humor gör att det aldrig är uttråkande att lyssna på dig.
Fortsätt föreläsa, jag tror du gör stor nytta för många människor, så har det varit för mig i alla fall!

Rock on!

Om föreläsningen i Karlstad, 2 december 2019

Absolut en mycket bra föreläsning! Att vara sårbar är verkligen att våga och vara stark. Tack för din nakenhet och ärlighet.
Kärlek föder kärlek. Du är väldigt underhållande och talar så att alla kan förstå dig. Du är bäst på det du gör, stämmer verkligen in på dig.
Tack än en gång för en underhållande klok o hjärtlig föreläsning. ❤️

Om föreläsningen i Stockholm, 29 november 2019

Hej Torkild, 4 av mina medarbetare var på din föreläsning 2019-11-29. De var mycket nöjda, dels med buskapet (många tänkvärda ämnen, som de delat med övriga i gruppen) och dels med ditt framförande. Stort tack!

Om föreläsningen i Stockholm, 29 november 2019

Hej Torkild, Jag tyckte att den var väldigt bra och uppskattade blandningen mellan skratt och allvar. Är djupt imponerad av din förmåga att förmedla ditt budskap och göra det så att jag hela tiden kände att du vände dig till just mig! Jag hade min 31-årige son med, och i bilen hem i går gick vi igenom hur vi upplevde dina ord. Han var också mycket nöjd, men tror att mycket av det du förmedlade gick mer rakt in i mitt 61,5-åriga hjärta. Och hjärna med för den delen. Önskar bara att jag ska komma ihåg all din klokskap, men det går ju inte. Borde ha antecknat, men då kanske jag istället missat somligt! Tack för en fantastisk kväll!. Åsa

Åsa om föreläsningen i Stockholm, 29 november 2019

Magiskt bra, en mental käftsmäll! Kände igen mig i så mycket och den yngre kollegan som var med tyckte likadant.

Jan om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Hej Torkild. Tack för en fantastiskt föreläsning. Detta är min tredje gång och jag går ifrån din föreläsning med en gladare syn på livet. Sprider vidare och hoppas att du ska få ett bra slut på detta år och en riktigt bra start på nästa! Med vänlig hälsning, Aylin.

Aylin om föreläsningen i Stockholm, 29 november 2019

Det var en rolig, lärorik, sorglig men ändå fantastisk föreläsning. Det är så träffande mycket av det du tar upp.
Fint och modigt att dela det svåra du varit med om!

Om föreläsningen i Stockholm, 29 november 2019

Personlig och bra föreläsning med en röd tråd. Märks att du brinner för att få ut ditt budskap - vilket du lyckades med trots fredagkväll efter slitsam arbetsvecka i ett november mörkret.

Margaret om föreläsningen i Stockholm, 29 november 2019

Hej Torkil, Det var första gången jag var och lyssnade på dig. Jag tycker det var mycket tänkvärt, inspirerande och roligt. Tack för att du delar med dig av dina egna upplevelser. Jag kommer gärna och lyssnar på dig igen. Önskar dig en riktigt fin helg och 1:a advent. // Anki

Anki om föreläsningen i Stockholm, 29 november 2019

Hej
Jag tycker din föreläsning var super bra. Jag känner att jag skulle vilja höra mer och få höra dina redskap för att kunna applicera allt detta i vardagen . Tex att hur man ska tänka när man blir sviken av en förälder (jag ).
Jag ska verkligen försöka använda mig av allt detta.

Ska be min arbetsgivare att du får komma till oss och prata . Vi är ett privat ryggkirurgiskt centrum som opererar ryggar på 52 anställda .
Anna

Anna om föreläsningen i Stockholm, 29 november 2019

Ikväll var det tredje gången som jag deltog i Torkild Sköld föreläsning.
Det känns som att efter varje gång blir jag en bit närmare till mig själv, till den inre jaget som skriker efter att bli känd visas som den är...
Tackar Tokild för en underbar och lärorik föreläsning.
/Shahrzad

Shahrzad om föreläsningen i Stockholm, 29 november 2019

Mycket bra föreläsning ! Tänkvärd! Måste hem och smälta nu. Stort tack !

