Omdömen från de som varit på mina öppna föreläsningar.

Detta är några kommentarer från mina öppna föreläsningar.

En helt underbar föreläsning tyckte både jag och min svägerska! Träffade så rakt in i hjärtat! Fortsätt med det du gör!!! Du är bäst!!

Elin om föreläsningen i Uddevalla, 17 maj 2018

Tack för en inspirerande kväll! Några dagar efter din föreläsning så råkade jag ut för en händelse på mitt jobb som var väldigt jobbig .Hade det inte varit för att du lärde mig att skilja på sak och person så hade jag varit helt förstörd och slutat att tro på mig själv . Nu tänkte jag bara - Visst jag gjorde kanske inte ett kanon jobb men det gör mig inte till en dålig människa!
Tack för den insikten,Torkild!

Pia om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Hej Torkild,
Föreläsningen var otrolig. Inspirerande, framför allt spännande, intressant, tänkvärd. Jag kände inte när tiden gick. Efter en sådan föreläsning borde man tänka på vad som behöver förändras i sitt liv och vad som ska vara hans prioriteringar. Men…inte bara att tänka utan att göra något konkret och förändra. Tack för en underbar föreläsning.

Dejan om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Hej Torkild, Stort tack för en fantastisk föreläsning! Alla borde gå och lyssna på dig, jag tänker helt annorlunda nu. Jag var på väg att räcka upp handen när du fråga vem som åker med planet men hann bara sträcka upp den halvt. Så hoppas man har lite entreprenörs tänk ändå;) Ha det bäst Torkild!

Tim om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Tack för en mycket givande, utvecklande och berörande föreläsning som verkligen gör skillnad!
Jag har skickat en mer personlig hälsning till dig Torkild via din fantastiska livskamrat Veronica ❤️

Sara om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Hej och tack för en underbar upplevelse och en inblick i ditt liv! Du hade många fina saker att delge och de tar jag tacksamt emot. Du skapar ro och säkerhet i sinnet och förmedlar många tänkvärda ord.
Jag kommer definitivt att ha detta med mig i såväl arbetslivet som i det privata. Kommer dessutom att förespråka att arbetsgivaren kontaktar dig för en kommande föreläsning på våran Teamdag/dagar.
Tack för denna kvällen och fortsätt i samma anda. Med vänlig hälsning Christina och Stefan

Christina om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Mycket givande, många aha-upplevelser. Igenkänningen är stor.
Stort tack för att du sätter ord på dessa självklarheter.

Ylva om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

För mig helt klockren! Jag fick upp många reflektioner kring min bakgrund och uppväxt men minst lika många idéer och kraft att ta emot framtiden. Stort tack för din ärlighet och engagemang! Du berör verkligen!

Sofie om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Makalöst BRA!

Liza om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Hej! Jag har hört dig innan tillsammans med Jesper och en kille till och Titti Schulz på Stadsteatern i Helsingborg. Ikväll var jag och min man och lyssnade på dig och vi är helt tagna... vilken föreläsning, wow!!! Du är rätt man på rätt plats, du trollbinder alla åhörare. Många aha upplevelser och mycket man gör eftersom man är en rätt positiv person jag ser aldrig hinderna, men man kan ju alltid bli bättre. Kommer att göra allt för att få mina kolleger att komma till någon av dina föreläsningar... har gillat din fb sida i några år nu!

Susanne om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Jag kan inte beskriva hur mycket jag uppskattar (notera att jag fortfarande uppskattar den) din föreläsning. Detta kan kanske låta knasigt men det bekräftar så mycket av hur jag själv har resonerat under mitt 51-åriga liv plus en del nya tankar. Har dock sluppit många av de upplevelser du haft men sett mycket elände runtomkring mej.
Du är väldigt liten för att ha ett så stort hjärta!
Bästa hälsningar och massor med kärlek och omtanke.

magnus om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

Fantastisk igenkänningsfaktor, både för min man som aldrig kommer ifrån startplattan och för mig som lämnar startplattan innan jag ens har en landningsbana i sikte. Sorg, glädje, energi, humor. Gav fina verktyg att försöka implementera i livet på olika vis och i olika situationer. För mig som alltid tar allt väldigt personligt, så är "sak och person", något jag kommer att jobba på. Det kommer inte att vara lätt... men som en vis man sa - Vem har sagt att livet är lätt?
Tack för igår Torkild, en alldeles utomordentlig talare med unikt namn.

Anna om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

Riktigt inspirerande och ögonöppnande föreläsning. Trevligt och intressant från start till slut.
Glädje, självförtroende, positivitet och målmedvetenhet är nu mina ledord i livet!
Gick direkt hem och beställde biljetter till min mamma och mormor. De blev lika inspirerade!

Cassandra om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

Jag har studerat självutvekling under några år nu och kommit över många av koncepten Torkild pratar om. Sättet han lägger fram filosofin kring saken och jaget var dock helt nytt för mig och jag blev totalt fängslad!

Han har ett fantastiskt sätt att föreläsa med mycket humor och bra kommunikation, över lag var det bland de bättre seminarium jag varit på och jag kommer definitivt delta flera gånger!

oscar om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

Helt fantastisk föreläsning igår i Stockholm! Trots en lång jobbdag gick jag hem med full av energi samtidigt väldigt berörd då vi lever med mycket stress och hårt arbete. Min man står i ett vägskäl i livet där både historia och framtid är tunga bördor att bära just nu. Han var med på föreläsningen och hade en kväll av insikter och aha-upplevelse. Tack för att vi fick komma och vi ser fram emot nästa gång! Du ger mänskligheten hopp om insikt och förändring!
Vänligen Anna

Anna om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

För mig var Torkilds föreläsning en djup upplevelse som jag för en gång skull tror kan bidra till en livsavgörande förändring i mitt liv, såväl för arbete som personlig utveckling. Han är genuin och känns äkta och förtjänar att aktivt lyssnas på med alla sinnen. Jag önskar att jag bjudit med mina vuxna barn på föreläsningen. Jag tror på Torkilds budskap och blev berörd av hans berättelser och tankar. Jag rekommenderar föreläsningen starkt till alla som vill utvecklas.
Tack Torkild!

Micael om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Hej Torkil. Vi tog med oss hela firman då vi hört mycket gott om dina föreläsningar. Det var över förväntan bra! Jag tror att vi alla fått lite nya insikter. Tusen tack för att du delar med dig av din ryggsäck. Jag hoppas att det gör den lättare att bära. Allt gott.

Om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Väldigt givande föreläsning med aktuella händelser som speglar vår vardag! Betydelsen av att stanna upp vid händelser och bli medveten samt reflektera över det man gör är väldigt viktigt idag i vårt samhälle. Dagens samhälle är uppbyggt av att allting ska ske effektivt och snabbt, man ska agera direkt, tiden räcker inte till att stanna upp och bli medveten.

Tyvärr känns det som att vi blir dömda utifrån våra saker och tillhörigheter snarare än hur vi är som personer, i slutändan drabbar det oss allihop, och får mig att undra vilken värld villa jag leva i, och hur kan jag påverka?

Tack för föreläsningen och de utvidgade vyerna, samt de olika landningsbanorna man eventuellt kommer se framför sig.

Edin om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Dina ord fick mig att öppna ögonen, bli starkare. Att det ska behövas att någon säger till en att man själv är ledare till sitt liv för att man ska stanna upp. Du Sa många klocka ord. Jag skrev ner massor för att inte glömma. Tex att dåligt samvete är nått vi själva ger oss! Och att FÖRLÅTA är ett val!
Hur jag bättre kan och bör kommunicera med mina barn. Jag är så otroligt tacksam över att jag letade upp dig och kom till din föreläsning. Jag köpte ett armband som jag kommer att bära varje dag som en påminnelse till mig själv om hur jag vill agera i det som händer.
Tog några extra visitkort till vänner och kollegor. Hoppas det var okey?
Stort tack igen. Dina ord och tankar gör skillnad. /Saya Djanaieff

Saya om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Hej Torkild,
Det är andra gången jag är på din föreläsning. Stockholm båda gångerna. Jag tycker om ditt sätt att lyfta att det mesta av det som händer oss är oberoende av vad vi gör men hur vi agerar på det är alltid vårt eget ansvar. Jag har i hela mitt liv haft svårt med sak och person men arbetar varje dag på det. Jag tycker mycket om ditt budskap och har laddat ner bakgrundsbilden på telefonen 🙂 Bra och tänkvärda föreläsningar!
/Leif

Leif om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Jättebra föreläsning. Precis det jag behövde höra just nu.
Jag är nu taggad och inspirerad över att lära känna mig själv samt att hitta var jag vill vara här i livet och våga flyga framåt!
Tack så mycket!

Valeria om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Den var jättebra! Du talar med känsla och inspiration utan att vara pretentiös! Mycket bra!

Om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Mycket bra föreläsning. Bland de absolut bästa i den genren. Samma tyckte min dotter 22 år.
Naturligt, blandat roligt o allvar. Bra ’enkla’ budskap. Toppen helt enkelt!

Tack!!

Kia Westergren

Kia om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Enkelt att ta till sig, lagom långt.
Personligt och tankeväckande

Jag visste att jag behövde lite inspiration och det fick jag.
Jag kommer att göra klart mitt gåvobrev och har redan skrivit ner några citat i min dagbok.
"Sprid goda rykten istället för att snacka skit "
Jag övar redan nu och tar kommandot över mitt liv.
Tack!

Susanna om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Hej Torkild, det var en givande och jätteinspirerande föreläsning med många tankeställare.

Carina om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Hej Torkild! Tack för en bra föreläsning! Jag sitter här nu med mina två barn och har just berättat för dom om ditt budskap. 🙂 Det var värdefullt att du var så konkret. Inget hokus pokus, bara sunt förnuft. Tack för det. Nu börjar jobbet!

Mikaela om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Du är fantastisk! Rolig, inspirerande och jag älskar din metafor om att hitta sin egen landningsbana. Samt att lära sig att göra skillnad på sak och person!

5 av 5.

/S

Sener om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Mycket tankeväckande, inspirerande och lärorikt! Humor blandat med allvar och många roliga och intressanta exempel från ditt eget liv.

Hanna om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Tack för en trevlig och för en mycket givande föreläsning. En riktig aha-upplevelse. Vi var många som gick ifrån den kvällen med härliga skratt och en vilja till förändring.

Vibeke om föreläsningen i Stockholm, 14 maj 2018

Hej Torkild
Tack för en fantastisk kväll med mycket skratt och framförallt aha upplevelser. Jag fick med mig verktyg hem som jag definitivt kände till men aldrig använt eller tänkt på.
Jag tar med mig framför allt SAK och PERSON. Jag kommer ge denna gåva till mina barn lära dem att känna och förstå skillnad. Tack tack tack

Om föreläsningen i Värnamo, 8 maj 2018

Jag tycker det var en väldigt givande, inspirerande och lärorik föreläsning. Jag tar med mig massor, som jag ska använda för att leda mig själv och andra. Jag skrev ner mycket av det du sa, för att inte glömma. Detta kommer jag använda som ett kom ihåg till mig själv.
Tack / Eva

Eva om föreläsningen i Värnamo, 8 maj 2018

Tror det är sjätte gången jag är på din/Torkilds föreläsning och det är lika bra varje gång! Du är en mycket bra föreläsare och inspiratör.
Superbra och väcker många tankar med enkla medel....
Tack för en fin kväll och på återseende!

Carina om föreläsningen i Eskilstuna, 7 maj 2018

Toppenbra! Mycket tänkvärt, o bra att bli påmind!
Tack

Annica om föreläsningen i Eskilstuna, 7 maj 2018

Mycket givande till och med min dotter som jag tvingat med erkände till slut att det var givande för henna också.
Fick bra verktyg med sig att jobba med i framtiden.

Mattias om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

En föreläsning med klass!
Den innehöll bra och tänkvärda saker som man lätt kunde relatera till och som är mycket viktiga att ha med sig i hela sitt liv och sitt personliga ledarskap. Humor var också ett mycket uppskattat inslag liksom allvaret i det som förmedlades.
Tack för en givande föreläsning Torkild!

Roger om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

Var i Kristianstad den 2 maj på Torkild Skölds föreläsning. Förväntningarna var så där.... blev överraskad på ett positivt sätt!! Med skratt och lite satir fick Torkild fram budskapet att vi alla har ansvar för våra liv! Även om vi inte står på samma plattform från början! Och att ALLA är unika i sitt slag! Tack Torkild !

