Omdömen från de som varit på mina öppna föreläsningar.

Detta är några kommentarer från mina öppna föreläsningar.

Är mitt emellan två jobb, familjeliv och kände att jag behövde lite hjälp med att bestämma mig o våga ta nya steg i livet. Väldigt intresserad av psykologi och personlig utveckling. Denna föreläsningen var väldigt intressant, var lite orolig över att somna då jag inte sovit mycket natten innan men ICKE! Satt som klistrad och lyssnade.
TACK! FÖR EN TOPPEN FÖRELÄSNING!

Om föreläsningen i Ånge, 24 september 2018

En rolig gripande föreläsning där man började tänka...

Carola om föreläsningen i Ånge, 24 september 2018

Helt underbar föresläsning både med ledsamheter och skratt. En riktig tankeställare.

Om föreläsningen i Ånge, 24 september 2018

Bra och inspirerande! Just nu känner jag bara-JAG VILL HA MER!!

Viktoria om föreläsningen i Ånge, 24 september 2018

Tack Torkild för en inspirerande, lärorik och tänkvärd föreläsning.

Du uttrycker dig så bra och har på ett lärorikt sätt förmedlat förenklade knep för oss på ämnen som är så komplexa och svåra att greppa. Med ditt kroppsspråk, din energi och förmåga att blanda humor och allvar får du med dig hela publiken.

Med nya tankesätt i mit bagage gick jag ur lokalen med ett leende på läpparna.

Tack Torkild

Dennis om föreläsningen i Malmö, 20 september 2018

En av de bästa föreläsningar jag varit på som bjöd på många skratt men framför allt mycket att tänka på när jag gick därifrån och då menar jag i positiv bemärkelse!

Ida om föreläsningen i Ånge, 24 september 2018

Hej Torkild,
Jag har varit på en av dina föreläsningar tidigare. Jag gillar ditt snabba sätt att växla mellan allvar och humor. Det är lätt att ta till sig det du säger och du utstrålar mycket energi.
Tack för både underhållning och kloka tankar!
Therese

Therese om föreläsningen i Malmö, 20 september 2018

Tack, Torkild! Ditt budskap träffade helt rätt hos mig och jag tar med mig dina visdomsord i mitt framtida liv. Fortsätt inspirera och upplysa.

Mikael om föreläsningen i Malmö, 20 september 2018

Hej Torkild. Kul att ses igen. Jag och dottern hade en fantastiskt kul kväll med många skratt och insikter. Tack

Peter om föreläsningen i Malmö, 20 september 2018

Hejsan! Tyckte din föreläsning var mycket bra. Tar med mig några godbitar hem som vi får jobba med.
Tack för de glada skratten.
Varma Hälsningar Susanna

Susanna om föreläsningen i Malmö, 20 september 2018

Fantastisk, inspirerande och givande. Kommer definitivt besöka fler av hans föreläsningar!

Aire om föreläsningen i Malmö, 20 september 2018

Igenkänning, energigivande och tänkvärt samt mycket skratt! Den var helt fantastisk och omfattar ämnen som är högaktuella. Att skilja mellan SAK och PERSON är något som vi alla behöver bli påminda om. Förstår vi och agerar efter det, så vore livet mindre komplicerat och fylld av empati.

Eva om föreläsningen i Stockholm, 19 september 2018

Hej,

Tack för en mycket bra och givande föreläsning!

Mvh
Irene

Irene om föreläsningen i Stockholm, 19 september 2018

Proffsigt, klokt, tankeväckande och inspirerande. Tack!

Lovisa om föreläsningen i Göteborg, 18 september 2018

Hej Torkild!
Något sen återkoppling, men som de säger... Bättre sent än aldrig. Din föreläsning var toppenbra! Jag tycker om det enkla och jag tycker om det vanliga. Du är inspirerande på ett vardagligt sätt och du får en att reflektera och fundera på det enkla här i livet. Saker som man kan förändra och saker som man kan bli bättre på. Skulle gärna vilja lyssna på dig igen och rekommenderar dig starkt. Dina berättelser berör oss alla. Din bredd och din breda publik är fascinerande. Fortsätt i samma anda! Var rädd om dig och din familj! Hälsningar Anna

Anna om föreläsningen i Trollhättan, 9 januari 2018

Mycket bra, mycket igenkännande, bra att bli påmind om vissa tankesätt man har. Nu gäller det bara att tänka till och göra rätt.

Pia om föreläsningen i Värnamo, 8 maj 2018

Hej! Fantastiskt bra och inspirerande med många guldkorn att ta med sig i livet 🙂 och balansen mellan humor och allvar är toppen.

Om föreläsningen i Värnamo, 8 maj 2018

Jag tycker att du fångade oss i publiken genom att varva skoj och allvar, i tempo och i ditt sätt att prata i bilder. Jag tar med mig dina ord nu och det känns som jag inte bara har inspirerats för stunden utan även framöver och receptet för det tror jag är är du verkar så himla ärlig i dina berättelser och uppsåt.

