Omdömen från mina öppna föreläsningar

Mycket givande föreläsning med många väckande frågeställningar. En hel del bra verktyg att kunna ta till sig och använda dagligen. Intressanta berättelser ur livet som gör att man reflekterar på sitt egna liv.

Om föreläsningen i Västerås, 27 september 2023

Jag tycker att din föreläsning var otroligt givande. Fick många tankeställare och även många verktyg - Sak och person 😉 Fint att du även bjöd på otroligt mycket av dig själv din uppväxt mm.
Din föreläsning behöver man lyssna på flera gånger då man behöver påminna sig själv om mycket i vardag och arbete.

Om föreläsningen i Härnösand, 5 september 2023

Mycket bra, många bra tips. Lyssnar nog igen nästa gång. Kände igen mig i mycket och fick mig en funderare men tyvärr är jag inte lika snäll som Torkild på att förlåta folk. Hälsningar
Anna

Anna om föreläsningen i Sölvesborg, 11 september 2023

Det bara stämde sååååå himla bra, träffade rätt med det jag är, tror på , värderar och lever! Jag tar med mig och skrattar ”Move your ass, and your brain will follow”

Birgitta om föreläsningen i Västerås, 27 september 2023

Hej! Tack för en härlig tur i "torktumlaren". Din förmåga att föra driva föreläsningen var imponerande. Jag fick en kick back till hur jag hamnat i ett flertal av de gropar du beskrev. Tack igen för en underbar föreläsning/dialog.
Mvh Maria Wessman

Maria om föreläsningen i Västerås, 27 september 2023

Du förtjänar Stora talarpriset, Torkild. Inte bara för att jag själv återigen fick stor behållning av innehållet i din föreläsning, utan allra mest för att du nådde min 20-åriga dotter. Hon var en av de skeptiker som blev "ditsläpad" men som lämnade byggnaden med citat i huvudet och en tanke om att livet ska levas framåt. Det som gav tyngd åt dina ord, i hennes öron, var att du vågade vara sårbar och personlig. Jag önskar dig allt gott.

Om föreläsningen i Västerås, 27 september 2023

Det var många kloka ord kryddat med härlig humor som Torkild delade med sig av. Det var en hög igenkänningsfaktor men även en del nya värdefulla insikter. En kväll jag är väldigt nöjd med.

Göran om föreläsningen i Västerås, 27 september 2023

Så bra. 10 av 10

Christina om föreläsningen i Västerås, 27 september 2023

Hej Torkild. Jag är så glad att jag och min dotter va på din föreläsning i Kalmar. Du sa så många tänkvärda saker som är så lätt att glömma bort när man stretar på i vardagslunken. Hela din föreläsning var som en energiboost. Min dotter Vilda som är 12 år satt som trollbunden ! Det är bra betyg ! Ska hälsa att hon blev så glad över din stora autograf ☺️ Med vänlig hälsning Åsa Billsten.

Åsa om föreläsningen i Kalmar, 13 september 2023

Tack Torkild för en fantastisk föreläsning. Vilken presentation, wow!!! Dina ord kommer jag att bära med mig för alltid....önskar att alla hade möjlighet att lyssna till dig.

Maud om föreläsningen i Täby, 25 september 2023

Vilken kväll det var! Har berättat för alla om Sak och Person för jag tyckte att det var riktigt bra! Rekommenderar varmt att ni går och lyssnar på Torkild!

Cecilia om föreläsningen i Täby, 25 september 2023

Inspiration. Energi. Skratt. Känslosamt. Gick hem glad och boostad! Tack för att du skapade en härlig kväll!

Annika om föreläsningen i Täby, 25 september 2023

Tack Torkild. Härligt rapp föreläsning som gav både verktyg och eftertanke.

Lotta om föreläsningen i Täby, 25 september 2023

Jättebra!
Stort tack

Suzanne om föreläsningen i Täby, 25 september 2023

Kul - lärorik - överraskande och tänkvärd även för en 75 årig " After Workare " !!!!

Jannika om föreläsningen i Täby, 25 september 2023

Det var intressant och roligt. Du är grym!

Shahpar om föreläsningen i Täby, 25 september 2023

Hej Torkild. Du är en fantastisk talare. Kvällen var tänkvärd och inspirerande. Många tack för en finfin kväll. Monica

Monica om föreläsningen i Täby, 25 september 2023

Jättebra, rolig, pigg, tänkvärda ord. Jag har fått mig en tankeställare, bra jämförelser och beskrivningar. Mycket var logiskt och man kände igen det. Du var kanonbra. Det absolut bästa föredraget jag varit på. Mvh Ulla

Ulla Ingegärd om föreläsningen i Täby, 25 september 2023

Din föreläsning innehöll många aha-upplevelser! En del bekräftande tankar liksom en del vände upp och ner på funderingar. Pepp för livet!

