Omdömen från mina öppna föreläsningar

En mycket bra och underhållande föreläsning. Kloka ord om hur man bör förhålla sig till livet. Att leva här och nu, vem vet om det blir en morgondag? Förlorade min äldsta son för några år sedan då han var 25 år. Såg en annons om din föreläsning på Facebook och fastnade för titeln, Livet skall levas, inte bara överlevas. Behövde lite uppmuntring och verktyg som kunde underlätta den fortsatta vandringen på livets väg. Det fick jag på din föreläsning. Vaknade upp nästa morgon och kände mig både starkare och lugnare inombords. Fick lite ny energi. Tänk om alla ungdomar kunde få del av din föreläsning, det skulle behövas då det är så många som mår dåligt. Skulle vara en obligatorisk del i skolundervisningen och skolorna kunde köpa in föreläsningen digitalt om inte annat. Tack för en bra föreläsning! Går gärna på fler av dina föreläsningar framöver.

Om föreläsningen i Örebro, 18 januari 2023

Den bästa jag varit på. Hoppas att all personal i Ludvika kommun får se dig,

Ninni om föreläsningen i Ludvika, 17 januari 2023

Helt fantastiskt! Du öppnade verkligen ögonen på min 13 åriga dotter.

Therese om föreläsningen i Mora, 16 januari 2023

Mycket bra! Humoristisk och tragisk. Matnyttig med bra tempo genom hela föreläsningen. Lyckades hålla glöden uppe rakt igenom. Super!

Lena om föreläsningen i Örebro, 18 januari 2023

Mycket bra och underhållande. Allvar blandat med skratt. Torkild delade med sig av sig själv när det gällde både glädje och mörker.

Om föreläsningen i Örebro, 18 januari 2023

En mycket inspirerande föreläsning som gav mig en oväntat stark insikt. Jag hade låga, för att inte säga ganska obefintliga förväntningar på föreläsningen, men där hade jag i sak fel. Jag valde att göra, alltså gå på föreläsningen, inte tänka eller känna att jag kan det redan. Det kunde jag inte. Men nu har jag bättre koll och tänker leva, inte bara överleva. Jag gick starkare däremot från än när jag kom och det var värt det för mig!

Tack för en föreläsning värd namnet, och tack Torkild för ditt engagemang för oss som var där.

Stefan om föreläsningen i Örebro, 18 januari 2023

Hej Torkild! Jag bokade din föreläsning för att det lät intressant men utan att veta så mycket om dig. Jag förväntade mig en inspirationsföreläsning i personlig utveckling likt andra jag varit på. Med andra ord en insiktsfull kväll med bra tankar som i stunden går rakt in i magen men som ofta faller ur min tanke efter en dag.

Redan vid entrén kände jag en respekt och ett välkomnade som var unikt. Du tar emot personligen och ber inte om biljetten. Några minuter in i föreläsningen sitter jag och njuter, fascinerad av ditt sätt att tala rakt in i mitt hjärta. Efter 2.5 timmar är det som om jag har fått en helt ny energi. Min lilla PMS-dipp jag hade på väg in till stan var som bortblåst.

Dagen efter vaknade jag med en helt ny känsla och inställning till livet. Lite som trolleri. Ditt sätt att föra fram budskapet, binda ihop alla trådar och dela med dig av dig själv är galet proffsigt. Du har en förmåga att ge konkreta verktyg som fastnar.

Nu startar jag varje dag med att välja att vara 100 % mig. Recensenten har fått långledigt.
TACK! /Rebecca

Rebecca om föreläsningen i Örebro, 18 januari 2023

En mycket bra och informationsrik föreläsning. Enkel att lyssna på och förstå! Torkild är en fantastisk talare som berör och underhåller sin publik så att tiden flyger iväg. Alla som bryr sig om sig själv borde gå och lyssna på denna föreläsning.Tack för att du gav av din tid för oss i Örebro!

Blomqvist om föreläsningen i Örebro, 18 januari 2023

Härlig stämning och en hel del igenkänningsfaktorer på ett personligt plan. Tack för att du påvisade sårbarheten. Mycket bra föreläsning med mycket gott att ta med sig!

Ann-Sofie om föreläsningen i Ludvika, 17 januari 2023

En mycket inspirerande föreläsning som gav mig en oväntat stark insikt. Jag hade låga, för att inte säga ganska obefintliga förväntningar på föreläsningen, men där hade jag i sak fel. Jag valde att göra, alltså gå på föreläsningen, inte tänka eller känna att jag kan det redan. Det kunde jag inte. Men nu har jag bättre koll och tänker leva, inte bara överleva. Jag gick starkare däremot från än när jag kom och det var värt det för mig! Tack för en föreläsning värd namnet, och tack Torkild för ditt engagemang för oss som var där.

