Omdömen från mina öppna föreläsningar

Fantastisk föreläsning. Alla borde ta del av den. Väldigt lärorik. En påminnelse till oss om hur man bör ta vara på livet på bästa sätt. Precis som du säger, man ska leva livet inte överleva det. Jag lever efter det mottot nu. Jag skiter i vad andra tycker. Jag har länge levt i en depression och tar antidepressiva. Har mycket tråkigheter som jag har varit med om i mitt liv. Men insett att inget blir bättre av att älta. Ingen av dem jag älskar och mist kommer tillbaka, jag får inga svar på frågan varför och tycker inte längre synd om mig för det jag har varit med om. Släpp och gå vidare och se vad framtiden har att ge i stället. Man kan inte sluta leva. Man har bara ett liv och det ska man ta vara på. Känner mig starkare än någonsin positiv till livet. Så tack ännu en gång för en fantastisk föreläsning! M.v.h Anna Elheim Rolf

Anna om föreläsningen i Växjö, 30 november 2022

Otroliga aha upplevelser i dina punkter, tar med mig sak o person, dels för min skull men oxå i mitt partnerskap ! Mycket att sortera men redskap jag behövde ☺️

Om föreläsningen i Växjö, 30 november 2022

Hej Torkild. Jag tycker föreläsningen var toppen. Den gav mig energi och glädje, men den gav mig även "en spark där bak". 🙂 En del av det du tog upp är jag väldigt medveten om, men jag är en person som behöver bli påmind om vissa saker i bland. 😉 Befinner mig i ett vägskäl i livet just nu och behöver en förändring, men för första gången i mitt liv så är jag rädd. Oroar mig över att saker och ting inte ska bli bra. Din föreläsning gav mig inspiration och mod. Tack Torkild och ha det så bra. Vi kanske ses och hörs igen. 🙂 Mvh Anikka

Anikka om föreläsningen i Växjö, 30 november 2022

Helt fantastisk, hög igenkänning. Har lyssnat på dig innan och uppskattar verkligen ditt sätt att föreläsa. Du bjuder på dig själv, ger bra verktyg att ta till sig. Och framförallt så tycker jag att det är viktigt att bli medveten om sin egen del och ansvar i livet. Sambon tog sitt liv för 2 år sedan och att påminna mig om att JAG inte är misslyckad för det är otroligt viktigt. Tack tack tack för en fantastisk kväll.

Åsa om föreläsningen i Växjö, 30 november 2022

En fantastisk föreläsning med blandning av humor, insikter och livets möjliga förändringar.

Johanna om föreläsningen i Växjö, 30 november 2022

En underbar föreläsare! Andra gången jag lyssnar på din föreläsning. Den här gången hade jag min 15 åriga dotter med mig.
Förra gången var det min son och jag. Ditt sett att säga saker på lyfter upp och ger så mycket även till ungdomarna.

Sidika om föreläsningen i Laholm, 28 november 2022

Mycket intressant och rolig föreläsning. Tänkvärt och det ska bli intressant att börja jobba lite med sig själv. Man fick sig en tankeläsare. Tack för att du också hjälper flyktingarna från Ukraina. En härlig måndagskväll.

Chatrin om föreläsningen i Laholm, 28 november 2022

Hej! Vi var 4st som var på din föreläsning, ALLA var mkt imponerande av din föreläsning och vi fick alla ett uppvaknade på hur man borde tänka här i livet! Stort tack för att du tog dig tid för oss och alla andra som var där! Vi kommer garanterat att synas igen, då kommer vi inte bli 4st utan minst det dubbla. Dom vi berätta om vad du sa/föreläste om så var ALLAS ord till oss, VARFÖR sa du inte till oss/mig att du skulle dit!
Tack än en gång! MVH Ronnie, Thony, Jacob & Lennart!

Ronnie om föreläsningen i Visby, 14 november 2022

Mycket inspirerande,personlig och underhållande föreläsning Så skönt att slippa höra alla klyschor som att bara man är " positiv,ha mål så löser sig allt etc." Det fanns en härlig twist som löpte genom kvällen som överraskade publiken och framkallade glada skratt .Torkild har också en unik förmåga att skapa en käbsla av inkludering. Rekommenderar starkt!

Om föreläsningen i Visby, 14 november 2022

Tack Torkild för en fenomenal föreläsning!! Du inspirerar och berör verkligen!! Du är en fantastisk talare och inspiratör!! Jag ser fram emot att få se dig igen framöver!! Tack Sandra Friberg

Sandra om föreläsningen i Lund, 17 november 2022

Den var fantastisk och verkligen så mycket saker som borde vara självklara som man aldrig tänkt på. Tack för påminnelsen att ändra sig själv för framtida resultat, det var verkligen givande , gripande och hysteriskt roligt i en salig blandning. Tredje gången jag går på dina föreläsningar och de är lika bra varje gång.

