Omdömen från de som varit på mina öppna föreläsningar.

Detta är några kommentarer från mina öppna föreläsningar.

Superbra! Jag brukar hitta ett och annat guldkorn i varje föreläsning men hos dig hittade jag många :))

Cornelia om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Tack för en givande kväll. Jag tyckte den var både innehållsrik och tänkvärd. Tycker att Du har mycket humor och att Du bjuder mycket av Dig själv. Både glädje och sorg. Du ger en känsla av att vara väldigt nära och närvarande. Lätt att tycka om. Du verkar eller är en fin och varm människa, precis som Din kära hustru. Tack!

Britt om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Föreläsningen om självledarskap gav flera tankeställare om vem jag är och hur jag agerar.
En mycket intressant föreläsning som bjöd på både skratt, tårar och insikter.

Linda om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Hej Torkild! Jag har varit på dina föreläsningar tidigare. Jag blir lika rörd och berörd varje gång.
Vill inte ventilera mina problem och brister, jag jobbar på dem, men jag känner igen mig i dig. Men jag är inte lika våglig som du... det får jag träna på.
Höll på att inte få biljett till Malmö igår, men som tur var så löste du det till oss och det är jag glad för, tack för det!
Det var med härlig känsla i magen denna svensken gick och la sig efter din föreläsning. Vi ses!

Jenny om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Trevligt, lättsamt, inbjudande och personligt. Allvarligt, träffande och livsviktigt. Tre väl spenderade timmar med Torkild!

Anneli om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Hej. Det var en mycket bra föreläsning, jag fick ett par "mentala käftsmällar" och ett uppvaknande i hur jag hanterar och värderar mitt eget liv och mina handlingar.
Även fantastiskt modigt av dig att våga öppna och visa dig så sårbar som du gjorde i slutet av föreläsningen. Det blev en stark inspiration för mig. Tack!

Om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Så nöjd med din föreläsning! Jag blev berörd! Jag har själv gjort en resa; det tog mig 40 år att landa i mig själv, men tänk om jag inte gjort det...
En föreläsning att ta med sig, jag fick med mig verktyg och saker att tänka på. " Sak och person" - något som är viktigt för mig att tänka på, påminna mig om, men även något som vi på vår arbetsplats behöver jobba med.
Dessutom, jag är bäst på att vara mig själv, finns ingen som är bättre på det än jag.

Anna-Lena om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Hej Torkild,
Vi pratades vid vid entrén igår och jag berättade för dig att jag blivit rekommenderad av Mats Andersson från Norrköping. Du sa Mats gett mig höga förväntningar och det hade han.
Jag måste säga att du levde verkligen upp till dem. Stort tack!
Ditt engagemang från första minuten till den sista är enorm. Jag tittade inte på klockan en endaste gång. Tiden gick fort. Det är ett mycket gott betyg.
Det som jag gillar med innehållet är att du uppehåller dig vid vissa bitar och det är då lättare att ta det med sig.
Det som jag fick med mig förutom att det var en underhållande kväll, var
- sak och person och allt som hör till detta
- landningsbanan som jag ska till - se, höra, känna
- att fundera på vad jag är (herregud så svårt det var att komma på något. Jag ska ta med detta när jag arbetar med mina medarbetare och i anställningsintervjuer)
Stort tack för en härlig kväll 🙂

Ing-Marie om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Fantastisk föreläsning! Du fick en annan att tänka till ordentligt. Jag fick mycket inspiration. Var glad efter din föreläsning. Hälsa Sara Claes oxå. Tack!!!!!

Susanne om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Fantastiskt kväll tyckte både jag och sonen. Vi tog med oss mycket matnyttigt hem. Tusen tack!

Kamilla om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

En mycket bra föreläsning. Inspirerande och underhållande, bra verktyg att ta med sig i livet. Glädje blandat med allvar. Torkild Sköld är en fantastisk talare som verkligen vet hur han fångar publiken.

Veronica om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Kanon trevlig kväll! Inspirerande och tänkvärd. Mycket som kan appliceras i det gemensamma livet dvs arbetslivet+privatlivet. En kväll med mycket skratt. Ett bra jobb att dela med så mycket av dig själv och ditt liv i olika exempel som man lätt kunde relatera till. Stort tack!

Ingrid om föreläsningen i Malmö, 14 oktober 2019

Jag hade en mycket givande kväll. Skratt mixat med allvar och eftertanke, med en kvarvarande värme inombords efteråt!

Katarina om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Hejsan! Jag fick biljetten i present av min fru och är mkt nöjd! Väldigt trevlig kväll. Till och med min fru som inte brukar gilla sånt här, var nöjd. Stort tack!

Om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Tack för en givande föreläsning i Helsingborg tillsammans med Sara Claes. Var mycket underhållande med både skratt och tänkvärda bitar.

Mvh, Ann-Marie

Ann-Marie om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Den var helt fantastisk. Man blev både glad och känslomässigt berörd. Och din kollega då. Helt underbar han med . Jag blev väldigt tagen av denna helt magiska kväll. Detta kan man leva med länge. Med vänlig hälsning Maria/ Lotta

Maria om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Stort tack för föreläsningen i Helsingborg igår. Jag var där med min man och vi tyckte båda om föreläsningen, även om vi fastnade för lite olika delar. Jag tyckte bäst om delen som handlade om att styra sig själv och att välja aktivt och eftertänksamt hur jag reagerar. Kul med några fysiska övningar också!

Jennie om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Mycket bra. Tydligt och enkelt. Roligt. Jag blev påmind Hur jag bör tänka i vissa situationer, inte trycka ber mig själv.

Om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

En fantastisk rolig, underhållande men med ett allvar och fint budskap.
Hade mina flickor med, 32 o 26 år.
Båda var väldigt upplyfta o peppade

Stort tack till er båda

Anne

Anne om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Hej =) Många tänkvärda ord o skratt Hade önskat att alla i min personal velat följa med och lyssna Hur man är en bra ledare och når alla är inte en lätt uppgift. Fick både tankar och tips. Något jag tog till mig var att söka insikt om vem jag är =) Tack för en glad, trevlig och intressant föreläsning. mvh Carina Miller

Carina om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

En fantastisk föreläsning, där tiden gick alldeles för snabbt. Kommer absolut att gå på flera.
Tack!

Marie om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Mycket bra föreläsning. Den berör och jag känner igen mig i många påståenden. Många aha-upplevelse på en kväll.
Tack
Med vänlig hälsning
Cathrine

Cathrine om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Tack snälla Torkild för en mycket givande föreläsning.
Jag har lyssnat till dig för ett par år sedan så jag visste ungefär vad som väntar. Min 17 åriga dotter hade inga förväntningar och tyckte att du var fantastisk. Det du sade var så precis vad hon behövde höra. Hon går just nu igenom en stor kris i relationen till sin pappa där hon i många år har mått dåligt och först nu vågar ta steget att flytta ifrån honom helt. Det har dock kontakt, men den kontakten är mest negativ och sarkastisk från hans sida.
Ditt eget exempel med äldsta dottern och er dåliga kommunikation som förbättrades efter att du "drabbats" av insikt var mitt i prick för henne (och mig).
Igår fick hon styrka att stå på sig och stå för sitt agerande.
Stort tack!

Marina om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Tack Torkild.
Efter att ha sett dig typ 15 gånger tror jag mig känna dig rätt bra. Inte kan du väl fortsätta överraska och leverera. Men det kan du. Fantastiskt bra föreläsning. Bra plock några nya aha för mig. Massor med påminnelser. En wooow föreläsning. U rock
Jonas

Jonas om föreläsningen i Helsingborg, 7 oktober 2019

Hej Torkild!

Tack för en fantastisk föreläsning blandat med skratt och tårar och som inspirerade oss till fortsatt arbete med vårt självledarskap! Hoppas du kommer tillbaka snart igen!

Lev och må!

Vänligen,
Agneta i Skellefteå

Agneta om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

När man lyssnar på Torkild kastas man mellan humor och allvar, har tårar i ögonen både av skratt och "brutala" sanningar och får med sig många nya tankar hem.

Om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

Hej och tack för senast.
Du levererar som vanligt både använbara tips och kloka tankar på ett väldigt lättsamt sätt.
Precis som du själv säger handlar mycket i våra liv om hur vi väljer att ta emot ett budskap inte hur det levereras. Vilket innebär att det i mångt och mycket är upp till mottagaren vad vi uppfattar och tar till oss. Din förmåga att fånga publikens uppmärksamhet, leverera budskapet med både känslor och bra retorik gör det betydligt lättare ta till sig innehållet.
Personligen har jag alltid plockat en del ur föreläsningen för att testa praktiskt, ifrågasätta om nödvändigt för att sen bli ett förhållningssätt i mitt liv. Med ökad medvetenhet upplever jag stor framgång vad gäller min förmåga hantera stress, kommentarer som jag tidigare tyckte var kopplade till mig som person och har ett mer öppet förhållningssätt till andra och livet.
Som sagt du levererar och jag är nog en ganska duktig lyssnare.

Om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

Det var en roande och berörande föreläsning, man fick lov att vara på alerten hela tiden för att inte missa något (skånska kan stundtals vara svårt!). Jag är imponerad av ditt genomtänkta och välstrukturerade föredrag som kändes alltigenom äkta och insiktsfullt, och fick också mycket att tänka på i mitt liv. Föredraget rekommenderas till alla som tappat bort sig i tillvaron, den är komplex.

Om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

Fantastisk föreläsning. Tankarna följer mig idag. Reflekterar över mig själv, barnen, mina vänner/ bekanta.

Om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

Den gav mig mycket inspiration!
Både skratt och allvar

Åsa om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

Föreläsningen var lärorik, insiktsfull och uppvaknande.
Bästa föreläsning jag varit på.

Annacarin om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

Härlig och medryckande känsla i föreläsningen rakt igenom. Jag blev berörd och kan varmt rekommendera andra att gå och lyssna.

Linda om föreläsningen i Skellefteå, 3 oktober 2019

Så nöjd, en föreläsning som både fick mig att inspireras och reflektera.
Den var lättsam, fylld med humor och samtidigt med så mycket viktiga delar som vi alla behöver ta till oss. Bara superlativ att säga, går igen om jag får tillfälle!
(Fortsätt att inspirera andra!)

Om föreläsningen i Älmhult, 16 september 2019

Fantastiskt bra som alltid
Tack så jättemycket!!

Frank om föreläsningen i Älmhult, 16 september 2019

Tjenare Torkild! Stort TACK för en fantastisk föreläsning! Ditt sätt att tydliggöra, exemplifiera och koppla självledarskapet till familjen, arbetsplatsen, i kontakt med vemhelst jag möter,
-Väldigt givande och inspirerande!
Du är rak och tydlig och håller en röd tråd genom hela föreläsningen och när du ger din egen historia om hur du slutligen kom dit där du är idag - det ger föreläsningen ännu en dimension! Starkt och går rakt in i hjärtat!

Rickard om föreläsningen i Enköping, 10 september 2019

Jag tyckte mycket bra om din föreläsning. Du gör det enkelt och intressant. Det blir en aha-upplevelse. Många skratt blev det. Jag var hög på vägen hem. Det blev jag även förra gången. Vaknade med ett leende på läpparna i morse. Din föreläsning ger avtryck. Du levererar med en inre glöd och inlevelse.
Jag kom på flera stycken personer i min omgivning som skulle behöva lyssna på dina kloka ord.
Detta har jag skrivit direkt ur mitt hjärta.
Tack Torkild, du gör världen en tjänst.
Jag tycker att du kan hoppa över det där med att skriva bok. Precis som du själv sa.

Ros-Marie om föreläsningen i Enköping, 10 september 2019

Torkild du är en fantastisk föreläsare. Ett sådant fint budskap som alla borde få del av. Enkelt men ändå så stort.
Tack för en givande kväll som gav mej och min familj ny energi.