Karin om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

Jag, min sambo och två av mina kollegor var på din föreläsning igår. Vi alla tyckte din föreläsning var superbra! Tack för att du delade med dig av alla verktyg och erfarenheter. Du är inspirerande och har en otrolig förmåga att fånga intresse hos din publik. Vi kommer bära med oss dina modeller och kloka ord. Tusen tack! Och vi alla kommer starkt rekommendera andra att gå på dina föreläsningar. Allt gott!

Maria om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

En mycket bra föreläsning!
Får jag tillfället att gå igen så kommer jag helt klart att göra det!

//Linus

Linus om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Vi är väldigt nöjda med din föreläsning många tips och tankar fick man med sig som man har nytta av i det privata och arbetet.
Jag kommer att boka in min sambo så fort tillfälle ges..
Tack

Henrik om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

Tack Torkild för att du förgyllde den hittills varmaste dagen år 2018, både i natur och i själ. Dina ord från kvällens föreläsning kommer jag bära med mig länge framöver.

Angelica om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

Otroligt Inspirerande! Blir otroligt lättsmält när man blandar in humorn i det allvarliga!

Filip om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018

Hej
Det var en superbra föreläsning med anekdoter från livet samt leverans av en bra ”verktygslåda” för framtida välmående

Gunnar om föreläsningen i Boden, 28 maj 2018

Så bra och inspirerande! Jag fick många insikter och ett annat sätt att se på saker. Tack!

Om föreläsningen i Boden, 28 maj 2018

Väldigt inspirerande föreläsning & Torkild lyckas verkligen att få med sig publiken med sitt engagemang. Väldigt många "aha!-upplevelser. Sak & Person är definitivt något jag kommer ta med mig i livet!
Tack Torkild för att du kom upp hit till Luleå/Boden!

James om föreläsningen i Boden, 28 maj 2018

Jag tyckte att kvällen var fantastisk & framförallt berikande. Jag är full med energi att ta tag i mitt eget "företag" och se till att bli den bästa ledaren jag kan få. Det kommer nog att glädja/gagna min två tonårssöner också 😉 Fortsätt att vara den du är & att göra det du gör, Torkild, och framförallt, stort Tack för att du delar med dig!!!

Catharina om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Jag är glad för att du lyfte mig ur min depression 🙂

Veronika om föreläsningen i Uddevalla, 17 maj 2018

Tyckte det var en fantastisk föreläsning med mycket eftertanke. Stort plus för mycket glädje och för att du bjuder på dig själv. Stort tack, du gjorde min och många andras dag/dagar. Med vänlig hälsning, Tina (Kristin)

Kristin om föreläsningen i Ljungby, 24 maj 2018

Fantastisk föreläsning! Fick med mig mycket bra information och kände mig upprymd när jag gick därifrån.
Torkild fick mig att känna att jag oxå kan göra allt jag drömmer om. TACK!

Om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Jätte bra, en kväll jag aldrig glömmer.

Om föreläsningen i Ljungby, 24 maj 2018

Tack för en fantastisk föreläsning. Du är en sådan person som jag hade velat ha undanstoppad hemma och när något känns jobbigt eller svårt i livet så hade jag velat plocka fram dig. Höra några peppande och inspirerande ord som får tankarna att gå i en annan riktning och där känslan av ”att allt är möjligt och jag är faktiskt bra” kommer till en. Du är grym! Tack! /Sara

Sara om föreläsningen i Ljungby, 24 maj 2018

Hej Torkild! Igårkväll, en solig försommarkväll var jag tillsammans med min mor och fru på Palladium i Växjö för ett se o höra dig. Vi möts av dig redan i entrén, det gillar man. Ödmjukhet & ett tecken på att du är jordnära, det var fint och ett grymt första intryck. Föreläsningen var dels rolig, men även tänkvärd o inspirerande. Ibland krävs det inte mer än att man vickar lite på tankarna och det fick du mig att göra igår! Jag hade en go känsla! Så pass go att frun fick med mig på storhandling på ICA Maxi kl 21. 30.... det hade fan inte hänt om vi inte hört dig precis hehe... skämt å sido, det var en mycket bra föreläsning, det tyckte vi alla 3! Man surfade därifrån med en go känsla, för sig själv liksom. Ibland krävs det som sagt en liten vickning i tankegången, men den kan vara svår att ordna själv. Så det du gjorde igår var riktigt vasst! så tusen tack Torkild för en toppenkväll! Fortsätt skina! Med vänlig hälsning, Eddie med mor o fru

Eddie om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Underbar föreläsning. Du är öppen, skämtsam och ärlig. Kommer garanterat att lyssna på en föreläsning med dig igen 🙂

Malin om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Hej Torkild. Med stor igenkänning från såväl din uppväxt och din tid som yrkesofficer så smälter jag nu kvällens intryck. Jag hade inte kollat upp dig innan så jag hade egentligen inga förväntningar. Så hade vi så mycket gemensamt i vår bakgrund. Häftigt sammanträffande.
Just nu har jag lyft. Där finns så många landningsbanor men jag vet inte vilken landningsbana jag vill landa på. Om jag har tillräckligt med soppa för att hitta rätt landningsbana återstår att se.
Jag kommer att rekommendera dig för människor jag möter då du har ett nyttigt budskap som stärks av en personlig och stark berättelse om dig själv.

Allt gott! Anders Gamberg, Växjö

Anders om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Tack för en fantastisk föreläsning. Dina tankar, idéer och planer är enkla att förstå och framför allt genomförbara. Det är ju som du sa helt och hållet upp till mig själv att jobba mot hur jag vill att "mitt företag" ska utvecklas. Vill jag se plus eller minus? Du gav mig instrument till att jobba för plussidan. Tack igen !!!

Inga-Lill om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Hej! Mycket bra föreläsning! Jag har skrattat, gråtit och ryst. Mycket mycket bra. Mvh Eva Evelins mamma

Evelin om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Kvällens skånska cocktail var upplyftande och berikad med många smaker. Ingredienserna var solmognad sötma, bäska och sälta av ord som sätter sig i tankarna. Energin steg till huvudet och cocktailen gav mersmak. Nu ska jag förbereda min egen dryck som kommer att smaka allt det ett rikt liv ska inneha enligt mig; hälsa, kärlek och allt som gör en nöjd med tillvaron. Att höra på Torkild var även jobbigt eftersom det blir ännu mer påtagligt att det bara är jag som kan ändra mitt liv, det är min inre styrka som ska ta mig ditt jag vill. Ska definitivt förmedla detta till min blomma till son och min vackra blommande kaktus till dotter. Tack tack tack.

Simone om föreläsningen i Växjö, 23 maj 2018

Tack för en inspirerande föreläsning med mycket skratt och eftertanke 🙂

Petra om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

Mycket givande och tankeställande. Hoppas att vi ses igen och lyssnar på dig igen!

Azeez om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

Kanon bra föreläsning. Lättsam och underhållande. Ditt budskap kom verkligen fram på ett bra sätt.
Tack Torkild.

Brittmarie om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

En mycket givande föreläsning med både glädje och allvar.
Man fick sig en och annan tankeställare.
Rekommenderas.

Lilith om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

En fantastisk föreläsning av dig Torkild.

Älskade ditt tillvägagångssätt mellan allvar och komik. Det gjorde att man hängde med bra under hela föreläsningen och den blev inte långsam och gnatig. Det är så många punkter under föreläsningen som träffar så rätt och man är ju så ofta medveten men man vet inte riktigt hur man skall hantera det.

Jag är företagare själv med 30 anställda och detta var mycket givande.

Jag gillar dock starkt att din föreläsning skildrar både yrkesliv och privatliv.

Stort tack och jag kommer gå på fler av dina föreläsningar! Lycka till i Ljungby. (Skall dit i helgen)

Önskar dig en trevlig sommar och hälsa rosen, tulpanen och kaktusen 😉

John-Christian om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

Tack Torkild för en mycket intressant och lärorik föreläsning. Jag gillar verkligen och behöver komma iväg på sådana här föreläsningar emellanåt. Det ger en glädje och verktyg i livet.

Camilla om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

Hej!
Din föreläsning var mycket intressant att lyssna på och lockade till många skratt och fullträffar. Jag kommer att rekommendera mina vänner att gå och lyssna på dig. Tack för en trevlig kväll!!! /Ann-Margret

Ann-Margret om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

En helt underbar föreläsning tyckte både jag och min svägerska! Träffade så rakt in i hjärtat! Fortsätt med det du gör!!! Du är bäst!!

Elin om föreläsningen i Uddevalla, 17 maj 2018

Tack för en inspirerande kväll! Några dagar efter din föreläsning så råkade jag ut för en händelse på mitt jobb som var väldigt jobbig .Hade det inte varit för att du lärde mig att skilja på sak och person så hade jag varit helt förstörd och slutat att tro på mig själv . Nu tänkte jag bara - Visst jag gjorde kanske inte ett kanon jobb men det gör mig inte till en dålig människa!
Tack för den insikten,Torkild!

Pia om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Hej Torkild,
Föreläsningen var otrolig. Inspirerande, framför allt spännande, intressant, tänkvärd. Jag kände inte när tiden gick. Efter en sådan föreläsning borde man tänka på vad som behöver förändras i sitt liv och vad som ska vara hans prioriteringar. Men…inte bara att tänka utan att göra något konkret och förändra. Tack för en underbar föreläsning.

Dejan om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Hej Torkild, Stort tack för en fantastisk föreläsning! Alla borde gå och lyssna på dig, jag tänker helt annorlunda nu. Jag var på väg att räcka upp handen när du fråga vem som åker med planet men hann bara sträcka upp den halvt. Så hoppas man har lite entreprenörs tänk ändå;) Ha det bäst Torkild!

Tim om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Tack för en mycket givande, utvecklande och berörande föreläsning som verkligen gör skillnad!
Jag har skickat en mer personlig hälsning till dig Torkild via din fantastiska livskamrat Veronica ❤️

Sara om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018