Omdömen från de som varit på mina öppna föreläsningar.

Detta är några kommentarer från mina öppna föreläsningar.

Jättebra föreläsning där jag fick ord på många av mina tankar. Jag rekommenderar starkt att gå på den då den ger otroligt mycket.

Anna om föreläsningen i Malmö, 13 november 2018

Tyckte din föreläsning va jättebra. Du satte ord på mkt som man redan vet fast som man behöver få höra. massor av igenkänningsfaktorer. Ska banne mig försöka att få med min son på nån föreläsning, tänk om man fått ta del av bara lite av din föreläsning i sin ungdom, kanske valen blivit annorlunda! Du får 10/10!!

Åsa om föreläsningen i Göteborg, 12 november 2018

Wow vilken härlig känsla man fick efter föreläsningen! Det var äkta, närvarande och berörande samtidigt. Ämnen som också är högaktuella i vårat samhälle.

Jag kände mig hemma i mig själv igen, när man börjar inse saker och reflektera. Tack igen, ha det kanon!

Mvh
Mattias

Mattias om föreläsningen i Malmö, 13 november 2018

Absolut fantastisk! Det var som en mental bergochdalbana där jag fann mig själv pendlande mellan skratt och tårar. Jätteviktigt och bra innehåll framfört på ett mästerligt och fångade vis.

Om föreläsningen i Malmö, 13 november 2018

Bästa Torkild!
Tack för en enormt givande föreläsning igår kväll. Det är första gången jag lyssnade på dig, men absolut inte den sista.. Det är inte lätt att summera gårdagens föreläsning på ett kortfattat vis då den berörde mig positivt på alla plan. Du har en härlig förmåga att med humorns hjälp, inspirera, engagera samt sätta fingret på olika situationer man kan stöta på i livet. Nästa gång du föreläser i Malmö så tar jag med mig min blomma, det är en Solros som är 15år.
Återigen! Tusen tack för en trevlig föreläsning.
Mvh
Patrik Enehov

Patrik om föreläsningen i Malmö, 13 november 2018

Din föreläsning var mycket givande och underhållande, många aha upplevelser. Tackar för 2 timmar som flög i väg. 2 väl investerade timmar, klart bästa föreläsning jag varit på.

Gabriella om föreläsningen i Malmö, 13 november 2018

En så skön människa som dig borde det finnas flera av! Så underbart hur du förklarar komplexa saker i livet på ett så enkelt och skrattframkallande sätt! Jag kommer ta med mig dina verktyg ut i verkligheten och få rätt på mina alldeles egna värderingar igen. Tack för en härlig kväll- den var värd varje minut!

Nicole om föreläsningen i Malmö, 13 november 2018

Hej Torkild. Stort Tack gör en fantastiskt bra föreläsning. Det var precis den kicken jag ville ha just nu! Tog med mig många saker hem. Speciellt den uppgiften att skriva ner vad jag ville ge dom gåva till någon för framtiden. Den bör jag med mig o kommer gå vidare med i jobbet och i mitt stora fritidsintresse, löpning men främst i min relation med min underbara fru.
Hoppas vi ses snart igen. Må gott. Med vänlig hälsning, Niclas Gällentoft.

Niclas om föreläsningen i Göteborg, 12 november 2018

Tack för en fantastiskt bra föreläsning! Jag gillar att ditt budskap är fullt av svärta och ifrågasättande. Man måste göra något, verktygen har man mer eller mindre möjlighet att skaffa sig, men sen är det upp till oss själva att våga ta steget till förändringar.

Eva om föreläsningen i Göteborg, 12 november 2018

Wow, vilken jäkla grym föreläsning! Du naila så sjukt många saker och tydliggjorde många självklara saker som man inte tänker på till vardags. Bästa jag vart på länge och utan att det var syftet med att jag gick så gav du mig en formel jag kommer ta med mig både privat och i jobbet.

Marcus Ekeberg
VD
Greenfee365

Marcus om föreläsningen i Göteborg, 12 november 2018

Hej Torkild,

Tusen tack för en rolig och inspirerande och entusiasmerande föreläsning, 2.5 timmar försvann i en hast. Väldigt många tänkvärda tankar som nu susar runt i mitt huvud. Tänkvärt var naturligtvis sak/person men även hur vi får våra barn till att jämföra sig med andra. Önskar att jag hade gått på din föreläsning för 30 år sedan. Stort tack!

Linda om föreläsningen i Göteborg, 12 november 2018

En fantastisk föreläsning som väckte tankar hos mig om hur jag själv ska gå vidare i mitt liv. Mycket humor och väldigt sanningsenliga inslag.
Bästa föreställningen jag hittils har varit på.

Susanna om föreläsningen i Göteborg, 12 november 2018

Tack snälla för en fantastisk föreläsning! Precis den boost som jag och min sambo behövde nu. Med hjälp av armbanden vi köpte ska vi göra allt för att minnas det du lärt oss och göra det bästa av morgondagen! Tack.

Sofie om föreläsningen i Göteborg, 12 november 2018

Suveränt bra! Tycker det är bra att du bjuder på dig själv och får din publik att skratta. Kommer garanterat gå på fler föreläsningar!

Melinda om föreläsningen i Norrköping, 7 november 2018

Den bästa föreläsning jag varit på. Fick mej att tänka till verkligen. Så nu ska jag bara vara jag fortsättningsvis. Har alltid bara varit alla till lags, men nu är det nytt tänk.

Anneli om föreläsningen i Norrköping, 7 november 2018

Hej. Du levererar verkligen. Bjuder på dig själv, ger oss verktyg att använda i vardagen. Idag känner jag mig mer värdefull och inser att jag måste lära mig att be om hjälp när jag behöver. Och att jag måste lära mig säga nej.

Barbro om föreläsningen i Norrköping, 7 november 2018

Tack, för en lysande föreläsning!
var 2dra gången jag gick på den, blir bara bättre och bättre!
Du är en sann inspiratör och människa, försöker ta med mig ditt budskap in i vardagen , SAK och Person! tack!

Johan om föreläsningen i Norrköping, 7 november 2018

Tack för en inspirerande och givande föreläsning! Jag är övertygad om att alla i publiken hade en trevlig stund och fick med sig en del nyckelverktyg att kunna att använda i framtiden.

Nu återstår det bara om att våga ändra och inse varför man kan behöva ändra vissa delar i sitt beteende för att kunna åstadkomma ett förändrat resultat i det delar man eftersträvar det.

Tack igen för att du vågade bjuda på dig själv - enligt min mening ett mycket lyckat resultat!

Jag hoppas att vi återses på någon mer föreläsning framöver! Då vet jag förhoppningsvis själv VARFÖR! 🙂

Maria om föreläsningen i Norrköping, 7 november 2018

Jag tyckte du var superbra. Man fick sig en tankeställare. Gillar även att det var personligt blandat med pepp och motivation.

Linda om föreläsningen i Norrköping, 7 november 2018

Tack för en fantastiskt fin och personlig föreläsning! Jag sökte inspiration och du inspirerade mig och min man.
Du gav oss tankeställare både som egna personer, som föräldrar och som egenföretagare med anställda.
Framförallt jag behövde en en påminnelse om att jag är jag och det jag gör är inte jag. Att kunna skilja på dessa saker. För att bli påminda så köpte vi 3st armband. Det tredje till vår 11-åriga pojke som är en skör person som precis som sin mamma alltid tar åt sig för allt och ger för mycket av sig själv till man blir helt dränerad. Han behöver komma ihåg att det han för och den han är är två skilda saker. Tack för att du delade med dig och spred tankar och följde till oss.

Susanna om föreläsningen i Norrköping, 7 november 2018

Tack för en underbar föreläsning.
Jag var full av energi efter föreläsningen, det som jag tar med mig är skillnaden på sak o person, verklighetsbilden ser, hör o känner. Värderingar o varför. Denna stund berikade mitt liv ännu mer då jag har jobbat med mina egna mål och värderingar och vad jag är i livet idag, som är helt underbart. Att göra medvetna val är något som jag gillar.

Tack än en gång för en underbar föreläsning

Monica Lundkvist

Monica om föreläsningen i Norrköping, 7 november 2018

Torkild sköld lyfte många viktiga frågor och den röda tråden handlade om konsten att leda sig själv och andra, samt vikten av att vara en god medmänniska och tro på sig själv och sin förmåga. Torkild satte fingret på vad som är viktigt i livet genom fler pedagogiska och skämtsamma beskrivningar.
En minnesvärd kväll som gav mig ny energi och styrka att forttsätta framåt med mina egna mål här i livet. Både personligt och yrkesprofessionellt.
Rekommenderar varmt Torkild som föreläsare.

Daniel om föreläsningen i Linköping, 5 november 2018

Mycket tänkvärda ord. Jag var inställd på att endast utvecklas inom min jobbprofession. Och trots att du menar att vi inte har ett yrkesliv och ett privatliv, stärkte föreläsningen mig i mina nuvarande val och utvecklade mig framförallt i mitt liv utanför arbetet. Jag fick en tro på att jag ska fortsätta att utvecklas i den riktning jag påbörjat.

Om föreläsningen i Linköping, 5 november 2018

Det är så värdefullt att någon vågar och vill föra ut dessa viktiga tankar och budskap. Få oss att stanna upp och reflektera. Tack också för att du berättar din historia. Fortsätt, du gör ett fantastiskt arbete!

Om föreläsningen i Linköping, 5 november 2018

Skratt varvat med lärorika stunder och tankeställare. Mycket att smälta och fundera kring på vägen hem. Min man har redan upplevt föreläsningen ”i andra hand” genom mina berättelser från kvällen - dock återberättat med dialekt från England istället för Skåne. Tack för en mycket värdefull kväll.

Om föreläsningen i Linköping, 5 november 2018

Tack för en fantastisk föreläsning, med många aha upplevelser, nära till skratt och hög igenkänningsfaktor.
Jag kommer absolut att gå på en av Torkilds föreläsningar igen.

//Camilla

Camilla om föreläsningen i Linköping, 5 november 2018

Vi blev Såå nöjda med föreläsningen!! Så även min 24-åriga dotter. Du gav så mkt klokskaper, skratt men även allvar. Såå givande kväll med dig Torkild! Tack!! Kör på!

Om föreläsningen i Östersund, 26 september 2018

Jag tyckte den var mycket bra. Tänkvärt, igenkännande och vettig!
Jag tycker det var fint att du delade med dig så mycket av både då- och nutid, det ger väldigt mycket till mig som sitter som åhörare. Tack 🙂

Om föreläsningen i Sundsvall, 25 september 2018

Mycket givande föreläsning! Alla borde gå. Roligt, allvarligt, inspirerande och man får en ordentlig tankeställare om sig själv.
Tack!

Tina om föreläsningen i Östersund, 26 september 2018

Helt suverän föreläsning som verkligen fick mej att tänka efter. Jag är så taggad nu att jobba med mej själv & bemötande. Att göra en investering i mej själv. Grymt.

Veronica om föreläsningen i Ånge, 24 september 2018

Tack för en fantastisk föreläsning med många sanningar som berör långt in i hjärteroten! ❤️ Många skratt och aha upplevelser.

Nancy om föreläsningen i Östersund, 26 september 2018

Inspirerande.
En otroligt djup och tankeväckande föreläsning som alla borde ta del av.
Men samtidigt som den är djup så var skratten många.
Jag ville ropa en gång till när föreläsningen var slut.
Torkild är bäst!

Mats om föreläsningen i Sundsvall, 25 september 2018

Toppen!
Lätt att förstå och ta till sig, hög igenkänningsfaktor.
Att man med enkla knep kan förändra mycket.
Min sambo Peter har varit på många föreläsningar genom åren och han tyckte också att du var inspirerande och intressant.
Mvh Linda Isaksson

Linda om föreläsningen i Sundsvall, 25 september 2018

Härlig inspirerande kväll med verkligheten i centrum... Inget inlindat, bara rent å ärligt. Tack

Kristina om föreläsningen i Sundsvall, 25 september 2018

Tack för en lika fantastisk föreläsning som när jag lyssnade på dig sist du var i Sundsvall, du lämnar ingen oberörd.

Om föreläsningen i Sundsvall, 25 september 2018

Är mitt emellan två jobb, familjeliv och kände att jag behövde lite hjälp med att bestämma mig o våga ta nya steg i livet. Väldigt intresserad av psykologi och personlig utveckling. Denna föreläsningen var väldigt intressant, var lite orolig över att somna då jag inte sovit mycket natten innan men ICKE! Satt som klistrad och lyssnade.
TACK! FÖR EN TOPPEN FÖRELÄSNING!

