Omdömen från mina öppna föreläsningar

Hej Torkild! En helt fantastisk kväll där du bjöd på så mycket, är fascinerad hur du kan ladda om föreställning efter föreställning, vilken energi. Du sätter fingret på så mycket och du gör det med humor blandat med ett djup som berör. Mycket skratt och igenkänning, man sitter där och ser andras beteende, men senare kommer tankarna på mitt eget och vad jag behöver göra. Just nu är mitt liv rörigt,(mest i huvudet) det jag tar med mig är att ta en dag i taget och leva mer i nuet. I sommar går jag på "after work"!
Många kramar/Ewa

Ewa om föreläsningen i Avesta, 20 februari 2020

Rolig, allvarlig ,klargörande, viktig .
Bra redskap . Nuet, här och nu. Tillit - grunden för allt. Sak och person. Jag tar med mig allt, hade kunnat lyssna en timme till. Toppen . Tack

Om föreläsningen i Avesta, 20 februari 2020

Fantastiskt bra! Mycket inspirerande

Anne om föreläsningen i Avesta, 20 februari 2020

Helt underbar föreläsning. Lättsam och med glimten i ögat, sätter du fingret på mer än en öm punkt. Du plockar upp och synliggör många "sanningar" som en bär med sig utan att riktigt vara medveten om dem. Tack för en väldigt trevlig kväll.

Åsa om föreläsningen i Örebro, 10 februari 2020

Hej Torkild!
Jag tycker att det var en givande föreläsning som gav mig många aha-upplevelser. Skulle kunna gå fler gånger. Mycket skratt och igenkännande faktorer. Tycker att alla människor borde gå på den här föreläsningen för att få en bättre syn på sig själva och andra människor runt omkring dem.

Tack!

Pernilla om föreläsningen i Avesta, 20 februari 2020

Härlig och underhållande föreläsning med många skratt! Hög igenkänningsfaktor och mycket klok och berikande livsfilosofi. Är mycket nöjd med kvällen och kommer att ta med mig dina peppande verktyg i vardagen! Bästa på länge, konkret, ärlig och avskalat! Tack!!

Om föreläsningen i Eskilstuna, 19 februari 2020

Bra, den var tänkvärd, inspirerande och engagerande. Jag känner att man vill höra mer och börja jobba med sig själv mer i vardagen och på att ta tillvara på tiden bättre!

Du är en bra, rolig och inspirerande föreläsare som fångade mitt intresse direkt och höll kvar det genom hela föreläsningen! Bra upplägg i föreläsningen och fint att du delar med dig av personliga erfarenheter.

Toppbetyg!

Om föreläsningen i Eskilstuna, 19 februari 2020

Tack Torkild för en klockren, härlig föreläsning som lockar fram alla möjliga känslor och en hel del igenkänning.
Jag var på denna föreläsning när den var alldeles nykläckt och gick nu mindre än ett år senare och jag säger bara Wow, vad den har utvecklats och vuxit fram.
Tack för att DU är DU och att DU gör det DU brinner för! DU är BÄST på att framföra dessa budskap och få publiken att känna a-ha upplevelser och när DU säger t.ex ordet förändring och att vi ska vara för ändring (du delar upp ordet till de två ord den består av) så klickar det till i många av oss.

DU fick mig att skratta, le, mina tårar kom i ögonvrån och många andra känslor.

Denna kväll kommer följa med mig länge framöver.

Bäste Torkild - det är ALLTID lika trevligt att få träffa dig!

Keep up the good work!

På återseende! Vi syns när vi råkas!

Benita om föreläsningen i Eskilstuna, 19 februari 2020

God morgon

Idag gick jag till jobbet med ett leende på läpparna, det var mycket igenkännanden under gårdagens föreläsning. 2 timmar bara flög iväg med många skratt och kommer du och hälsar på våran stad igen så är jag given. Tack för en härlig onsdagkväll

Carina om föreläsningen i Eskilstuna, 19 februari 2020

Gillar din öppenhet i föreläsningen! att du bjuder på din historia både positiva och i din värld jobbiga händelser i ditt liv. Budskapet att vi alla är unika och bara människor och att alla gör fel men att man ska se människan och inte saken fastnade starkt hos mig! stort tack! Robert

Robert om föreläsningen i Eskilstuna, 19 februari 2020

Mycket inspirerande föreläsare som gav en många tankeställare och nya glasögon att se på sig själv. Bra balans mellan humor, skratt och allvar.