Om föreläsningen i Stockholm, 29 november 2019

Mycket givande. Föreläsningen var inspirerande, rolig och träffsäker. Den väckte mycket tankar och fick mig att omvärdera det sätt jag ser på mig själv. Nu bär jag armbandet varje dag för att påminna mig om att arbetet bara börjat

Om föreläsningen i Bollnäs, 19 november 2019

Det var en väldigt trevlig föreläsning
med många roliga inslag. Längesen jag skrattade så hjärtligt.
Väldigt inspirerande med många kloka ord.

Om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Den var väldigt bra och gav mig insikter som jag kan använda själv. Har man själv haft motgångar i livet funderar man ofta varför det har blivit som det blivit. Det känns som om många glider genom livet utan att stanna upp och tänka efter.
Det ger en positiv energi som räcker länge att få vara med på en sån här föreläsning.

Kent om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Lättsamt framförande som sa sanningar man behöver höra ibland.
Tog upp viktiga punkter som man kan återvända till och grunna på. Stärker tanken på att leva i nuet för att ge sig själv bekräftelse. Personliga reflektioner bekräftar att det är en vanlig sårbar människa som föreläser. Mkt nöjd med kvällen som jag besökte med min dotter.

Maria om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Jag tyckte att din föreläsning var väldigt pedagogiskt upplagd. Jag fick min bekräftelse på att just TILLITEN är det viktigaste i våra liv. Du gav mig skratt här och där under dina 12 punkter. Men så kom ett slag mitt i magen som var nära att få mig tårögd när du berättade om din uppväxt men när du förenades om din sanning med din bror, efter ett antal år, blev som balsam i mitt hjärta. Jag tog även till mig i min ryggrad att det är viktigt att skilja på sak och person. Jag tyckte om din föreläsning för att du höll i den röda tråden från början till slut. Tack från mitt hjärta.
Med vänlig hälsning
Sylvia Hedlund

Sylvia om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Torkild. Tack för en fin och klok föreläsning. Jag gick hem leende och med många tänkvärda tankar! Tusen tusen tack. Ann af Edholm

Ann om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Hej, jag tycker att din föreläsning var mycket givande för att du är tydlig med att det är JAG som måste vilja göra förändringen för mig själv. Allt kommer inne från mig och JAG är bäst som jag är. Ingen mirakelmetod som gör mig till en bättre människa.

Cathrin om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Hej
Din föreläsning var jättebra. Du bjöd på dig själv och du kändes väldigt äkta, ärlig och kärleksfull, som att du bryr dig om människor på riktigt. Och med den värme du utstrålar när du berättar om din familj är så fin. Det märktes att du visste vad du pratade om, det inger förtroende och gör det intressant. Tiden gick alltför fort. Ditt sätt att framträda med kropp, röst och energi gjorde att trots att du var helt ensam med ett block så fyllde du hela scenen och blev ett med publiken. Budskapen var enkla men de krävs insikt för att förstå hur viktiga dom är och din förståelse för att det som är enkelt inte alltid är så lätt utan tvärtom jättesvårt gjorde att man inte kände sig så du dum å skamsen när man kom på att så många av dina exempel gällde mig oxå. Det kändes bra att du hela tiden gav råd om hur man kunde göra det bättre.
Skillnaden på ”person och sak”är jag övertygad om kommer hjälpa massor av människor, inte bara de som går på föreläsningarna utan även deras bekanta och bekantas bekanta osv.
Tack för en jättebra föreläsning dom fortsätter att beröra mig långt efter den slutade i Gävle.