Karin om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

Hej Torkild!
Tack för en mycket berörande föreläsning! Du får mig att tänka till kring hur jag är och vill vara. Det finns, som man säger, en viss förbättrings- och förändringspotential hos mig. Jag har nu för avsikt att ta de första stegen och kommer att komma ihåg dig och ditt mantra med värme!
Magnus Carrington

Magnus om föreläsningen i Kalmar, 3 maj 2018

Mycket inspirerande.
Du uttrycker dig på ett enkelt sätt med enkelt språk om svåra saker. Förklarar tydligt och ger bra beskrivningar om sådant vi alla känner igen oss i. Du använder en väldigt tydlig och "målande" pedagogik som alla kan följa. Du har en härlig och positiv energi som smittar av sig.
Vi uppskattade din öppenhet om ditt eget liv och om svåra saker - på en lagom nivå. Det du berättade om ditt privata skapar hopp om att allt går att förändra och förbättra. Många roliga metaforer.
En föreläsning som borde vara obligatorisk för alla 🙂
Har lyssnat på dig förut och kommer säkerligen lyssna på dig igen 🙂

Om föreläsningen i Kalmar, 3 maj 2018

Fantastisk föreläsning Torkild. Det var 2:a gången jag fick möjligheten att inspireras av dig!
Du är faktiskt den bästa föreläsaren jag varit och lyssnat på. Ta åt dig det! Mitt sällskap för kvällen tyckte med att det var kanon! Det var hans första föreläsning med dig. Mycket nyttiga tankar för både privatliv och yrkesliv. I’ll be back Torkild. Tack för att du finns och ängnar delar av ditt liv att hjälpa oss andra att bli ledare i vårt eget liv. Kommer nästa gång med. Då ska jag ta med min man och min syster!

Pernilla om föreläsningen i Kalmar, 3 maj 2018

En otroligt inspirerande föreläsning. Budskapet är tydligt. Man kan bara förändra sig själv. Å

Om föreläsningen i Kalmar, 3 maj 2018

Andra gången jag hörde en föreläsning med dig och jag tar med mig samma fantastiska känsla denna gång. Tack för tänkvärda ord och tack för visitkortet, det kommer jag bära med mig/Monica

Monica om föreläsningen i Kalmar, 3 maj 2018

Hej

Det var mycket givande och satte perspektiv på saker och ting. Jag behövde en tankeställare själv och du satte igång tankar hos mig, men även hur jag kan använda det i mitt jobb när jag möter människor som vill att andra ska lösa det åt dom. Det är en kväll som jag sent kommer glömma

Marcus om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

Tack för en fantastisk föreläsning. Mycket ny inspiration och tänkvärda ord kombinerat med en klapp på axeln att jag gör en hel del saker rätt. Många skratt och en hel del igenkänning.

Ella om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

Hej Torkild!
Det blev väldigt bra reaktioner av mina två ganska negativa killar/män som jag tog med. Det var roligt och en tankeställare för oss alla.
Tack kram Kristin/Richard/Christian

Kristin om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

En underbar föreläsning utan pekpinnar och utan ord som säger "du ska, du måste" som istället säger du duger som du är och du är bra som du är, men du är ansvarig för dina val. Torkild fick mig att tänka om på vad som är viktigt för mig att sträva efter. Jag kommer att gå på flera föreläsningar vid tillfälle. Tack

Fredrik om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

Hej Torkild.
Jag har varit på din föreläsning för ett antal år sedan, nu tog jag med min personal och både dom och jag fick bra verktyg och jag kommer nästa gång att skicka övriga av våra medarbetare. Jag har under många år tagit mig själv genom ett ganska liknande situation som du. Idag styr jag själv mitt liv och hoppas detta inspirerar personer runt mig. Tack för en trevlig och inspirerande föreläsning.
MVH Anders

Anders om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

Mycket intressant och lärorikt. Berättat på ett sätt som verkligen fick mig intresserad av att vilja höra mer.

Bengt om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

Jättebra! Inspirerande föreläsning med många skratt!

Pernilla om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

Tack för en jättebra föreläsning, jag fick en del att tänka på och ta med mig hem. Ska sluta hålla mig själv tillbaka pga jämförning av andra.
Det är som du säger, vi är bäst på att vara oss själva och att vi är unika.
Tack,
Ingela

Ingela om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018

Trevlig föreläsning där budskapet går ända in i medvetandet, med hjälp av humor och omtanke för publiken. Enkelt och lätt förståligt som leder till reflektion.
Tack Torkild!

Johanna om föreläsningen i Kristianstad, 2 maj 2018