Stefan om föreläsningen i Örebro, 18 januari 2023

Hej Torkild. Tack för en berörande och lösningsfokuserad föreläsning i går kväll i Ludvika.Många goda skratt och värme, vilket är viktigt när du pratar om så viktiga saker och kan få in det i ett så brett sammanhang som du gjorde. Tillit som var det som fastnade hos mig samt något som har krävt övning och acceptans. Alla har vi våra livs erfaren heter på gott och ont men där och då så kunde jag se mig själv lite utifrån. Om du kommer flera gånger eller till någon angränsande kommun så skulle jag inte tveka att lyssna på dig igen. I dag hade jag ett inre lugn och när jag startade min morgon och min värld kunde jag möta med andra ögon. En bamsekram från Christina Eriksson

Christina om föreläsningen i Ludvika, 17 januari 2023

Jätteinspirerande med härlig inblandning av humor.

Elisabeth om föreläsningen i Mora, 16 januari 2023

Otroliga aha upplevelse i dina punkter, tar med mig sak o person, dels för min skull men oxå i mitt partnerskap ! Mycket att sortera men redskap jag behövde ☺️

Om föreläsningen i Växjö, 30 november 2022

Hej Torkild! Vi tyckte föreläsning var väldigt bra, mycket skratt och nya tankar väcktes. Vi skulle vilja se föreställningen igen. Många hälsningar från Pia och Rolf 75 och 78 år. Alla vill vi leva livet, hela livet ut ( även när vi bor på äldreboende).

PiA om föreläsningen i Ludvika, 17 januari 2023

Fantastiskt bra, rolig och underhållande föreläsning om sånt man kan tycka är självklara saker, men som man behöver bli upplyst och om många gånger. Det gjordes med en stor portion humor och väldigt berörande berättelser ur ditt liv, som träffade rakt in i hjärtat. Tack. Kram/Anette

Anette om föreläsningen i Ludvika, 17 januari 2023

Torkild, kunde genom sitt sätt att förmedla, dela med sig av både insikter och inspiration till mig, som öppnade upp nya perspektiv, vilka kommer att hjälpa mig otroligt mycket framåt! Tack Torkild, för en fantastiskt bra kväll i Ludvika!

Robert om föreläsningen i Ludvika, 17 januari 2023

Torkild är en sån där man inte visste att man behövde träffa, förrän man träffat honom. Jag må ”bara” vara 25-år, men åh vad jag önskat att jag hade hört honom för flera år sedan. Han summerar det viktigaste i livet på ett väldigt fint, humoristiskt och sårbart sätt som ingen annan har kunnat göra för mig tidigare. Det gick ända in i själen. Gigantiskt TACK❤️

Victoria om föreläsningen i Ludvika, 17 januari 2023

En bra föreläsning med tydliga budskap som jag tog till mig. Fruktansvärt rolig men även allvarlig. Kommer gärna på fler och kommer sprida hur duktig du är. TACK!!!!

Monica om föreläsningen i Östersund, 11 januari 2023

Strukturerad, Engagerad, Pedagogisk, Inspirerande, Målande, Igenkännande och Underhållande är bara några nyckelord om föreläsningen som vi tyckte var suveränt bra.
Din Retorik och framförande med enkla hjälpmedel var effektiv och fantastiskt bra. En föreläsning som vi önskar att alla kunde ta del av. Dom 2 timmarna bara flög iväg!

Om föreläsningen i Mora, 16 januari 2023

Precis vad jag behövde i mörker och kyla! Fantastiskt många skratt och tänkvärdheter. Såååå bra!!!! Tack.

Ulrika om föreläsningen i Sundsvall, 12 januari 2023

Så givande föreläsning precis vad jag & mina vänner behövde nu. Sak & Person ♥️

Åsa om föreläsningen i Mora, 16 januari 2023

Tiden bara försvann, mycket tänkvärd föreläsning, hade gärna lyssnat en gång till!

Tuula om föreläsningen i Mora, 16 januari 2023

En inspirerande och givande föreläsning. Så mycket igenkänning och aha-upplevelser. Bra verktyg att jobba med sig själv. Tänkvärt!

