Omdömen från de som varit på mina öppna föreläsningar.

Detta är några kommentarer från mina öppna föreläsningar.

Hej Torkild!

Tack för en föreläsning som ömsom gav oss härliga skratt av igenkänning, ömsom sanningar om en själv som fick en att vrida sig av obekvämligheten i sitt eget skinn. Ack så välgörande det är att påminnas om hur man är funtad och varför det ibland inte är så himla bekvämt att leva det liv man vill. Du manar till agerande, men du gör det med en stämma som andas tillit, välvilja och får oss att känna styrkan i vår egen kapacitet. Tack för det goda injektionen!
Också så himla bra med en föreläsning som blandar jobb och privata relationer!

Med vänliga hälsningar,
Bea och Per

Beatrice om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Hej!
Mycket inspirerande, lätta konkreta tips och idéer att ta till sig som är användbara i sin vardag. Mycket fint att du bjuder på dig själv gällande din tuffa uppväxt som barn. Berörande, men också ett exempel på att det kan gå bra ändå. /Stefan

Stefan om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Så bra, verkligen något jag tog med mig! Att faktiskt ta tillvara på ögonblick. Inte låta tankar o känslor styra i alla lägen.
En rolig kväll som gav mycket näring!!

Om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Jag tycker att föreläsningen var en föreläsning i helt ny tappning. Fullt med inspiration blandat med skratt gjorde aldrig att föreställningen blev långtråkig.
Det har tagit några dagar att smälta in alla intryck.

Camilla om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Så bra föreläsning. Hört mycket bra om dina föreläsningar och det stämde. Tänk om alla kunde gå den och reflektera över hur man själv är och hur man beter sig.
Tusen tack för en toppenkväll i Vänersborg

Åsa om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Hej! Fantastiskt bra. Tack för verktygen som man fick i den andra delen av föreläsningen.

Gunnar om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Tack för en helt fantastiskt rolig och inspirerande föreläsning.
Det var många kloka ord som blandades med mycket skratt. Vi kommer ha stor nytta av ditt sätt att tänka i framtiden och jag hoppas på att kunna besöka fler såna fantastiska föreläsningar.

Om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Otroligt bra .
Fick många aha upplevelser som jag kommer jobba vidare på .
Tillit blir det första att ta tag i .
Mvh Fredrik

Fredrik om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Den här föreläsningen bjuder på många reflektioner och aha-upplevelser. Torkild blandar teori och filosofiska tankar och verklighetsförankrar med tydliga, konkreta exempel. Igenkänningsfaktorn är ofta hög och man både skrattar och fäller en tår. Som föreläsare är Torkild personlig, engagerande och karismatisk. Man liksom åker med.

Katrin om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Jag fick mig en tankeställare, ”wake up call”. Jättebra föreläsning. Du tar upp sådant som egentligen är självklart.
Man skulle behöva gå på dina föreläsningar med jämna mellanrum för att inte tappa det igen...

Om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Mycket bra och inspirerande föreläsning, kommer definitivt att rekommendera andra att gå och lyssna på Torkild.

Om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Tack för en inspirerande och motiverande föreläsning att ha med sig dagligen framöver...den kommer hjälpa mig enormt, bara jag bestämmer att jag vill ;-). Andra delen var gripande o tydliggjorde de nyckelord du berörde i första delen! TACK, Du berör din publik!

Om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

En bra föreläsning som bekräftade mycket av det jag redan lever efter men behövde hjälp med att sätta ord på och få någon att spegla mig i.
Läs: Lätt drunknad i alla andra ledarskapskurser som promotar SMART. Jag känner mig stärkt och ser tydligt nu vilka delar jag vill jobba ännu mer med för att få mitt bästa liv.

Om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Tyckte att jag verkligen fick en ögonöppnare flera gånger, kommer gärna på fler föreläsningar med dig, nu ska jag smälta alla tankar. Tack Catharina Dahne

Catharina om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

En fantastiskt inspirerande och tänkvärd föreläsning! Man drogs med från första början!

Lisa om föreläsningen i Lerum, 9 april 2019

Underhållande & proffsigt upplagd. Tiden gick så fort!

Birgitta om föreläsningen i Södertälje, 8 april 2019

Tack för en engagerande, härligt ärlig och opretentiös föreläsning, Torkild! Det var som en vitamininjektion. Jag kände mig bättre rustad när jag gick därifrån. Ibland behöver man påminnas om det man innerst inne redan vet för att ta det på allvar. Bra att du repeterade viktiga punkter, då fäster det sig bättre.

Petra om föreläsningen i Södertälje, 8 april 2019

Riktigt bra kväll. Ju längre föreläsningen höll på ju bättre blev den. Personligt varvat med humor och många tankeställare. Än en gång tack.

