Omdömen från mina öppna föreläsningar

Hej Torkild! Den var för mig väldigt berikande och kändes som du talade till mig.
Kändes som du var där för att ge mig vägledning! Tack! Varma hälsningar

Om föreläsningen i Varberg, 18 oktober 2021

Hej Torkild! Föreläsningen var för mig väldigt berikande och kändes som du talade till mig. Kändes som du var där för att ge mig vägledning!
Tack! Varma hälsningar

Om föreläsningen i Varberg, 18 oktober 2021

Mycket bra. En härligt energifylld och inspirerande föreläsning.

Susanne om föreläsningen i Varberg, 18 oktober 2021

Tusen tack för i går kväll i Varberg. Nu var det 2nd gången jag lyssnade på dig, Du är sååå bra på att få mig att tänka på saker som jag givetvis ibland förstår och tänker att jag skall tänka på o ta med mig i händelser ... MEN jag gör det inte. Låter saker bli "personliga" men efter igår så har jag nya verktyg att ha som hjälpmedel. Vara NYFIKEN är jag ALLTID älskar också ordet VÅGA. Du insperarar många med mig i HUR du säger saker. Super nöjd med kvällen och givetvis är det inte sista gången vi korsar väg. Ser framemot vårat nästa möte. Ha en successfull höst med massor av intressanta människor framför dig. Have it BEST

Om föreläsningen i Varberg, 18 oktober 2021

Många aha upplevelser. Otroligt duktig talare. Behaglig att lyssna på och talet flyter på utan att det blir tråkigt. Så många bra citat som man skulle vilja ha nerpräntat i en bok.
Väldigt lärorikt. Tack för en mycket trevlig och lärorik föreläsning!

Om föreläsningen i Varberg, 18 oktober 2021

Hej Torkild! Tack för en fantastisk föreläsning. Blev både inspirerad och rörd. Hänförd över ditt koncept. Du pratade om det tunga, svåra ämnet på ett lättsamt och okomplicerat sätt. Bra blandning av erfarenheter i yrket och de privata. Så enkelt och alldeles självklart men svårt att praktisera i vardagen. Vill med all min kraft försöka ändra på mitt sätt att se på mig själv. Du har gett mig de verktyg jag behöver. Tack!

Varma hälsningar
Leni (som satt på den första raden)

Leni om föreläsningen i Varberg, 18 oktober 2021

Hej Torkild. Jag och resten av familjen tyckte ditt föredrag var jättebra! Du är personlig och mycket äkta! Tyckte detta var jättebra. Bo, Sussi, Amilia

Om föreläsningen i Varberg, 18 oktober 2021

Tack för en otroligt bra föreläsning. Många bra tankar att ta med sig och applicera på sitt eget liv. Du bjuder på Dig själv och Dina erfarenheter, vilket får mig att lättare komma ihåg och kunna ta till mig Det Du vill förmedla. Tack igen!
MVH Carina

Carina om föreläsningen i Varberg, 18 oktober 2021

Föreläsningen var otroligt bra och lärorik. Mycket tänktvärt och samtidigt väldigt underhållande. Det var verkligen värt det och det finns mycket för mig och min dotter att ta med oss av det här i vår vardag. Jag hoppas innerligt att få gå på en av dina föreläsningar igen.

Ing-Marie om föreläsningen i Varberg, 18 oktober 2021

En mycket givande, lärorik och underhållande föreläsning med goa skratt och aha-upplevelser. Tex. ”Sak och Person” var ett av alla bra saker jag tog med mig efteråt.

Om föreläsningen i Karlskrona, 13 oktober 2021

Hej Torkild. Tack för en trevlig kväll. Du föreläser med massor av positiv energi och roliga reflektioner. Många små tänkvärda saker som jag tar med mig och ska fundera över. Du är duktig på att hitta roliga vinklingar men utan att dra skämtet för långt. Tack än en gång. Kommer gärna och lyssnar på dig fler gånger.

Annika om föreläsningen i Karlshamn, 14 oktober 2021

Fantastiskt rolig, underhållande och inspirerande kväll. Härligt att se en människa bjuda så mycket på sig själv. Tack!

Om föreläsningen i Karlshamn, 14 oktober 2021

Många tack för en mycket bra föreläsning och för att du fick mig att tänka på mina två "stolar" som jag förstår jag behöver byta ut mot ett par mindre lätta "sittunderlag"
Mvh Nina

Joakim om föreläsningen i Karlshamn, 14 oktober 2021

Lika fantastiskt och bra som förra gången. Man känner igen sig i saker du säger och man tänker en förändring ska ske. Tack, tack åter igen

Maria om föreläsningen i Karlshamn, 14 oktober 2021

Tack, för en mycket inspirerande föreläsning med många aha upplevelser, just det så är det och så gör jag också många ggr. Sak och person tar jag med mig för att personligt tar jag nog det mesta vad gäller kritik men förhoppningsvis inte nästa gång. Har två tonåringar hemma som jag önskar hade fått lyssna på dig, och tagit till sig hur speciella vi alla är var och en.Kommer att lyssna på dig fler gånger det är jag säker på. Ha de gott Anneli

Anneli om föreläsningen i Karlskrona, 13 oktober 2021

Jag tyckte den var mycket bra. Var så glad att jag gick dit. Hade ingen att gå med men det gjorde ingenting.
Tog åt mig många av dina punkter.
Just det att prata med sig själv i tredje person. Mycket effektivt på mig.
Att jag kan bara påverka mig själv.
Tack för en bra föreläsning!

Om föreläsningen i Hässleholm, 12 oktober 2021

Du är trovärdig när du bjuder så öppet på dig själv.
Även om din livskunskap på många sätt är bekant behöver vi få den berättad igen och igen.
Tack för en givande stund med mycket tänkvärt jag bär med mig.

Om föreläsningen i Hässleholm, 12 oktober 2021

Du är trovärdig när du bjuder så öppet på dig själv.
Även om din livskunskap på många sätt är bekant behöver vi få den berättad igen och igen.
Tack för en givande stund med mycket tänkvärt jag bär med mig.

Om föreläsningen i Hässleholm, 12 oktober 2021

Du är trovärdig när du bjuder så öppet på dig själv.
Även om din livskunskap på många sätt är bekant behöver vi få den berättad igen och igen.
Tack för en givande stund med mycket tänkvärt jag bär med mig.

Om föreläsningen i Hässleholm, 12 oktober 2021

Fantastisk föreläsning. Du lever dig in i ditt budskap, förmedlar det på ett sätt så jag blir inspirerad och får energi. Jag slår ofta på mig själv, förringar mig själv och du hjälper mig genom att på flera olika sätt bekräfta så jag kan känna att jag ska vara stolt över mig själv.
Många kramar tills vi ses nästa gång.
Anneli

Anneli om föreläsningen i Hässleholm, 12 oktober 2021

Hej Torkild! Mycket bra föreläsning. Man kände igen sig i mycket som du sa. Du var lätt att lyssna på och gav mig positiv energi. Jag hoppas att vi ses fler gånger. Tack! /Maria

Maria om föreläsningen i Hässleholm, 12 oktober 2021

Hej Torkild, Tack för en superbra kväll! Jag känner igen mig i så mycket du beskrev, vilket gav mig många härliga skratt och även tårar.
Du får verkligen fram dina budskap med humor och allvar, samtidigt som du förtydligar hur viktigt det är att vi själva påverkar hur vi handlar, tänker o agerar genom dessa punkter. Jag kommer ta med mig detta, tänka på vad du sagt och må så mycket bättre i många sammanhang.
Stooort tack, du är verkligen helt grym!!!

Om föreläsningen i Göteborg, 10 januari 2020

Föreläsningen var inte bara nyttig utan också rolig och underhållande. Du bjöd verkligen på dig själv. Intressant att få höra om ditt liv. Hjärtligt tack!

Tora om föreläsningen i Nacka, 8 oktober 2021

Tack för en värdefull föreläsning! Mitt i prick för mig. Du var ärlig, öppen, personlig, rolig, allvarlig, seriös, pålitlig och professionell ut i fingerspetsarna. Mycket uppskattat och jag är tacksam för vad kvällen gav mig.

Malin om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

Helt underbar föreläsning som gav perspektiv på livet på ett helt nytt sätt. Att känna både glädje, tacksamhet men även sorg för hur vi är mot oss själva men gå därifrån med både pepp (och pannben!) att göra det bästa av det liv vi har! Tack Torkild!

Om föreläsningen i Växjö, 29 september 2021

Jag var och lyssnade på din föreställning alldeles innan pandemin med mitt ex. Denna gång var jag där med min nya kärlek och vilken skillnad det var att lyssna denna gång. Insåg ju mer att ja man lever ju här och nu. Ta tillvara på dagen och gör något med den. Så det var faktiskt det jag gjorde efter första gången jag lyssnade. Nu är jag lycklig på ett helt annat sätt och jag vet att det du sa då var de rätta orden för mig som jag verkligen tog åt mig av.
Så tack ännu en gång för en fantastisk föreläsning.

Linda om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

Vi är väldigt nöjda med föreläsningen. Mycket tänkvärt då vi gör mycket av gammal vana. Jättebra!

Eva om föreläsningen i Norrtälje, 22 september 2021

Hej Torkild. Vi fyra som deltog var mycket nöjda med kvällen. Mycket att ta in förstås men vi fotade av din sammanfattning för att ha som ett fortsatt diskussionsunderlag. Känns som att dessa 12 punkter bör man ha på en egen liten skylt framför sig som en daglig påminnelse, lätt att ramla in i gamla tankebanor annars. Mycket bra och givande kväll. Ser fram emot ditt nästa besök i Norrtälje.

Bodil om föreläsningen i Norrtälje, 22 september 2021

Bra, inspirerande och tankeväckande föreläsning 🙂

Olivera om föreläsningen i Norrtälje, 22 september 2021

Hej Torkild, Jag är väldigt glad att jag anmälde mig till din föreläsning! 🙂 Den gav mig mycket skratt och glädje, men samtidigt mycket att tänka på! Vad kan jag förändra hos mig själv och i mitt liv för att må bättre och stressa mindre!
Förändringar kan vara svårt att utföra! Man är liksom trygg i det som är...
Att släppa kontrollen skulle vara skönt! Leva lite mer här och nu och att GÖRA! Inte bara tänka tanken. Förlåta en förälder! Viktigt, för att kunna mötas och gå vidare (för bägge parter).
Nyfiken på andra människor har jag alltid varit och kommer alltid vara! Att fråga om hjälp är otroligt svårt. Bland det svåraste. Men jag är nog bättre på det än min make. Han är omöjlig på att fråga om hjälp! Ska rekommendera denna föreläsning för mina vänner och även arbetskamrater. En föreläsning alla borde få lyssna på! Gärna minst 1 gång per år, så man inte "faller dit igen"! Misstag vågar jag göra mer och mer, men tror detta är svårare för våra ungdomar! Tusen tack för en underbar och givande föreläsning! Hälsningar Anna

Anna om föreläsningen i Norrtälje, 22 september 2021

Tack själv för en intressant föreläsning som både var mycket bra och gav en flera tankeställare. Du gav en perspektiv på saker som är värt att tänka och jobba med. Tror flera skulle behöva lyssna på dig och vakna i sin bubbla. Så tack!!

Elisabeth om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

En mycket bra inspirerande föreläsning! Många bra verktyg att ta med i livet. En härlig person som bjuder på sig själv och som vill ge oss andra ett bättre liv! Tack Torkild!

Carola om föreläsningen i Uppsala, 21 september 2021

Otroligt trevligt, roligt och intressant. Du fångade mig direkt från första ordet. En mycket bra blandning av aktivitet och berättelser på scen som gjorde att det hela tiden hände något nytt. Superbra! Skönt att få skratta så. Igenkänningsfaktorn var stor. Hälsningar från Mia i Uppsala

Mia om föreläsningen i Uppsala, 21 september 2021

Väldigt givande och mycket tänkvärt!
Tycker mycket om tänket att ha tillit till andra och be om hjälp - där finns förbättringspotential! 🙂
Tack för att du bjuder på dina insikter!

Ulrika om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

Mycket bra, var på en tidigare föreläsning med dig för några år sedan och denna var lika bra.

Mikael om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

Det var en mycket bra föreläsning med massa igenkänning. Jag tar med mig massor av "bra tänk" framåt och jag hoppas kunna använda mig av det i mitt privatliv men också i mitt arbetsliv. Jag tänker mig att jag framförallt ska börja säga till mig själv-Annika gå ut och gör! Tack så mycket!På återseende. Annika Forsberg

Annika om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

Bra energi, vi tog mycket med oss. Många tankeställare, hög igenkänning och väl investerade timmar.

Veronica om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

Mycket bra, inspirerande och tänkvärt.

Ulf om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

Hej! Jag tycker att din föreläsning var väldigt bra. Mycket tänkvärda punkter som jag ska kolla närmare på. Jag hörde dig för några år sedan i Stockholm äldreomsorgsdagarna och det var också en bra föreläsning. Tack för en intressant och trevlig kväll. Mvh Susanne Östman

Susanne om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

Jag hade inga förväntningar alls men blev väldigt positivt överraskad. Mycket igenkänning och blandat högt och lågt. Skratt och allvar. Gick därifrån med en känsla av hopp och pepp och att man inte ska ta livet på så stort allvar. Utan njuta och vara nyfiken på vad som kommer härnäst. Tack för en fin kväll.

Om föreläsningen i Borlänge, 20 september 2021

Hej Torkild! Äntligen fick vi så till slut komma och lyssna på din inspirerade, tänkvärda föreläsning. Du gjorde ett gott intryck där du genast trollband din publik. Du lyckades på ett humoristiskt sätt lyfta de svåra och mitt i programmet så formligen chockade du oss med dig som 8-åring.... Det märks att du har erfarenhet av att fånga människor där dom är och på ett "enkelt" sätt sprida hur livet bör levas. Som vanligt är det ofta dom som inte kommer som man skulle vilja få iväg... men vi blir fler och fler positiva 😉
Jag hade inga problem att köra 12 mil ensam hem den kvällen. TACK! Du gjorde ett härligt minnesvärt intryck. Lycka till i fortsättningen.

Anette om föreläsningen i Kramfors, 15 september 2021

Jag tycker att den var väldigt bra och inspirerande. Fartfylld föreläsning med mycket skratt blandad med en hel del allvar. Och många bra och handfasta tipps som jag kunnat ta med mig och som fått mig att reflektera i nya banor.

Ida om föreläsningen i Malmö, 23 augusti 2021

Den bästa! Otroligt "träffande", lärorik och inspirerande!

Om föreläsningen i Sundsvall, 16 september 2021

Tack för en fantastisk föreläsning som både gav många härliga skratt men även tid till eftertanke! Med vänlig hälsning, två nöjda människor i publiken!

Linda om föreläsningen i Sundsvall, 16 september 2021

Hej Torkild. En givande kväll efter att varit din gäst under föreläsning. Egentligen kanske jag borde vänta med ett utlåtande!?
Många intryck på kort tid, men jag gör iaf ett försök. Du har en skön attityd till dej själv och livet, så det känns verkligen som du talar från hjärtat och erfarenheter.
Av det du sa så kändes sårbarheten/svaghet som en verkligen viktig sak. Det behöver nog alla träna på men män i synnerhet.
Jag blev i alla fall grymt inspirerad till att jobba med det du pratade om. Alla kan bli bättre på allt. Tack för en fin och trevlig kväll.

Ha det bäst.
Stefan Sundin

Stefan om föreläsningen i Sundsvall, 16 september 2021

Tack för en fantastisk föreläsning som både gav många härliga skratt men även tid till eftertanke! Med vänlig hälsning, två nöjda människor i publiken!

Linda om föreläsningen i Sundsvall, 16 september 2021

Tack för en härlig kväll då du bjöd på dig själv, klockrena insikter i en skön förpackning, en trygg miljö och även en del påminnelser som får mig att bara vilja ta en dag, reflektera, stanna kvar i "föreläsnings- bubblan", njuta och "filura" för att sedan ta riktning och gå vidare med ny energi.
Mina förhoppningar var dessutom skyhöga då jag följt dig ett tag men aldrig sett dig live. Efter dom första 60 sekunderna så kunde jag lugnt luta mig tillbaka i vetskapen om att jag var på helt rätt plats och kvällen skulle bli så bra som jag hoppats på.

Tack och glad torsdag!

Marie om föreläsningen i Kramfors, 15 september 2021

Helt fantastiskt bra föreläsning, rolig, allvarlig och ärlig...mer än en gång kom man till insikt. Rekommenderas helt klart.

Susanne om föreläsningen i Kramfors, 15 september 2021

Hej Torkild 🙂 Jag var och lyssnade på dig nu i Lund 🙂 Det var helt underbart och jag fick med mig jättemycket nyttigheter, jag känner verkligen av det i min vardag!! Såååå tacksam och ser fram emot att gå på fler föreläsningar med dig. Du har en förmåga att fånga publiken på ett underbart sätt rolig, klok och smarta tankar som jag är så tacksam för! Tack din föreläsning va såå bra och bra tajming, jag började nästan gråta när du berättade om armbandet, såå klockrent för mig att skilja på sak och person, jag älskar det och tittar på det ofta !! Tack igen Torkild 🙂 Hoppas att det blir blir fler föreläsningar med dig. Ha det bäst !!

Anna om föreläsningen i Lund, 14 mars 2022

Mycket bra föreläsning som berör alla och det är många som skulle behöva komma till dessa grundläggande insikter! Ska verkligen försöka uppmuntra arbetsgivaren att boka in Torkild som föreläsare på en personaldag. Ofta är det de som har minst intresse av personlig utveckling som har det största behovet.

Kristina om föreläsningen i Kramfors, 15 september 2021