Om föreläsningen i Örebro, 20 september 2023

Tack Torkild för en fantastisk föreläsning. Så mycket att ta med sig vidare ut i livet och så mycket igenkänningsfaktorer. Jag går gärna på flera av dina föreläsningar igen. Mvh Marit Andersson

Marit Gunilla om föreläsningen i Katrineholm, 19 september 2023

För mig var det som handen i handsken. Verkligen givande och kändes sanningsenligt.
Det var mycket som blev logiskt bara man tänker rätt.Ett stort TACK TORKILD för en givande stund. Alldeles lagom lång föreläsning. Väl mött Anette

Anette om föreläsningen i Örebro, 20 september 2023

Toppenbra! Rekommenderas starkt! Jag kände mig road samtidigt som jag fick en (eller flera) tankeställare om mig själv och livet.

Om föreläsningen i Örebro, 20 september 2023

Mycket inspirerande föreläsning med hög igenkänningsfaktor. Å vilket fint jobb för Ukraina ❤️ Underhållande från början till slut. TACK ❤️

Nina om föreläsningen i Örebro, 20 september 2023

Superbra föreläsning, tack Torkild. Så många bra uppvaknanden. Önskar att många fick möjligheten att höra dina kloka ord Torkild. Mycket jag kände igen men du satte så bra ord på allt. Min uppmaning till ALLA, gå om du har möjlighet ❤️

Pia om föreläsningen i Karlstad, 18 september 2023

Torkild blir bara bättre och bättre och visar i sina föredrag att han följer med tiden och åhörarnas förväntningar. Alla känner igen sig i de berättelser och anekdoter som Torkild föreläser om. Trots detta blir jag som deltagare alltid upplyst om det självklara. Detta är inte bara en riktigt bra föreläsning, detta är även en riktigt bra utbildning. Det säger mycket om Torkild, när jag skriver att det är 4:e eller möjligen 5:e gången som jag lyssnar på honom.

Göran om föreläsningen i Katrineholm, 19 september 2023

Det var fantastiskt bra, det var lärorikt, sårbart, roligt det hade humor och många tänkvärda saker. Tack! Du inspirerar och jag ger dig en stor eloge till att du brinner för att hjälpa folk med att vi vårat bästa jag. vi är bäst för vi är dom vi är. Stort tack för ikväll.

Moa om föreläsningen i Katrineholm, 19 september 2023

Hallå! Jag tog med mig 20 kollegor/anhöriga från jobbet på Two för att få inspiration i vardagen och livet. Och tänkvärdheter till jobbet. Jag har fått mycket feedback idag och det har varit en snackis. Det var en mycket uppskattad kväll med tänkvärdheter och jag tror vi alla "växte" lite som människor. Stort tack! / Christofer

Christofer om föreläsningen i Karlstad, 18 september 2023

Hej. Vi 4 var jätteinspirerade. Fick oss att tänka till och tänka om när man blir orolig för något som inte kanske ej händer tex. Att man duger som man är. Lärde oss vad det betyder att skilja på sak och person. Torkild,din entusiasm och energi fångade oss. Ett stort tack från Karlstad.

Maria om föreläsningen i Karlstad, 18 september 2023

Tack för en givande kväll i Karlstad. Härlig föreläsning med många tankar och beteenden värda att begrunda. Ibland är det svåra det enkla om man får en annan människas syn på det hela. Dina kloka ord var nyttiga och inspirerande. Föreläsningen passar privatperson som företag

Michael om föreläsningen i Karlstad, 18 september 2023

Mycket bra föreläsning. Bra innehåll. Viktigt budskap förmedlat med mycket humor men ändå på allvar. Precis som en bra föreläsning ska va.

Ulla-Kerstin om föreläsningen i Karlstad, 18 september 2023

Fantastiskt bra. Mycket bra att kunna hålla publiken så intresserad under hela föreläsningen. Jag har tagit till mig pyramiden och praktiserar denna på mig med en gång. Väldigt mycket som du sa stämde in på mig, speciellt om att bry sig mer om andra än mig själv. Jag har förstått att om inte jag mår bra hur kan jag då få andra att må bra. Supertack för en fantastisk inlevelse. MVH Morgan

Morgan om föreläsningen i Karlstad, 18 september 2023

Jättebra! Mycket tänkvärd.