Thobias om föreläsningen i Södertälje, 8 april 2019

Jag blev verkligen inspirerad av din föreläsning

Saranda om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Jag tycker föreläsningen var kanon!
Den gav mig nya tankar och insikter och den var i en härlig blandning av humor och allvar.
Allt tänk var inte helt nytt för mig men det gav mig en nöjd bekräftelse på att jag ibland är helt..rätt..på...det...
Kanonkalasperfekt och Tack Torkild!
Så super med en värdefull föreläsning som verkligen ger valuta för pengarna!
En föreläsning som inte bara vänder sig till de som kan betala tusen och mer.
Fortsätt så!
Jag kommer på nästa. Nästa år hoppas jag!

Susan om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Tyckte att den var superbra. Tack mycket som var tänkvärt.

Om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Toppen!
Som du säger att det är inget nytt under solen men det är så bra att få det repeterat och upplagt på ett bra och pedagogiskt sätt vilket gör att jag kunde ta till mig och få aha-upplevelser. Nu är det bara att sätta igång och GÖRA!

siv om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Hej Torkild. Tycker att du bjuder på en underhållande och trevlig föreläsning. Mycket är självklart men du sätter de rätta orden på det som är en känsla och upplevelse i livets olika faser. Du bjuder på dig själv och öppnar upp, man känner sig välkommen och atmosfären i lokalen blir därmed avslappnad och trygg.

Tack för en bra föreläsning.

Om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Hej och tack för ditt besök i Växjö. Jag tog med min dotter som är en god o glad tjej på 22 år men som jag upplever inte stannar upp och njuter. Från att ha haft stora visioner om innehållet i sitt liv kom sjukdom ivägen som gör att hon måste ta det lugnare vilket i sin tur gör att hon aldrig kommer att nå ditt hon först ville. Detta har gjort att hon ofta jämför med hur mkt bättre det kunde varit ”om” och att alla mål i träning, arbete mm kommer inte att kunna nås inom de närmaste åren ... Jag tyckte det var väldigt intressant att lyssna på dig fast jag redan har kommit till insikt men jag var osäker på om min dotter uppskattade föreläsningen. Ja vi kom ju sist så hon var inte helt lättövertalad 🙂 I dag ringde hon: - Mamma! Tack! Jag kände mig så stark efter föreläsningen så jag tog tag i all skit som hänt på jobbet (vilket resulterade i att en otrevlig typ fick sparken) och hela teamet tackade mig. Jag hade aldrig vågat innan men jag hade bara hans ord ”GÖR” i huvudet och såg att jag burit de där jäkla oros och älta stolarna för länge. Sen säger hon att det var som en rullgardin åkte upp- hon är faktiskt väldigt lycklig men har inte kunnat släppa ”om jag gjort si o så hade allt varit bättre” men nu insåg hon att det inte har gjort någon nytta att tänka eller känna så. Dessutom rensade hon sina dåliga influencers.
Allt detta är saker som vi sagt till henne men det var genom dina ord hon tog till sig budskapet så jag får tacka ödmjukast! Önskar att fler ungdomar skulle få höra din föreläsning.

Om föreläsningen i Växjö, 2 april 2019

Uppfylld av många tankar efter din föreläsning. Blev väldigt mycket mera medveten och också påmind om en del jag visste men inte längre var medveten om. Ska bli mera NU och GÖRA för mig hädanefter! Vi kommer att ses fler gånger!
Tack för en inspirerande och påminnande kväll!
Susanne

Susanne om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Hej och tack!
Jag är på after work.
Jag fastnade mest för skillnaden i vad jag behöver och vad jag vill. Det kommer att få konsekvenser i mitt liv.
Positiva influenser kring tid och kick your as tillit

Om föreläsningen i Lund, 4 april 2019

Mycket trevlig föreläsning med en blandning av skratt, privata erfarenheter och mycket inspiration.

Om föreläsningen i Ronneby, 3 april 2019

Hej och tack för ännu en alldeles jättebra föreläsning med många goa tankar som väcktes till liv. Så sant du berättar på ditt alldeles otroligt genomtänkta sätt. Jag har aldrig själv gillat ordet mål men dröm det låter ju helt fantastiskt. Jag jobbar på Region Kalmar Län i Nybro där för övrigt jag var på din föreläsning 14/1. Berättade imorse för mina kollegor på fikan om din föreläsning och alla satt tysta och lyssnade när jag försökte återberätta din föreläsning lite snabbt på en kvart och på ditt härliga sätt som bara du kan. Hoppas jag snart får komma på din nästa. Tack och tack för en superbra föreläsning med både glädje och sorg och med många-Wake up call- Lena o Lennart

Lennart om föreläsningen i Växjö, 2 april 2019

8 a p.å en 10 e skala. Fick med mig några bra företeelser som skapade bekräftelse och förståelse för hur jag agerat i olika sammanhang. Tog till mig mantran "Gör" och "Jag vill"och fick en förklaring kring problematiken jag känt med att sätta mål.
Imponerades och fångades av din berättarkraft om din personliga resa. Har med mig många uppslag till givande kommande konversationer.