Om föreläsningen i Ånge, 24 september 2018

Helt underbar föresläsning både med ledsamheter och skratt. En riktig tankeställare.

Om föreläsningen i Ånge, 24 september 2018

Tack Torkild för en inspirerande, lärorik och tänkvärd föreläsning.

Du uttrycker dig så bra och har på ett lärorikt sätt förmedlat förenklade knep för oss på ämnen som är så komplexa och svåra att greppa. Med ditt kroppsspråk, din energi och förmåga att blanda humor och allvar får du med dig hela publiken.

Med nya tankesätt i mit bagage gick jag ur lokalen med ett leende på läpparna.

Tack Torkild

Dennis om föreläsningen i Malmö, 20 september 2018

En av de bästa föreläsningar jag varit på som bjöd på många skratt men framför allt mycket att tänka på när jag gick därifrån och då menar jag i positiv bemärkelse!

Ida om föreläsningen i Ånge, 24 september 2018

Tack, Torkild! Ditt budskap träffade helt rätt hos mig och jag tar med mig dina visdomsord i mitt framtida liv. Fortsätt inspirera och upplysa.

Mikael om föreläsningen i Malmö, 20 september 2018

Hejsan! Tyckte din föreläsning var mycket bra. Tar med mig några godbitar hem som vi får jobba med.
Tack för de glada skratten.
Varma Hälsningar Susanna

Susanna om föreläsningen i Malmö, 20 september 2018

Fantastisk, inspirerande och givande. Kommer definitivt besöka fler av hans föreläsningar!

Aire om föreläsningen i Malmö, 20 september 2018

Igenkänning, energigivande och tänkvärt samt mycket skratt! Den var helt fantastisk och omfattar ämnen som är högaktuella. Att skilja mellan SAK och PERSON är något som vi alla behöver bli påminda om. Förstår vi och agerar efter det, så vore livet mindre komplicerat och fylld av empati.

Eva om föreläsningen i Stockholm, 19 september 2018

Hej,

Tack för en mycket bra och givande föreläsning!

Mvh
Irene

Irene om föreläsningen i Stockholm, 19 september 2018

Hej Torkild!
Något sen återkoppling, men som de säger... Bättre sent än aldrig. Din föreläsning var toppenbra! Jag tycker om det enkla och jag tycker om det vanliga. Du är inspirerande på ett vardagligt sätt och du får en att reflektera och fundera på det enkla här i livet. Saker som man kan förändra och saker som man kan bli bättre på. Skulle gärna vilja lyssna på dig igen och rekommenderar dig starkt. Dina berättelser berör oss alla. Din bredd och din breda publik är fascinerande. Fortsätt i samma anda! Var rädd om dig och din familj! Hälsningar Anna

Anna om föreläsningen i Trollhättan, 9 januari 2018

Mycket bra, mycket igenkännande, bra att bli påmind om vissa tankesätt man har. Nu gäller det bara att tänka till och göra rätt.

Pia om föreläsningen i Värnamo, 8 maj 2018

Hej! Fantastiskt bra och inspirerande med många guldkorn att ta med sig i livet 🙂 och balansen mellan humor och allvar är toppen.

Om föreläsningen i Värnamo, 8 maj 2018

Jag, min sambo och två av mina kollegor var på din föreläsning igår. Vi alla tyckte din föreläsning var superbra! Tack för att du delade med dig av alla verktyg och erfarenheter. Du är inspirerande och har en otrolig förmåga att fånga intresse hos din publik. Vi kommer bära med oss dina modeller och kloka ord. Tusen tack! Och vi alla kommer starkt rekommendera andra att gå på dina föreläsningar. Allt gott!

Maria om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

En mycket bra föreläsning!
Får jag tillfället att gå igen så kommer jag helt klart att göra det!

//Linus

Linus om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Vi är väldigt nöjda med din föreläsning många tips och tankar fick man med sig som man har nytta av i det privata och arbetet.
Jag kommer att boka in min sambo så fort tillfälle ges..
Tack

Henrik om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018