Om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Jag tyckte den var bra.
Rolig och informationsrik skapades faktiskt ny kunskap för mig så det var en del saker jag tog med mig.
Helt klart något jag kan rekommendera till andra. +++++
Så tack för en bra och lärorik stund.
Ha det gott
Mvh/Daniel

Daniel om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Toppen bra! Roligt och hade full fokus hela föreläsningen.
Gick därifrån med ett lättare gladare sinne än jag kom med!
Tack för dessa nya tänk att plocka in i vardagen!

Therese om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Fantastisk föreläsning och som alltid känner jag mig upprymd med massor av nya verktyg i verktygslådan . Stort TACK

Erica om föreläsningen i Gävle, 26 november 2019

Jag hade egentligen ingen större kännedom om dig, innan jag gick på föreläsningen och jag hade inte heller några förväntningar. Du delar med dig av dina erfarenheter och du bjöd på en mycket inspirerande och tänkvärd föreläsning! Jag kan varmt rekommendera den. Jag kommer definitivt att komma på flera av dina föreläsningar!
Tack för en mycket inspirerande och tänkvärd föreläsning!

Eva om föreläsningen i Sundsvall, 20 november 2019

Inspirerande och rapp. Igenkännande och nytänkande.
Känns som jag skulle behöva lyssna igen, i slowmotion, så jag fångar upp det där jag missade när jag började fundera över vad det var du precis berättade, förklarade, satte ord på... för att i nästa sekund fortsätta lyssna lika starkt. Kommer alldeles säkert reagera, tänka, fundera i lite andra banor framöver i olika situationer som jag hamnar i, ställs inför osv... Tusen tack för insikt och inspiration!

Kia om föreläsningen i Bollnäs, 19 november 2019

Har aldrig varit på en föreläsning med så mycket skratt och glädje som din. Stora kramar och tack till dig.

Anna om föreläsningen i Bollnäs, 19 november 2019

En mycket bra och inspirerande föreläsning, man får sig några tankeställare.

Henrik om föreläsningen i Sundsvall, 20 november 2019

En mycket bra och tänkvärd föreläsning som påminner oss om vad som är viktigt att prioritera här i livet, att vi är så mycket mer än våra jobb och att vi är bäst på att vara oss själva.

Lena om föreläsningen i Sundsvall, 20 november 2019

En kanonkväll med både skratt, tårar, igenkänning och mängder av goda råd. Bestämde direkt att boka in mig så fort du besöker Falun igen. Dina ord kom så att säga precis i rättan tid! Det är inte alltid man har öronen öppna...

Om föreläsningen i Falun, 18 november 2019

Väldigt inspirerande föreläsning och mycket nytänk fick jag med mig! Armbandet som vi fick köpa har jag på mig och kollar på och påminner mig om mitt tänkande! Tusen tack för en superbra föreläsning 🙂

Stina om föreläsningen i Bollnäs, 19 november 2019

Tack för en superbra föreläsning!
Jag är medveten om att jag behöver göra en förändring/ förändringar och med dina kloka ord i din föreläsning så känner jag att jag får kraft till att göra det.

Om föreläsningen i Sundsvall, 20 november 2019

Riktigt bra föreläsning, väldigt inspirerande och givande!

Johan om föreläsningen i Sundsvall, 20 november 2019

Riktigt bra föreläsning, bra verktyg att ta med göra sig påmind om att livet ska levas nu, att de är du som bestämmer hur du spenderar dina 24 h, ingen annan. Vikten på tillit till dig själv & andra, ja allt var bra ✨

Maria om föreläsningen i Sundsvall, 20 november 2019

En inspirerande och givande insikt på hur livet kan levas med rätt inställning och enkla verktyg att utvecklas. Så alltså en fantastiskt föreläsning som jag kommer att rekommendera till människor. Tack ❤

Annika om föreläsningen i Bollnäs, 19 november 2019

Hej!
Jag blev otroligt taggad och kände igen mig i många saker.
Tog åt mig väldigt bra, så nu skall jag skilja på sak och person.
Jag kommer berätta om dig till andra människor.
Tack för en super kväll.

Karin om föreläsningen i Bollnäs, 19 november 2019