Ingvar om föreläsningen i Växjö, 2 april 2019

Jag och min dotter tyckte att föreläsningen var riktigt bra och lärorik. Helt fantastiskt hur du kan förklara det du pratar om på ett lätt sätt som är lätt att förstå och ta till sig. Ser fram emot din nästa föreläsning.

Marie om föreläsningen i Växjö, 2 april 2019

Det var en bra föreläsning som gav många intryck i rätt riktning och som fick mej att verkligen fundera på hur jag lever livet som människa. Precis som efter förra föreläsningen så tog jag med mej mycket som är värt att tänka på.
Med vänlig hälsning,
Anders Ahlin.

Anders om föreläsningen i Eskilstuna, 1 april 2019

Tyckte att det va en riktigt bra och inspirerande kväll, kul med nya infallsvinklar.
Gillade att du växlade mellan personligt berättade och mer vanligt fördrag.
Tack för en mycket trevlig kväll!

Emma om föreläsningen i Växjö, 2 april 2019

Hej.
Jag är mycket nöjd med kvällen.
Det var många tänkvärda saker jag tog med mig och som jag hoppas jag ska få nytta av framöver i mitt liv.
Jag hade inte hört talas om dig tidigare och hade därför inga direkta förväntningar på hur föreläsningen skulle vara.
Jag tyckte inledningen med tidigare omdömen var bra. Dina första 10 minuter uppfattade jag som något sämre och negativa (det fanns förstås en tanke med det). Ju längre föreläsningen pågick desto bättre blev den. Andra delen efterpausen var riktigt bra.
Mycket starkt av dig att vara så personlig och öppen med din barndom.
Stort tack för en bra kväll.
Jag rekommenderar dig gärna.
Med vänlig hälsning,
Joakim Gustafsson

Joakim om föreläsningen i Växjö, 2 april 2019

Tack för en bra föreläsning! Det var inspirerande, underhållande blandat med allvar och en hel del tankeställare. Jag kände verkligen hur jag kunde ta till mig din information och reflektera över många bitar. Det är högst aktuella bitar du berör i dagens samhälle. Ser med förhoppning fram emot ytterligare föreläsningar.

Sara om föreläsningen i Eskilstuna, 1 april 2019

Hej Torkild!
DU levererar igen, nya tankevurpor och mer personliga inblickar som berör.
Alltid lika härligt att få träffa dig och surra lite.
Detta var sjunde gången DU körde denna nya föreläsning, jag kommer gå en gång till i framtiden och se hur denna föreläsning vuxit med dig mer.

Tack för en trevlig afton på Eskilstuna Teater.

Jag fick surra med personalen vid garderoben efteråt, de är nyfikna på det du föreläser om och jag peppade dem till att gå och uppleva själva, nästa gång DU kommer till vår stad eller en stad i närheten.
Du imponerade på dem, genom att DU själv tog i hand och hälsade dina besökare välkomna. 😉

Hälsa din vackra bukett när ni ses igen och lycka till nu med nya föreläsningen, detta kommer DU fixa galant!

Många varma kramizzzar Benita

Benita om föreläsningen i Eskilstuna, 1 april 2019

Hej! Det var en bra föreläsning där man hittade sig själv i situationen. Jag är oerhört tacksam för att jag var med igår. Mvh/Vladimir

Vladimir om föreläsningen i Eskilstuna, 1 april 2019

Vi ville egentligen se den "gamla" föreläsningen som vi hört så mycket gott om. Men vi blev positivt överraskade (även om vi egentligen inte förväntade oss något annat). Det är ett nöje att höra dig föreläsa. Du fångar in, inspirerar och roar på samma gång och när föreläsningen är slut så lämnar man med en känsla av att man klarar av att förändra sig själv till en lite bättre människa. =)

Sandra om föreläsningen i Malmö, 21 mars 2019

Du har power som föreläsare Torkild . Innehållet blev för mig en påminnelse om att ta vara på dagen idag, leva här och nu . Att göra handling av mina drömmar och att fokusera inåt . Vad är viktigast i mitt liv? Tack Torkild , och du , fortsätt sprida din energi och erfarenhet, de gör du bra/ Lisbeth

Lisbeth om föreläsningen i Malmö, 21 mars 2019

Hade med mig en arbetskompis och 2 av hennes barn på föreläsningen. Var lite fundersam på först om de var för unga. Men deras mamma sa att det var en bra föreläsning för barnen och för henne. De har varit med om en hel del jobbiga saker.
Jag har själv varit på din gamla föreläsning tyckte den var bra men den nya är bättre.

Om föreläsningen i Malmö, 21 mars 2019

Torkild är träffsäker, klok och har lätt för att förmedla ett budskap vi alla behöver påminnas om. Livet är ögonblick staplade på varandra, hur tar du hand om dina? 🙂

Åsa om föreläsningen i Malmö, 21 mars 2019

Tack så mycket för all inspiration på din nya föreläsning . Som alltid bjuder du såååå mycket på dig själv . Tillit tar jag med som ett ledord. Sluta älta om det som hänt och försöka leva här och nu. Mina drömmar har jag kvar och skall förverkliga dem genom att gå utanför boxen . Släppa kontrollen skall jag jobba på . Tack, tack! Ses snart igen. Kramiz Mona

Mona om föreläsningen i Kristianstad, 20 mars 2019

Jag blev väldigt inspirerad av din föreläsning, jag tog till med de tipsen du gav. Jag skulle inom och handla direkt efter din förläsning för jag va sugen på något, Men när jag gick i affären kände jag att nej jag behöver inte jag hade ju bara tänkt unna mig något gott och de skall man inte göra så de slutade med att jag köpte en flaska vatten för jag ville dricka 🙂 kändes som jag blev väldigt påverkad:) tack för allt !

Lina Anna om föreläsningen i Kristianstad, 20 mars 2019

En mycket bra föreläsning, du har ett sätt att framföra den på som gör att man blir nyfiken och får tips och redskap för hur viktigt tilliten till sig är.
Tar detta med mig och är nyfiken på livet!

Pernilla om föreläsningen i Kristianstad, 20 mars 2019

En mycket bra föreläsning!

Gun om föreläsningen i Kristianstad, 20 mars 2019

Hej Torkild!
Tack för en inspirerande föreläsning. Jag fick många tankeställare, styrka och energi.
Att ta vara på sin tid, vara nyfiken,njuta av livet, tillit och släppa lite av kontrollen tog jag till mig.Tilliten till andra människor och att välja vänner som jag kan släppa kontrollen med.
Våga testa livet är något att jobba på och att bara mäta sig med sig själv.
Att inte tänka så mycket utan bara göra tycker jag är svårt, men tänkvärt.Vem är jag ? Osv.
Din föreläsning gjorde något med mig.
Tack ännu en gång för innehållet och ditt härliga sätt att framträda!!,
Anita

Anita om föreläsningen i Värnamo, 19 mars 2019

Än en gång så lyckas du fånga en och tiden den bara flyger i väg.
En ögonöppnare och fantastisk kväll i Kristianstad !

Cecilia om föreläsningen i Kristianstad, 20 mars 2019

Hej Torkild. Jag var idag på din nya föreläsning i Kristianstad. I slutet på januari var jag på din ”gamla” föreläsning. Jag har båda gångerna mått väldigt bra när jag gått ut från föreläsningssalen. Jag har fått en känsla av glädje och att jag duger som jag är, att det är jag som är ledaren i mitt liv. Livet är härligt och jag gör som jag vill. Jag tror på mina medmänniskor och mej själv. En härlig känsla som du förmedlar. Idag blev jag också påmind om att leva här och nu och att vara nyfiken och våga saker...våga misslyckas. Du föreläser så att jag lyssnar på varje ord och tar till mig det, du är rolig och lätt att lyssna på och man känner igen sig. Tack för en fin föreläsning.

Pia om föreläsningen i Kristianstad, 20 mars 2019

Detta var en väldigt bra och intressant föreläsning. Många skratt och mycket tänkvärt innehåll. En del av det som Torkild berättar om har man själv tänkt lite på, men så som han berättar förstår man det mycket lättare med logik. Man kan även relatera ganska mycket, vilket gör det ännu roligare. Riktigt bra och en rejäl ögonöppnare, Tack för en trevlig kväll 🙂

Emelie om föreläsningen i Kristianstad, 20 mars 2019

Hej Torkild, vilket ovanligt namn, en annorlunda föreläsning som sätter i gång tankar. Det som jag tyckte mest om är att du slängde omkull allt som vi tidigare lyssnat och läst samt sammanfattade nästan all forskning i en enda föreläsning. Mycket givande! Lycka till! Hälsningar STEFa

Stefa om föreläsningen i Värnamo, 19 mars 2019

Tyckte att den nya föreläsningen var bra, lite tyngre, "mörkare" än den förra jag gick på.
Jag fick med mig tankar från föreläsningen och det är det som jag uppskattar med Torkilds föreläsningar. Han ger inte några lösningar inte heller berättar Hur vi ska göra eller vara. Han berättar utifrån sig själv hela tiden. Det som han berättar det är sådant man redan vet om, men man behöver påminnas om det man redan vet och man behöver höra det.

5 av 5 pärlor!

Jeanette om föreläsningen i Värnamo, 19 mars 2019