Monica om föreläsningen i Mora, 16 januari 2023

Jag och min man tyckte att föreläsningen var mycket givande. Nivån låg på ett sådant sett att man lätt kunde ta till sig, och at du gjorde det med glimten i ögat. Det fanns även stunder med allvar vilket också gav ett perspektiv till det hela.
Vi fick en del att tänka på, vilket också var meningen. Väl gjort och tack för en mycket bra föreläsning. m.v.h Ann Ågren

Ann om föreläsningen i Östersund, 11 januari 2023

Fantastiskt bra! Man behöver ständigt bli påmind om det man behöver jobba med hos sig själv och att få ta del av det genom dina inslag av humor underlättar. Jag fångade många bra saker som jag ska tänka på när det gäller min självkänsla, som har sina brister. Tusen tack för en underbar kväll!

Ulrika om föreläsningen i Sundsvall, 12 januari 2023

Hej Torkild!. Det var Ann min särbo som köpte biljetten till mig, jag heter Stefan. Det var en väldigt träffsäker och rakt igenom briljant föreläsning / vägledning / tänkvärt / och livsförändrande för mig iallafall, i små steg ska jag göra ändring. Du var fantastisk Torkild!. / Stefan

Ann om föreläsningen i Sundsvall, 12 januari 2023

En Fantastisk föreläsning på alla sätt. Många tankar väcktes hos mig, mycket att relatera till både hemma och på jobbet. Allt är ju så logiskt när du sätter ord på det, tilliten är ju där allt sitter. Vilken förändring vi kan skapa om vi bara är nyfikna och vågar tro på oss själva. Tack

Ulrica om föreläsningen i Vilhelmina, 10 januari 2023

Fantastiskt gripande med skratt och tårar. Din ärliga sårbarhet gjorde att jag kände mig inbjuden som en nära vän. Du belyste självklara saker i vardagen som man inte tänker på, en insikt som gick rakt in i hjärtat.

Madelene om föreläsningen i Sundsvall, 12 januari 2023

Mycket inspirerande. Så tänkvärt och jag har fått verktyg som jag kan använda i mitt liv. Jag har en hjärntumör men ska leva här och nu. Känner mej mycket hoppfull och gick hem med en insikt om att livet är här och nu…..Stort tack för en fantastisk föreläsning/Helen

Helene om föreläsningen i Sundsvall, 12 januari 2023

Så inspirerande, trots ett rätt komplicerat ämne har du lyckats fånga det med sån humor och glädje.
Tar till mej mest sv ditt ord TILLIT

Carina om föreläsningen i Östersund, 11 januari 2023

Torkild var insiktsfull, klok, rolig och inspirerande. Vi visste inget innan, men gick därifrån upplyfta och nöjda!

Om föreläsningen i Östersund, 11 januari 2023

En mycket bra föreläsning som både gav tänkvärdheter och skratt. Idag ska jag iväg och träna och inte titta på 3 avsnitt av Bonde Söker fru. Att be om hjälp kommer jag också att göra mera nu . Att få ett nej är inte person utan sak, mycket bra reflektion. Stort tack för en kväll som gav otroligt mycket på endast 2 1/2 timme. Mvh Lenitha

Lenitha om föreläsningen i Sundsvall, 12 januari 2023

En föreläsning som är spot on. Träffar rakt i hjärtat, är humoristisk, behandlar även de mindre roliga delarna av livet och gav flera insikter.

Om föreläsningen i Sundsvall, 12 januari 2023

Oerhört bra föreläsning!
En väldigt bra blandning mellan komik och allvar, allmänt och personligt.

Rekommenderar alla att gå på denna!

Om föreläsningen i Sundsvall, 12 januari 2023

Din fina föreläsning ingav ökad tilltro till mig själv och livet. Känner mig mera nyfiken på att försöka leva just här och nu. Du sa att man måste veta vart man är för att kunna nå sitt mål… om det är som för mig tvärtom… att jag vet vart jag är men inte har några visioner eller drömmar. Då måste jag nog bli lite mer nyfiken på livet och våga möta andra människor på ett mer öppet sätt än vad jag gör just nu. Tack så hjärtligt mycket för dina ord som berörde mig och fick mig att tänka med nya infallsvinklar på mig själv och livet!

Rolle om föreläsningen i Östersund, 11 januari 2023

Mycket bra föreläsare som varierar budskapet med både humor och allvar.

Om föreläsningen i Östersund, 11 januari 2023

Helt suveränt och jag känner mig så glad. Du satte ord på saker som är så självklara. Tack!