Tina om föreläsningen i Visby, 14 november 2022

Jag tycker att du var en mycket inspirerande och skicklig föreläsare. Jag fick många goda skratt och många bra nya tankar och en del påminnelser om sådant jag vet men verkligen behöver påminnas om.

Om föreläsningen i Visby, 14 november 2022

Väldigt bra och jag är upprymd över hur enkelt och fint du delar med dig av din kunskap. En förebild och inspiration. Tack! /Fredrik

Fredrik om föreläsningen i Visby, 14 november 2022

En av de bästa föreläsningar jag varit på! Torkild är genuin och otroligt duktig på att förmedla och nå ut med sin kunskap. Han är både seriös men också väldigt rolig. Jag fick känslan av att jag var på en föreläsning, stand up show och teater i ett! Så mångsidigt och givande. Det var längesen jag både grät och skrattade så mycket på så kort tid, och det föll sig så naturligt. Jag kommer bära med mig av denna fantastiska föreläsning och mycket av det han förmedlade.

Nathalie om föreläsningen i Lerum, 7 november 2022

Fantastisk föreläsning som gav både energi, skratt och verktyg att jobba med. Mycket givande!

Camilla om föreläsningen i Lerum, 7 november 2022

Tack för en fantastisk bra föreläsning! Jag har inte varit på något sådant här innan och visste inte vad jag skulle förvänta mig. Men jag kom hem och kände mig laddad med energi.
Något jag verkligen tar med mig från kvällen är stolarna ”tänk om” och ”om bara”, dom träffade rätt.

Om föreläsningen i Lerum, 7 november 2022

Hej. Vi vill tacka för en inspirerande och givande föreläsning som vi tar med oss många verktyg från. Jag och min man såg föreställningen tillsammans och diskussionerna fortsatta sent in på kvällen. Fantastisk blandning av både skratt, tårar och framför allt tankemönster att (försöka) applicera i vardagen och livet här och nu.

Stort tack för en fantastisk föreläsning och nästa gång du är i Göteborg med omnejd ska vi ta med våra döttrar för att se din föreläsning. Vänligen Susanne Petersson

Susanne om föreläsningen i Lerum, 7 november 2022

Den var super bra och mkt tänkvärd utifrån ett personlig perspektiv men också ur ett ledarperspektiv och reflektioner över min personalgrupp!

Anna om föreläsningen i Lerum, 7 november 2022

Fantastisk föreläsning som gav både energi, skratt och verktyg att jobba med. Mycket givande!

Camilla om föreläsningen i Lerum, 7 november 2022

Intressant, bra verktyg, roligt men också sårbart. Lagom långt. Fin insats för Ukraina. Kan varmt rekommendera föreläsningen.

Camilla om föreläsningen i Lerum, 7 november 2022

Jag har gått igenom ett par riktigt jobbiga månader i livet, men dina ord och ditt sätt att vara har öppnat upp mina ögon. Måste säga att denna föreläsningen var något av det bästa jag lyssnat på. Är verkligen superglad över att min mamma köpte dessa biljetter till mig och min syster. Detta var precis vad vi behövde. Tack!

Madeleine om föreläsningen i Lerum, 7 november 2022

Den var rolig, uppfriskande och rakt på sak! Jag är glad att jag gick för jag fick med mig många goda "recept"!!!

Jag väljer om jag blir kränkt... skilj på sak och person och bär inte runt på onödiga stolar..

Malin om föreläsningen i Tomelilla, 24 oktober 2022

Mycket bra, så inspirerande!! Både privat och arbetsrelaterat!

Eva om föreläsningen i Tomelilla, 24 oktober 2022

Du gör ett fantastiskt jobb med dina föreläsningar. Kombination av humor och allvar håller en fokuserad och intresserad. Många igenkänningar som man har stor nytta av i livet.
Sluta inte med det du gör. Du hjälper massor med människor och är en fantastisk förebild.

Om föreläsningen i Tomelilla, 24 oktober 2022

Andra gången jag lyssnade på dig, 10 år sen sist, men fortfarande lika inspirerande. Denna gången valde jag att ta med min man som varit utbränd några månader. Att se honom skratta, gråta och så helt fascinerad av hur du pratade, detta kommer få honom att tänka annorlunda.