Ann-Cristin om föreläsningen i Enköping, 10 september 2019

Det var en mycket intressant och rolig föreläsning med många skratt och djupa reflektioner. Tack för en bra kväll

Måns om föreläsningen i Enköping, 10 september 2019

Hej!
Tack för igår! Jag gillade den 🙂 Mycket av det du tog upp, nickar jag igenkännande i. Till skillnad från andra föreläsningar som jag gått på (framförallt genom jobbet) som mest känns som det gäller att få lyssnarna lite "höga" och "pigga för stunden", så är din föreläsning något som jag verkligen "landade i", mer bekräftande. Jag önskar att min dotter får möjlighet att lyssna på denna föreläsning.

Om föreläsningen i Enköping, 10 september 2019

Alla i bilen hem var helt lyriska och önskade att fler tagit möjligheten att följa med.
Som du sa: Sunt förnuft - nu ska vi bara byta ut det mot sunt agerande!

Om föreläsningen i Enköping, 10 september 2019

Hjärtvärmande. Tack för en fantastisk föreläsning.

Jessica om föreläsningen i Enköping, 10 september 2019

Jättebra och tänkvärt på många sätt.Du var fantastiskt som kunde prata om misshandel och bulimi. Du fick mig även att skratta många gånger. Tack för en jättemysig kväll. Kram Anne

Anne om föreläsningen i Enköping, 10 september 2019

Hej Torkild. Det var skitbra får jag säga. Man fick en och annan tankeställare och det var lärorikt,
hur man är som person själv, har drivit företag sen 1994 och i dag är jag själv på företaget,
hade jag haft anställda så hade jag tagit med dom. Kommer absolut och gå på nån mer föreläsning med dig.
Det var mycket att ta in. Snart är du gift. Lycka Till. Med vänlig hälsning Mats Boström/Bilaffären AB Nyköping

Mats om föreläsningen i Nyköping, 29 augusti 2019

Den var mycket inspirerande och jag fick massa "ja för så är det" upplevelser. Allt är egentligen så enkelt som du beskriver och verktygen som du delade med dig av ska jag dela vidare till familj, släkt, vänner och arbetskamrater. Tack för en mycket bra föreläsning och jag lyssnade och allt sögs in i min själ:)!

Om föreläsningen i Finspång, 4 september 2019

En spännande, rolig föreläsning. Lite nya tankebanor då min nästa föreläsning heter "tankens kraft". Härligt att bli påmind om att även om man gör "fel" så ÄR man inte fel. Modigt av dig att lämna ut så mycket privatliv men det ger nog många människor kraft och energi. Man KAN komma över saker och bli en generös människa, trots att man haft en jobbig barndom. Rekommenderar dig och dina föreläsningar till vänner och bekanta. M.v.h. Marie

Marie om föreläsningen i Finspång, 4 september 2019

Inspirerande!
Kvällen gav mig nya infallsvinklar till hur jag ska angripa vardagens utmaningar och känslan av att jag kan ta kontroll över min tillvaro.

Om föreläsningen i Finspång, 4 september 2019

Din föreläsning var mycket tankvärd, Samtidigt som du på ett humoristiskt men oxå ifrågasättande sätt ifrågasatte våra etablerade värderingar visade du alternativa vägar att tänka och gå som på längre sikt leder till bättre resultat. Tack för kompassen!

Kerstin om föreläsningen i Finspång, 4 september 2019

Jag tyckte att det var toppen! man fick sig många tankeställare faktiskt!

Om föreläsningen i Finspång, 4 september 2019

Mycket bra föreläsning!
Självklara saker egentligen men får en och tänka efter hur man ser sig själv och andra.
Kan varmt rekommendera Torkild som föreläsare!

Om föreläsningen i Finspång, 4 september 2019

Så bra föreläsning att jag önskat mer tid att lyssna. Kloka ord som både berörde och lockade till skratt. Tack för en trevlig kväll Med vänlig hälsning, Jeanette

Om föreläsningen i Finspång, 4 september 2019