Ann-Catrin om föreläsningen i Östersund, 11 januari 2023

En mycket tänkvärd och givande föreläsning som blandade alvar med skratt. Stort tack för det viktiga budskap du sprider

Malin om föreläsningen i Östersund, 11 januari 2023

En Fantastisk föreläsning på alla sätt. Många tankar väcktes hos mig, mycket att relatera till både hemma och på jobbet. Allt är ju så logiskt när du sätter ord på det, tilliten är ju där allt sitter. Vilken förändring vi kan skapa om vi bara är nyfikna och vågar tro på oss själva.
Tack

Ulrica om föreläsningen i Vilhelmina, 10 januari 2023

Mycket bra föreläsning, bra kombo humor - allvar. Berörde mycket viktigt och tänkvärt, t o m gu'ben som inte ansåg sig "ha tid" att följa med på föreläsningen ångrar inte att han följde med.

Om föreläsningen i Piteå, 9 januari 2023

Vilken inspirerande föreläsning! Högt och lågt, hjärtligt och innerligt. Med storytelling blev föreläsningen gripande och skapande reflektion. Jag kan väl lätt säga att tiden bara rusade iväg och Torkild " du knöt ihop säcken" på ett så bra sätt. Jag och min kollega lämnade lokalen med mycket klokskap att ta med oss, men även en nyfikenhet att utvecklas vidare. I mitt dagliga arbete som jobbcoach hos Iris Hadar AB i Piteå och Luleå så inspirerades jag så till den grad av din föreläsning att, när jag idag dagen efter föreläsningen slog upp mina ögon tänkte: idag ska jag inte prata om "dolda jobb" som jag tidigare hade tänkt (det får bli en annan gång) utan idag ska jag självklart prata om "Tillit & Självledarskap" !! Ett stort tack Torkild!
/Helena Lindkvist

Om föreläsningen i Piteå, 9 januari 2023

Tack för en fantastisk och lärorik föreläsning!
Så hälsosamt att lära sig ordens rätta betydelse. Utan ordet tillit hade det varit svårt att förstå hur det går att berätta på ett nästan trevligt sätt, allt som du varit med om i ditt liv.
Orden sak, person och tillit känns som viktiga att träna på. Tack❤️

Birgitta om föreläsningen i Piteå, 9 januari 2023

En väldigt trevlig föreläsning där man fick verktyg till ett annat synsätt på sig som människa vilket har gett ett positivt resultat.

Om föreläsningen i Stockholm, 12 december 2022

Det var en mycket inspirerande och tankeväckande föreläsning. Den hade mycket bra uppslag att ge mig i livet, vad jag inte bör ägna tid och ältande över utan fokusera på nuet,

Om föreläsningen i Stenungsund, 7 december 2022

Jättebra och tänkvärd föreläsning som väcker många känslor. Rekommenderas! /Monika

Monika om föreläsningen i Stockholm, 12 december 2022

Tack för en mycket givande föreläsning som blev en riktig tankeställare för mig. Hoppas kunna gå på fler av dina föreläsningar.

Asta om föreläsningen i Stockholm, 12 december 2022

Jag förlorade min dotter för några år sedan. Hon hade då precis fyllt 8 år. När Torkild pratade om sorg och saknad så var det så talande. Att på ett enkelt sätt förklara hur vi kan välja att se på livet. Alla borde se en föreläsning med Torkild för att ge sig själv möjligheten att se livet med andra ögon.

Ingela om föreläsningen i Stockholm, 12 december 2022

Roligt o givande föreläsning!

Var lite skeptisk först när min pappa fråga om jag skulle med då jag inte visste ngt om dig… men tänkte att varför inte!
Det är jag glad för, den var mycket givande!

Philip om föreläsningen i Stockholm, 12 december 2022

Mycket inspirerande och rakt på sak! Torkilds engagemang och personlighet inger förtroende, och väcker en hel del tankar om sig själv. Tack för att du delar med dig, Torkild! Jag tar framför allt med mig att det är upp till mig att leva mitt liv som jag vill, att jag väljer hur jag agerar, reagerar och vad jag ska lägga min energi på. Jag väljer att LEVA och vara NYFIKEN!

Åsa om föreläsningen i Stockholm, 12 december 2022

Tack för en fantastisk föreläsning som innehöll så mycket. Känner mig inspirerad och har fått med mig många insikter. Det var länge sedan jag skrattade så mycket och igenkänningsfaktorn var hög.

Om föreläsningen i Stockholm, 12 december 2022