Helen om föreläsningen i Eskilstuna, 19 februari 2020

Jag gillade den. Jag tycker om dina talande bilder som tex stolarna. Jag tycker om ditt sätt att växla röstläge. Jag blir glad av det du säger, jag skrattar igenkännande.
En suverän föreläsning, helt i min smak.

Pia om föreläsningen i Eskilstuna, 19 februari 2020

Helt fantastisk upplevelse. Blandning av knivskarpa tankar som verkligen får en att fundera ett varv till och allt med vansinnigt hög igenkänningsfaktor. Rekommenderas varmt!

Pehr om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Det var den bästa föreläsning jag varit på, man fick mycket att tänka på. Man har ju bara ett liv. Det gäller att förvalta det på rätt sätt. Tack Torkild för det.
Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag!
/ Anneli

Anneli om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

En helt fantastisk föreläsning!
Tack för att du kom till Öland!

Eva om föreläsningen i Borgholm, 13 februari 2020

Hej Torkild! Det var den bästa föreläsning jag varit på! Det var många ljus som tändes! Allt blev så självklart med dina förklaringar! Det var både skratt och gråt. Man skulle ha en bandspelare i pannan som man kunde sätta på och sedan lyssna på. Det blir för mycket att ta in. Men när man ser de olika verktygen så förhoppningsvis så dyker det upp saker då. Mina systrar har varit i Borgholm ikväll. det ska bli roligt att prata med dom i morgon och höra vad dom säger. Tack än en gång för en fantastisk föreläsning! Kram Ewa

Ewa om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Hej världen. Jag kan säga att Torkild blev, för mig, en fantastisk inspirationskälla. Jag hade inte sett så mycket av honom tidigare. Några enstaka klipp på nätet. Stor karaktär och insiktsfull pondus. De auktoritära karaktärsdragen från militärtiden gör sig kända vid ett par tillfällen under föreläsningen. Bitvis en del skratt och bitvis lite mer sorgliga berättelser från barndomen. Ett trevligt mottagande i entrén som efter en kort presentation övergick till hans syn på tillit, kommunikation, "sak och person" och resultat som bitvis blandas mellan arbete och relationer. Mycket sevärt! En mycket kompetent talare. Jag tar med mig en hel del saker som egen företagare och även ett par saker till mina framtida kärleksrelationer. Jag fick ett par "jaha, är det så det kan vara" upplevelser. Vi kanske ses igen... /Henke, Borgholm 2020-02-13

Henrik om föreläsningen i Borgholm, 13 februari 2020

Helt fantastisk utstrålning och karisma. Och förmåga att nå fram till oss åhörare. Modigt att berätta om det som varit svårt, och att göra det på ett så naturligt och naket sätt. Jag ska verkligen försöka att använda mig av de redskap vi fick med oss. En toppen föreläsning!!

Carola om föreläsningen i Borgholm, 13 februari 2020

Rolig o härlig föreläsning,många nya tankesätt.Kan varmt rekommendera den.

anja om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Helt fantastiskt. Gick in med att det skulle bli många aha upplevelser. Triangeln mycket bra att komma ihåg. ” Tillit var ordet”
Vilken peppning att lyssna till dig, rolig, allvarlig varvat med många goda skratt.
Kommer säkert att lyssna fler gånger. Tack för att du bjuder på dig själv.

Om föreläsningen i Örebro, 10 februari 2020

En fantastisk bra och givande föreläsning. Härliga skratt och mycket eftertänksamhet och igenkännande.
Kan varmt rekommendera detta!

Carola om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Så bra! Roligt, ärligt och puschande! Tog med mig många bra och tänkvärda vardagstips! Tack!

Jessica om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Hej Torkild

Tack för ännu en minnesvärd och upplevelserik föreläsning, denna gång i Oskarshamn. Första gången jag lyssnade på dig hade jag absolut ingen aning om vad som väntade mig, men åkte hem med ögon stora som tefat och ett mer öppet sinne! (Personligt ledarskap!) Denna gång visste jag lite mer vad som kunde hända, men blev ändå lika upprymd och insiktsfull av din föreläsning.

För "många" år sedan läste jag boken Alkimisten av Paulo Coelho, som du säkert känner till. Det var min början på den resa jag är på idag. "Följ ditt hjärta, lyssna till ditt inre, lev nu!" och denna föreläsningen är som en förlängning av den berättelsen. Du ger oss receptet till att göra guld!

Stort tack och fortsatt lycka till med din resa!
Fredrik Petersson

Fredrik om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Insprerande, väckte nya tankar, engagemang, användbara strategier, tydlig. Föreläsningen gav hopp om en positiv framtid. Tack för en fantastisk kväll!

Madeleine om föreläsningen i Örebro, 10 februari 2020

Hej Torkild. Jag har lyssnat på dig på Internet och tyckte det var bra men när jag var på liveföreläsning blir det naturligtvis en helt annorlunda upplevelse som var SUPER SUPER bra. Speciellt i pausen där du är öppen för att hjälpa till med lite råd !!! Jag är riktigt nöjd och kan rekommendera denna föreläsningen till alla, den är fantastiskt rolig och bra !! Hälsningar Ulf Thölke

Ulf om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Kloka ord och flera igenkänningsfaktorer framfört på ett charmigt, klokt och roligt sätt. Väl investerad tid en vinterkväll i Oskarshamn!

Anna-Karin om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Har gått på många föreläsningar men måste säga att denna var helt fantastisk. Uppfriskande,sann och rörande! Ett måste! Tack för att du delade med dig av ditt privatliv. ❤

Minna om föreläsningen i Oskarshamn, 12 februari 2020

Tack Torkild för en suverän föreläsning. Du berör verkligen.
Ha ett bra liv
Mvh
Magnus

Magnus om föreläsningen i Örebro, 10 februari 2020

Hej! Stort tack för kvällen i Arvika! Du är fantastisk som föreläsare. Mycket tänkvärt som du bäddar in på ett mycket proffsigt och roligt sätt!
Skrattmusklerna fick arbeta mycket även om det också var nära till tårar ibland. Stort tack!

Om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020

Hej Torkild! Och tack för en helt fantastisk föreläsning, du har gett mig många verktyg och tankar som jag kommer att ta med mig i livet och min vardag framöver! Så himla tänkvärt och rätt...Mvh Anders

Anders om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020

Tyckte den var jättebra och man fick sig lite tankeställare på hur man både tänker och är. Blandning av allvar och humor var toppen! Mycket man kände igen sig i. Tack!

Christina om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020

Tack för att du fått mig att inte känna mig ensam om mina tankar. Önskar bara att jag hade varit på denna föreläsning när jag var 13-14 år. Då kanske livet sett annorlunda ut idag. Superbra! Hade kunna sitta i tre timmar till ikväll.

Rebecca om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020

Den var jättebra!!! På många vis. Inte tråkig en enda sekund! Många tankeställare å visa ord sagda med mycket humor! Går gärna på fler föreläsningar med dej på scenen! Kram från mej och mina tre vänner

Maria om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020

Tack för en superbra föreläsning 🙂
Så många bra punkter och kommer härmed slänga ifrån mig båda stolarna ält och oro!
Redo för att börja leva mitt liv i direktsändning som pågår nu.
Tusen tack du är grym!
Med vänlig hälsning,
Charlotte

Charlotte om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020

Den bästa föreläsningen jag har varit på. Torkild. Så ärlig, genuin och äkta. Livet ska levas inte överlevas. Nu ska jag leva för livet går inte i repris.

Shanti om föreläsningen i Arvika, 11 februari 2020

Hej Torkild,

Jag och min man som var där tyckte det var en väldigt inspirerande och bra föreläsning!
Du lyckas sätta ord på och hitta nya intressanta vinklingar på människors ständiga inre kamp.
Jag kände igen mig i väldigt många saker.
Din föreläsning inspirerade till trevliga diskussioner efteråt och mycket av det du lyfte fram kan vi idag skratta åt oss själva över.
Jag rekommenderar varmt din föreläsning till andra som vill vidga sina vyer.

Cecilia om föreläsningen i Örebro, 10 februari 2020

Hej! Jag tyckte föreläsningen var bra på alla sätt: tänkvärd, rolig, igenkännande, personlig och ibland rörande.
Ett extra plus för att upplägget var så enkelt - "bara" du, ett blädderblock och inget uppenbart manus. Tack!

Ann-Sofie om föreläsningen i Örebro, 10 februari 2020

Jag och min man tyckte den var väldigt tankeväckande och mitt i prick på många sätt.Både allvar och humor blandat på ett intressant sätt.

Margitha om föreläsningen i Örebro, 10 februari 2020

Superbra föreläsning ! Du är bäst

Emelie om föreläsningen i Örebro, 10 februari 2020

Jag tyckte det var extremt roligt och lärorikt.

Andreas om föreläsningen i Örebro, 10 februari 2020

Föreläsningen var otroligt trevlig och inspirerande, och framförd med en fantastisk inlevelse. Jag är supernöjd med upplevelsen och vill varmt rekommendera denna föreläsning för dig som ges tillfälle att se och lyssna till den.

Andreas om föreläsningen i Örebro, 10 februari 2020

Hej ,
Mycket inspirerande o lärorik föreläsning. Tänk att jag skulle fylla 70 innan jag fattade att man ska leva här o nu ! Skulle egentligen behöva gå 2 ggr för att komma ihåg allt och kunna använda mer av din klokskap !
Mvh Anita

Anita om föreläsningen i Halmstad, 6 februari 2020

Hej!
Det var en väldigt tänkvärd föreläsning och väldigt bra. Mycket sjönk in för mig dagen därpå vid
min sedvanliga promenad. Tidigare skulle jag ha sagt att den satte guldkant på kvällen.

Med vänlig hälsning Carina Lundgren

Carina om föreläsningen i Umeå, 29 januari 2020

En helt underbar föreläsning, med många skratt, kände igen mig, samt lärde mig en hel del !Kan tänka mig att gå en gång till, när den kommer till Laholm i april.

Om föreläsningen i Halmstad, 6 februari 2020

Intressant, slagkraftigt, träffsäkert med hög igenkänningsfaktor. Allt blandat till en tänkvärd reflektion av den egna kraften i viljan. Hela känslospektrat blir på kopplat och inspirerar till nytanke i vardag och jobb. Tack!

Om föreläsningen i Halmstad, 6 februari 2020

Hej! En fantastisk föreläsning ! Det du föreläser om är klockrent, efter att tänkt till både under föreläsningen och efter! Mycket att fundera på! Alla borde lyssna på detta! Tackar så hjärtligt!
MVH
Anneli

Anneli om föreläsningen i Halmstad, 6 februari 2020

Föreläsningen var superbra!
Jag växte upp i ett hem med en alkoholiserad pappa som lät sin svartsjuka gå ut över slag mot min mamma. Droger som jag som barn försökte spola ner, kvinnor som kom, blev ledsna och gick m.m. Ja du förstår...
Mitt liv har egentligen kunna se helt annorlunda ut än vad det faktiskt gör. Men på något vis fann jag en styrka som gjorde att jag tog kommando över mitt liv och har idag det fantastiskt bra!
Idag, 43 år ung, kan jag faktiskt känna tacksamhet över det jag fick uppleva som barn och ung vuxen. Jag är här och nu för att jag var där och då.

Så stort tack för en inspirerande kväll och tack för det du delade med dig av, du är grym!

//Petra

Petra om föreläsningen i Härnösand, 5 februari 2020

En inspirerande och fantastiskt föreläsning med komiska inslag. Man vart berörd, medveten och glad. Fortsätt din fantastiska jobb

Linda om föreläsningen i Härnösand, 5 februari 2020

Fantastiskt inspirerande och många aha upplevelser som träffade mitt i prick.
Kommer att gå och lyssna på dig fler gånger och rekommendera dig starkt.
Mvh Tess

Therese om föreläsningen i Halmstad, 6 februari 2020

Hej Torkild. Det är jag som ska tacka för din föreläsning. Det du säger är sånt jag tänker, den jag är men inte alltid orkar vara. Mycket inspirerande och energigivande. Tack. Jag kommer att lägga fram dig som förslag på föreläsare på mitt arbete.
Med vänlig hälsning Veronica.

Veronica om föreläsningen i Halmstad, 6 februari 2020