Du fick mig att se livet annorlunda för 10 år sen, och jag började leva mitt liv då. Tack för att du fortfarande inspirerar folk

Rebecca om föreläsningen i Tomelilla, 24 oktober 2022

Bästa föreläsningen jag varit på genom åren. Trots att jag efter många års hårt arbete kommit långt i mig själv och mina val av vart jag lägger mina tankar, så var det en mycket bra påminnelse kring just detta. Att det faktiskt ligger en tanke bakom det jag känner och att jag då har ett val att själv bestämma om den jobbiga känslan ska få stanna eller den bara kan få passera. Ett litet kom ihåg att göra rätt val av vart jag väljer att lägga mina tankar, Sak eller person?valen är bara mina att göra! Så tack för en kanontrevlig och nyttig föreläsning.

Om föreläsningen i Tomelilla, 24 oktober 2022

Det har varit en underbar kväll, jag och mina vänninor fick så många härliga skratt..Man känner igen sig i väldigt mycket av det du berättade. Fick mycket bra kunskap efter ikväll. Stort Tack!

Om föreläsningen i Trollhättan, 19 oktober 2022

Otroligt bra, som jag själv alltid frågar folk som säger att det är bra, Vad är det som är bra? Sak och Person var bra och det kommer jag att ta med mig och bli bättre på. Unna sig var en tankeställare. Sårbar var fint beskrivet och användbart. Förväntningar och gemensamma mål tänkte jag på då du beskrev dig och Veronicas... Vad ni ville förändra. Den brukar jag ha med mig i mitt yrke som familjebehandlare i Landskrona, men ska även använda mig av den privat.

Line om föreläsningen i Höganäs, 18 oktober 2022

Fantastiskt bra, hands-on information, lätt att ta till sig och se ur sitt eget perspektiv. Precis vad alla behöver höra oavsett ålder eller kön. Mycket humor och goda skratt under kvällen. Sitter med mitt Sak och Person armband på som skall få påminna mig om vad som är vad framåt. Stort tack Torkild!

Cecilia om föreläsningen i Höganäs, 18 oktober 2022

Hej, denna föreläsning går rakt in i hjärtat och med hjälp utav humor så är jag nyfiken rakt igenom. Berör flertalet "jobbiga" ämnen där man har stor igenkänningsfaktor, men genom att berätta det på det sätt han gör klarar man av det. Otroligt hög faktor utav inspiration och varm känsla och givetvis klokare på livets utmaningar efter denna kväll.

Finns bara ett betyg att ge, "denna föreställning måste bara ses"

Mvh Niklas

Niklas om föreläsningen i Höganäs, 18 oktober 2022

Har sett Torkild under 12-13 år. Säkert sett honom 15 gånger.
Han utvecklas verkligen. Från första gången då han var bra till idag då han är fenomenalt duktig.
Mycket rolig, mycket givande och fantastiskt mycket klokskap.
Mycket bra föreläsning Torkild.
Tack
Jonas i Höganäs

Jonas om föreläsningen i Höganäs, 18 oktober 2022

SUPER
Bjöd på allt från skratt till tårar och massa insikter ❤️
Du förklarar och får det att även känns enkelt ❤️

Hanna om föreläsningen i Höganäs, 18 oktober 2022

En fantastisk föreläsning! Ditt sätt att föreläsa med humor, ärlighet och tydlighet ger upphov till många tankar och känslor. Du berör! I ditt exempel med att bära på stolarna kände jag igen mig i, ältar gammalt och oroar mig för vad som ska komma. Dags att leva nu. Jag ska ta mig an utmaningen att börja prata med mig själv i tredje person. Jag har tid att öva på sak och person nu när jag har After work varje dag.
Tack för en trevlig och lärorik kväll.
Eva Hallengren Persson

Eva om föreläsningen i Höganäs, 18 oktober 2022

Hej och stort tack för ikväll.
En mycket inspirerande föreläsning.
Många Aha upplevelser och känslor tog jag med mig när jag gick därifrån. Lättsamt, skojfriskt och att du är du.
Verkligen stort tack❣️

Carina om föreläsningen i Höganäs, 18 oktober 2022

Den var helt fantastiskt! Tusen tack för en magisk kväll!

Caroline om föreläsningen i Höganäs, 18 oktober 2022

En kväll full av humor, många goda insikter och personligt djup. Många fina nycklar tar vi med oss för framtida bruk.

Tack för en fin kväll!

Kaiza om föreläsningen i Hässleholm, 17 oktober 2022

Fantastisk föreläsning som tog tag i mig!

Mikael om föreläsningen i Hässleholm, 17 oktober 2022

Väldigt upplyftande föreläsning! Torkild fick med oss allihop på livets spännande resa.
Lena Lindkvist

Lena om föreläsningen i Hässleholm, 17 oktober 2022

Mycket intressant och gav mycket energi. Du bjuder på dig själv och tiden gick så fort. Hoppas på fler föreläsningar från dig framöver

Heléne om föreläsningen i Skellefteå, 5 oktober 2022

Det var många givande och personligt berörande beteendemönster du framförde i din föreläsning. Jag känner igen en hel del av det du presenterar men du gav mig många nya perspektiv på livet som verkligen sätter sig hos mig. Jag tänker fortfarande på vissa beteenden som exempelvis detta med att skilja på person och sak. Eller detta med att berätta vem jag är, det blir så tydligt när jag försöker göra det, det går inte bra, jag uttrycker mera vad jag gör än vem jag är. Och detta med nyfikenhet eller sårbarhet du fick mig verkligen att tänka vidare på det hur viktigt det är i samvaro med andra människor, mycket bra. Först när jag visar mig sårbar öppnar sig personen jag kommunicerar med på ett spontant och uppriktigt och ärligt sätt. Tack Torkild med vänlig hälsning Rolf.

Rolf om föreläsningen i Skellefteå, 5 oktober 2022

Rekommenderas varmt! Klokskap blandat med tänkvärdhet och humor framfört på ett enkelt och öppet sätt. Något för alla oavsett var i livet man är. Grym retorik dessutom!

Agneta om föreläsningen i Lycksele, 4 oktober 2022

Mycket bra och intressant. Tar med mig många kloka ord o tankar som jag kommer använda mig av både hemma o på jobbet! Många varma tack för så många klokheter och lycka till.

Anna-Lena om föreläsningen i Luleå, 3 oktober 2022

Hej, jag tyckte föreläsningen var riktigt bra. Det gav mig en insikt i hur jag ska kunna leva här i nuet och inte oroa mig för framtiden eller älta det som varit. Jag lider väldigt mycket katastroftankar och oro. Men känslan efter din föreläsning var att detta var något jag verkligen kommer att kunna använda mig av varje dag. För att kunna vara här och nu och få det bästa livet. ❤️❤️❤️

Frida om föreläsningen i Luleå, 3 oktober 2022

Mycket bra.
Både unga och gamla ledare borde lyssna på detta.
Förresten inte bara ledare utan alla personer!

Per Anders om föreläsningen i Luleå, 3 oktober 2022

En mycket inspirerande och bra föreläsning. Du bjuder verkligen på dig själv. Tog till mig mycket bl.a att skilja på person och sak. Stort Tack och lycka till i fortsättningen.

Monica om föreläsningen i Tranås, 21 september 2022

En mycket bra och insiktsfull föreläsning som gav mig flera A Ha tankar!! Speciellt tid, 24h. Redan dagen efter så omvärderade jag min tid. Och fick väldigt snabbt resultat av känslan att jag var mer effekt på jobbet, en närvarande mamma och fru hemma men även att jag faktiskt fick tid till mig själv också!
Och sedan så klart.... Sak o Person! Klockrent in i hjärtat! Och jag har armbandet varje dag som påminner mig. Kommer verkligen att komma på fler av dina föreläsningar och varmt rekommendera andra att göra det också! Stort tack! Ta hand om dig! Mvh Sara Ekholm

Sara om föreläsningen i Ronneby, 12 september 2022

Det var en riktigt bra föreläsning med super bra verktyg som var lätta att komma ihåg och leva efter. Många skratt blev det men man fick även en blick in i Torkilds liv då han var väldigt öppen kring sina känslor och upplevelser. Kan varmt rekommendera föreläsningen till alla !

Sara om föreläsningen i Linköping, 22 september 2022

Helt fantastisk föreläsning allvar och humor blandat. Många insikter fick jag och hoppas att du fortsätter att föreläsa. Kanoners var det. Ha det gött/Britt

Britt om föreläsningen i Linköping, 22 september 2022

En frusen torsdagskväll i september efter jobbet krävs det något extra för att lyckas trollbinda en publik. Det lyckas Torkild med, en genuin känsla förmedlas av att alla i lokalen fick med sig något hem som de inte reflekterat över.

Magnus om föreläsningen i Linköping, 22 september 2022

Hej! Det var en fantastisk föreläsning. Fick verkligen en aha-upplevelse. Jag drog också med 3 extra personer som verkligen tackade för att de fick hänga med, de tyckte likadant, att det var riktigt bra. Skulle lätt kunna gå på dina föreläsningar igen. Kände igen mig i många punkter och ska jobba med många saker, även min man!
Sak och person, armbanden kommer alltid sitta på armen som en påminnelse. Tack för en härlig och inspirerande kväll. Helen Andreae

Helen om föreläsningen i Tranås, 21 september 2022