Lotta om föreläsningen i Karlstad, 18 september 2023

Mycket bra och tänkvärd! Rekommenderas varmt 🙂

Anneli om föreläsningen i Karlstad, 18 september 2023

Oj vad mycket tänkvärt jag bar med mig ut! Superproffsig och rolig presentation av så mycket viktigt i livet. Bra jobbat, kan varmt rekommenderas. //Daniel

Daniel om föreläsningen i Karlstad, 18 september 2023

Mycket insiktsfullt och tankeväckande. Både jag och min fru uppskattade det hjärtligt.

Fredrik om föreläsningen i Växjö, 14 september 2023

Blandat med skratt, allvar och kloka ord. Torkild tog oss igenom en resa som känns så logisk, känner att jag vill lyssna fler gånger för att repetera.
It all makes sense

Marie om föreläsningen i Växjö, 14 september 2023

Fina tankar, budskap och tips som framfördes med humor blandat med största allvar. Tiden sprang iväg.

Om föreläsningen i Kalmar, 13 september 2023

Fantastiskt bra föreläsning, många insikter och skratt men även djupaste allvar.

Om föreläsningen i Kalmar, 13 september 2023

Andra gången och även denna gång levererade Torkild på topp. Föreläsningen är naken, öppen och ärlig. Mycket inspirerande. Tack!

Anita om föreläsningen i Växjö, 14 september 2023

Mycket bra, och jättenyttigt att höra. Jag rekommenderar varmt.

Jean-Luc om föreläsningen i Växjö, 14 september 2023

En underbar föreläsning där Torkild bjuder på sig själv. Lärorikt och mycket att ta med sig, när livet ska upplevas.

Rose-Marie om föreläsningen i Växjö, 14 september 2023

Tusen Tack för en helt fantastiskt kväll, jag tar alltid med mig NÅGOT som följer mig resten av livet när jag går och lyssnar på föreläsningar som denna. Är jag i min hemstad Östersund i mars när du är där och föreläser, då ses vi.
Kram! Ing-Marie

Ing-Mari om föreläsningen i Växjö, 14 september 2023

Lika bra som för några år sedan jag lyssnade på dig på Arlanda gymnasiet. Inspirerande, tänkvärt, lättsamt , roligt, givande. Detta att skilja på sak och person är inte lätt men du förklarar så "enkelt" Jag gör fel men jag är inte fel.
Tack Torkild för en fantastisk kväll

Ann-Christin om föreläsningen i Kalmar, 13 september 2023

Jättebra på alla sätt och vis - rolig, inspirerande och tänkvärd!

Om föreläsningen i Kalmar, 13 september 2023

Tack för en toppenföreläsning mvh Camilla och Martin.

Camilla om föreläsningen i Karlskrona, 12 september 2023

Tack för en mycket lärorik föreläsning. Du gav med både humor och allvar. Sak och person är något som jag behöver jobba med. Även jag gör fel men jag är inte fel. Önskar dig allt gott och lycka till i framtiden med det du gör.

Kerstin om föreläsningen i Kalmar, 13 september 2023

Ljuvlig, givande och underbart att göra humor i allvaret

Om föreläsningen i Sölvesborg, 11 september 2023

Jag tyckte det var en fantastiskt bra föreläsning. Torkild blandade livsvisdom via både komik och ibland även via ett djup som berörde. Jag uppfattade Torkild som en person med stark karisma, en ödmjukhet, humor, mycket sund visdom om livet och han kom med konkreta råd och bjöd väldigt mycket på sig själv. En fin investering att gå på hans föreläsning! Tack!

Om föreläsningen i Kalmar, 13 september 2023

Viktig! Spännande! Rolig! Sorglig! Inspirerande! Nyttig! Tänkvärd! Lärorik!
Tusen tack för en riktigt härlig föreläsning med otroligt mycket att ta med sig i livet. Idag på morgonen, när jag inte kände för att gå min morgonpromenad, pratade jag till mig i 3:e person och sa till mig på skarpen, Cicci, nu går du din promenad, och så gjorde jag det 😉

Cicci om föreläsningen i Kalmar, 13 september 2023

En fantastisk bra föreläsning, rolig, allvarlig, ärlig och inspirerande. Rekommenderas varmt.

Lena om föreläsningen i Karlskrona, 12 september 2023

Kommande föreläsningar

 • 28 sep: Södertälje

  Begränsat med biljetter
 • 2 okt: Hässleholm

  Biljetter kvar
 • 4 okt: Malmö

  Biljetter kvar
 • 11 okt: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar