Omdömen från mina öppna föreläsningar

Så himla bra föreläsning! Mycket bättre än jag förväntat mig:) Många skratt o många igenkännings exempel. Nu har jag fått mycket att tänka på. Vi ses nästa gång du är i Malmö!! Mvh Eva

Eva Birgitta om föreläsningen i Malmö, 28 november 2023

Jag tyckte att den var väldigt givande, med både fakta och personliga erfarenheter och humor, många skratt!

Malin om föreläsningen i Ystad, 24 november 2023

Mycket bra föreläsning med stor variation innehållet kring livets olika sidor, att man är den bästa som man är. Tack för allt du delade med dig av från ditt liv Torkild och bjuder på dig själv i stort och smått, glädje och sorg. Stor igenkänning. Toppen med handuppräckning som gjorde oss delaktiga.
Göra skillnad på sak och person, inte vara så känslig och ta åt sig av allt som egentligen inte är riktat mot mig person. En så fin inspiration att dela med dig av kring hur vi kan möta varandra i ett äktenskap, våga ställa frågan om vad man behöver för att kunna gå vidare tillsammans.

Annika om föreläsningen i Laholm, 27 november 2023

Hej Torkild. Vi har lyssnat på dig förut och tyckte det var inspirerande. Vi blev lika nöjda denna gång. Är man trött efter en dags arbete så får man massa ny energi efter din föreläsning. Du är otroligt duktig på entusiasmera.
Hälsningar Helen

Helen om föreläsningen i Laholm, 27 november 2023

Tack Torkild. Så glad och tacksam jag övervann mitt motstånd att ta mig ut en mörk novemberkkväll. Vilken kärlek och energi du bjöd på. Hade så höga förväntningar på dig då mina kräsna kollegor höjt dig till skyarna. Jag sållar mig till hyllningskören från botten av mitt hjärta. Du bjöd på dig själv och bottnade i forskning. Kan varmt rekommendera denna föreläsning till andra kräsna som redan lyssnat på allt.

Bitte om föreläsningen i Ystad, 24 november 2023

Tog med mig en väninna som inte hört dig tidigare. Hon var lyrisk och tog med sig mycket hem om att göra och ha tillit. Men det som berörde henne mest var din referens om sorgen, detta då hon nyligen förlorat sin ena förälder. Jag som själv överlevt både cancer mm tänkte en del på hur det där hamsterhjulet så lätt blir en trygghet men att man aldrig än då blir den samma när man verkligen stått inför vad som är viktigt på riktigt. Modet att förändra, vackla och agera för det som blivit så självklara värde i livet. Har varit där efteråt både skilsmässa, ny utbildning, ensamhet, ökad oro och behov av kontroll och nu är jag där jag kan vila i min tillit, se framåt och aktivt hantera tankar och leva i nuet. Genom denna kväll har både jag o min väninna utvecklats och fått bekräftat vem vi är som personer. När vi lämnar lokalen kommer en kär vän till min väninnas förälder fram. De hade oxå lyssnat och känslan av att ha delat ngt viktigt förstärktes. Tack!

Charlotta om föreläsningen i Ystad, 24 november 2023

Den bästa föreläsningen ever.
De blev många aha upplevelser.
Och dom fina armbanden.
Tack Tack Tack Tack.
Trevlig helg.

Suzy om föreläsningen i Ystad, 24 november 2023

Föreläsningen var toppen ! Mycket bra verktyg och mycket skratt och igenkänning. Man lämnade den med en bra känsla.

Kommer gärna på fler föreläsningar!

Gisela om föreläsningen i Helsingborg, 23 november 2023

Tack Torkild. Jag var i tisdags kväll på din föreläsning, idag är det fredag och jag håller fortfarande på att bearbetar allt klokt du sa.
Helt otroligt vad du med enkla och rätta ord bara satte fingret precis på hur saker är. Dessutom med mycket humor. Kommer definitivt att köpa biljetter till mina barn till någon föreställning. Min ena dotter går igenom otroliga svårigheter. Tack igen för en oförglömlig kväll ! Ps armbandet är på Ds

Nina om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Hej Torkild! En helt fantastisk föreläsning!
Vi satt helt framme framför dig och lyssnade till varje enda ord du sa och tog bilder av allt du skrev. Förutom att du lärde oss så himla mycket på så kort tid, fick du oss också att skratta helatiden! Vi kommer att komma till alla dina framtidiga föreläsningar i framtiden!
Tack så mycket för den bästa föreläsning vi någonsin har upplevt! De vänligaste hälsningar Håkan och Neda

Neda om föreläsningen i Helsingborg, 23 november 2023

Kanonbra föreläsning, fick med min man som aldrig gått på föreläsning i självledarskap. Givande för oss båda! Tack så mkt.

Annicka om föreläsningen i Helsingborg, 23 november 2023

Tack Torkild för en fantastiskt inspirerande och energigivande föreläsning i Hbg idag 23/11. Du gav mig en behövlig spark i ändan och väckte min livslust igen; den som legat i dvala alltför länge nu! Den lilla övningen "vem är jag", på 30 sekunder var alldeles speciellt nyttig - omöjlig att besvara där och då, baske mig! Så nu har jag tagit den med mig hem och ska försöka besvara för mig själv - en riktigt svår hemläxa som verkligen triggar mig nu. Tack Torkild, för hela din föreläsning

Sonja om föreläsningen i Helsingborg, 23 november 2023

Mycket bra föreläsning, väldigt inspirerande och upplysande. Fina historier och bra att ta liknelser från eget liv och egna erfarenheter. Kommer garanterat rekommendera att se, eller ta hjälp av dig Torkild! Stort tack!

Magnus om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Många tankar som cirkulerar.
Tankeställare. Många saker som kommer att dyka i skallen ett tag framöver. Fantastiskt bra.

Kristin om föreläsningen i Helsingborg, 23 november 2023

Spännande, roligt med många skratt. Nya och gamla insikter förklarat på ett nytt sätt. Sällan en publik fångats så väl. Ingen satt och småpratade och inga störande mobil ljud. Skönt med en kort paus mitt i föreläsningen. Torkild Skölds entusiasm smittade oss. Härlig föreläsning.

Lilian om föreläsningen i Helsingborg, 23 november 2023

Superinspirerande, nyttig och bra hela vägen. Tiden gick snabbt och kände att jag fick med mig många bra verktyg att använda framöver! Stort tack!

Om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Rolig, igenkännande och med många nya tänkvärda synsätt av livet. Rekommenderas varmt.

Om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Härlig energi! Allvar med en lättsam, humoristisk ton. Underhållande med tanke för självrannsakan och bra budskap som landade väl hos mig och de övriga 10 som var i samma sällskap.
Stort tack för en fantastiskt bra eftermiddag!

Petra om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Den var helt fantastisk och otroligt bra, lärorik och rolig! Det kändes nytt och fräscht då jag varit på en hel del liknande föreläsningar tidigare. Torkild är en proffsig och väldigt bra föreläsare som kan få med alla och inspirera.
En del känner jag igen men det var på ett nytt härligt sätt. Viktiga budskap till mig, till oss som männsikor. Det är så viktigt att ha Tillit! Och att tycka om sig själv som man är.
Han borde klona sig och föreläsa detta i skolor ! Alla borde ta del av detta unga som gamla, skolungdomar som vuxna oavsett.
TACk Torkild

Maria om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Fantastisk. Härligt med den lättsamma humorn och igenkänningen. Lämnade med en bra känsla, en hel del reflektion och framförallt en medvetenhet om hur spännande det är med våra olika sätt att kommunicera.

Inger Nathalie om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Mycket bra, många aha-upplevelser och många skratt. Fascinerande lyssna på någon som kan trollbinda en i ca 2 timmar…inte en tråkig stund. Mycket klokskap tog jag med mig hem. Armbandet sitter på, påminnelse att skilja på sak/ person. Tack❣️

Om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Tack för en alltid lika fantastisk föreläsning. Varit på tidigare föreläsning med dig och även Jesper Carons föreläsning. Otroligt fint och rörande att du ändå tog upp hans tragiska bortgång.

Anna Mia Maria om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Så otroligt bra att bli påmind om vad som är viktigt i livet! Fint att du vågade vara sårbar. Bra dynamisk föreläsning!

Ann-Sofie om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

En väldigt bra och intressant föreläsning. Träffsäker och personlig. Jag kommer absolut att lyssna på dig igen! Mvh Magnus

Magnus om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Hej Torkild. Jättebra föreläsning. Gav din föreläsning i present till en kompis som har det tufft på alla sätt. Med väldigt lågt självförtroende. Men fick mig själv en känga att gå vidare efter en dålig relation. Tack! Mats

Mats om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Hej Torkild. Tack för en inspirerande, insiktsfull och humorfylld föreläsning. Jag kommer att rekommendera dig till mina vänner. Mvh Marko

Marko om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Tack för din inspirerande föreläsning! Full av massa tänkvärt. En underbar kväll med min syster på ett fullsatt Oscars 🙂 Fint att du blev så personlig, och genom det kunde guida oss i hur vi kan hantera svåra tidigare händelser.
En kväll full med skratt och insikter, som jag kommer att minnas länge 🙂 Tack!

Katarina om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Hej Torkild. Jag bara älskade din föreläsning
Det bästa jag vet är när man får höra nån nere på scenen som bara bara berättar hur det är.
Igenkänningen hos folk är det bästa.
När man får upp ögonen att man är inte ensam om man varit med om.
Och att visa sårbarhet är nog det finaste en människa kan vara. Det är nånting jag aldrig fick visa när jag växte upp för att jag var så stor och stark. Men min hjärna är ju inte större än nån annans hjärna. Det här kommer jag ta med mig i livet. Och så fort du kommer till Stockholm igen så kommer jag gå på din föreläsning. Jag fick tyvärr bara med mina tre stora döttrar. Sonen ville inte.
Men nästa gång sitter han med i publiken. Inkl jag och mina döttrar. Tack för en fantastisk föreläsning Torkild. Kram Peter

Peter om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Torkild - vilken fantastisk föreläsning! Stort tack för ännu ett uppvaknande att leva här och nu - inte då eller sen, filmen rullar NU! Detta är en perfekt föreläsning för rektorer på alla gymnasium att ta in för sina elever, chefer på arbetsplatser för sina anställda & varför inte pusha ut till alla pensionärer. Jag rekommenderar alla att se denna, ung som gammal!

Johanna om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

10 av 10 såklart, ingen som helst tvekan.
Tack, för att du talade direkt till mig - det var så jag upplevde det. Och just idag behövde jag dina ord särskilt väl. Så kan det bli - fastän man inte kan räkna ut det i förväg.
Jag förstår nu att jag behöver ”prata med mig själv” under tre hela veckor. Det blir nog inte så lätt, men tror att hon kan få heta: ”Rann-Saka”. Tänk vad fint det vore om alla, alla kunde lyssna på dina föreläsningar. Allt det bästa till dig och fortsätt framåt Torkild!
//Ebba

Ebba om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

En fantastisk föreläsning rakt igenom! Armbandet blir en påminnelse när tankarna och känslan får mig att tro annat. Hoppas jag blir den där tågresenären bredvid dig, vilken häftig resa det skulle bli.

Laila Helena Gabrielle om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Fantastisk!

Om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Härlig energi! Allvar med en lättsam, humoristisk ton. Underhållande med tanke för självrannsakan och bra budskap som landade väl hos mig och de övriga 10 som var i samma sällskap.
Stort tack för en fantastiskt bra eftermiddag!

Petra om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Helt mållös....
Idag var det den femte gången som jag gick på din inspirerande föreläsning.
Första gången var 2013.
Tack så jättemycket för din energi och ditt tydliga sätt att förmedla insikter och ge nycklar till självledarskap med "glimten i ögat" humor.

Ywonne om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Tack Torkild för en enastående, interesant, givande föreläsning!

Eva om föreläsningen i Stockholm, 21 november 2023

Helt fantastiskt! Du vände upp och ner på alla citat och "måbramyter". Det var helt galet! Och fick ändå till en logik ,som jag kan förstå och " köpa". Och detta med sak och person, så klokt. Tack för en väldigt bra och rolig föreläsning.

Om föreläsningen i Mjölby, 14 november 2023

Jättebra, uppvaknande, inspirerande och ditt sätt att bjuda på dig själv. Gav ett självigenkännande och lust att ta tag i många bitar.

Anette om föreläsningen i Mjölby, 14 november 2023

Hej. Det var en jättebra föreläsning med så mycket bra. Jag och min kompis sa att vi skulle behövt spela in för att komma ihåg allt bra. Detta kommer jag ha mycket nytta av. Har en tuff period så denna föreläsning kom helt rätt i tid. Idag känner jag ett lugn i kroppen. Jag är bäst på att vara jag. Tack så jättemycket. Du är fantastisk.

Anita om föreläsningen i Mjölby, 14 november 2023

Jag är jättenöjd med föreläsningen. Mycket skratt och bra tvist på hur man kan tänka vid tex en konflikt. Skillnaden mellan sak och person, väldigt hjälpsamt i mitt jobb som personal på högstadiet. Lätt att ta till sig utan krångliga termer. Kort och gott, toppen ❗️

Elenor om föreläsningen i Örebro, 8 november 2023

Inspirerande, igenkänningsfaktorer. Massor med skratt vilket gör en så glad i hela min person. Massor med bra verktyg som iallafall fall hjälpte mig att vända om och förstå innebörden! Finns så mycket jag tar med mig!
Tack!

Pia om föreläsningen i Falkenberg, 7 november 2023

Magisk, rolig och fängslande!!

Om föreläsningen i Örebro, 8 november 2023

Hej! Den var väldigt lärorik, rolig och mycket fin känsla i kropp och själ blev det. Viktigt med Sak och Person det blir en tankeställare.
Tack för en underbar föreläsning! Ewa

Eva om föreläsningen i Örebro, 8 november 2023

Fantastiskt bra! Fullt ös!! Du gav många bra och roliga exempel. Blev hög igenkänningsfaktor. Den delen om att leva i nuet, att våga och utmana sig själv skulle ha kunnat fått ännu mer fokus. Men jag är supernöjd!!! och kommer gärna på fler föreläsningar och kommer definitivt rekommendera andra det samma. Stort tack!

Sara om föreläsningen i Örebro, 8 november 2023

Fantastisk föreläsning! Rolig, ärlig och mycket tänkvärd. Rekommenderar varmt.

Malin om föreläsningen i Falkenberg, 7 november 2023

Den var tänkvärd, rolig och fängslande.
Man tänker 2,5 timmar men så fort tiden gick.
Så bra upplägg med berättelser ur verkliga livet, sättet du får fart på våra hjärnor och tankar/funderingar. Så jag säger: Tack för en fantastisk föreläsning

Åsa om föreläsningen i Falkenberg, 7 november 2023

En fantastisk föreläsning som får en att tänka till kring både sin egna person men även på omgivningen! Förstår lite bättre varför mina kollegor gör som de gör. En härlig föreläsning med många skratt men även eftertänksamhet.

Angelica om föreläsningen i Falkenberg, 7 november 2023

Jag och min fru gick på din föreläsning för att få lite hjälp när livet har motgångar. Vår dotter Pia-Lena 44 år som bor i Irland sedan 23 år tillbaka med man och barn 5 och 7 år fick bröstcancer samt i lymforna i september månad. Vår handikappade dotter Malin 49 år dog den 27: september i ett epilepsianfall under natten och i förrgår dog min bäste vän i cancer två och en halv månad efter det blev upptäckt. Livet är tufft i bland som du själv har upplevt. Har själv varit i Lund i ca tre månader 2017 och strålats mot prostatacancer men har klarat mig. Tack för din givande föreläsning som gav oss stöd att livet går vidare och måste bearbetas. Med vänlig hälsning Göran 80 år och Gunnel 78 år

Kjell Göran om föreläsningen i Falkenberg, 7 november 2023

Fantastisk föreläsning! Mycket att tänka på innan man säger något! Många bra verktyg att ta med sig i vardagen! Lätt att förstå vad du menar ! Lätt att ta med sig i livet! Tack!

Om föreläsningen i Falkenberg, 7 november 2023

En helt fantastiskt föreläsning,så
glad o tacksam att jag fick tips av sonen att gå o lyssna på dig! Stort tack! Ann

Ann om föreläsningen i Falkenberg, 7 november 2023

Tycker föreläsningen var superbra, en aha upplevelse som alla borde lyssna på. Även mycket humor.

Anna Paulina om föreläsningen i Falkenberg, 7 november 2023

Kommande föreläsningar

 • 29 nov: Göteborg

  Biljetter kvar
 • 30 nov: Kungsbacka

  Fullbokat
 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat

Alla öppna föreläsningar