Omdömen från mina öppna föreläsningar

En mycket bra och insiktsfull föreläsning som gav mig flera A Ha tankar!! Speciellt tid, 24h. Redan dagen efter så omvärderade jag min tid. Och fick väldigt snabbt resultat av känslan att jag var mer effekt på jobbet, en närvarande mamma och fru hemma men även att jag faktiskt fick tid till mig själv också!
Och sedan så klart.... Sak o Person! Klockrent in i hjärtat! Och jag har armbandet varje dag som påminner mig. Kommer verkligen att komma på fler av dina föreläsningar och varmt rekommendera andra att göra det också! Stort tack! Ta hand om dig! Mvh Sara Ekholm

Sara om föreläsningen i Ronneby, 12 september 2022

Det var en riktigt bra föreläsning med super bra verktyg som var lätta att komma ihåg och leva efter. Många skratt blev det men man fick även en blick in i Torkilds liv då han var väldigt öppen kring sina känslor och upplevelser. Kan varmt rekommendera föreläsningen till alla !

Sara om föreläsningen i Linköping, 22 september 2022

Helt fantastisk föreläsning allvar och humor blandat. Många insikter fick jag och hoppas att du fortsätter att föreläsa. Kanoners var det. Ha det gött/Britt

Britt om föreläsningen i Linköping, 22 september 2022

En frusen torsdagskväll i september efter jobbet krävs det något extra för att lyckas trollbinda en publik. Det lyckas Torkild med, en genuin känsla förmedlas av att alla i lokalen fick med sig något hem som de inte reflekterat över.

Magnus om föreläsningen i Linköping, 22 september 2022

Hej! Det var en fantastisk föreläsning. Fick verkligen en aha-upplevelse. Jag drog också med 3 extra personer som verkligen tackade för att de fick hänga med, de tyckte likadant, att det var riktigt bra. Skulle lätt kunna gå på dina föreläsningar igen. Kände igen mig i många punkter och ska jobba med många saker, även min man!
Sak och person, armbanden kommer alltid sitta på armen som en påminnelse. Tack för en härlig och inspirerande kväll. Helen Andreae

Helen om föreläsningen i Tranås, 21 september 2022

Fantastisk föreläsning som gav många aha-upplevelser!

Om föreläsningen i Tranås, 21 september 2022

En hjärtlig, verklig, rolig och tankeväckande föreläsning fylld med klokskap, värme och autenticitet.
Stort tack för inspiration, kloka uppslag och härlig energi!

Joakim om föreläsningen i Vimmerby, 20 september 2022

Toppen! Både lättsam och djup på samma gång. Jag skrattade mycket och var nära till tårar några gånger. En föreläsning som fler borde gå på...
Tusen tack!

Els-Marie om föreläsningen i Vimmerby, 20 september 2022

Helt underbar, kommer gå fler gånger om du är i närheten. Behöver verkligen träna på mig att hitta mig själv, har mått väldigt dåligt ett tag nu. Så du öppnade ögonen på mig. Ni ska bara "Gunnar" inte vinna denna gången.

Tusen tack!

Mona om föreläsningen i Vimmerby, 20 september 2022

Väldigt bra! Bra energi och lättbegriplig! Rekommenderars verkligen!!

Om föreläsningen i Västerås, 22 augusti 2022

Hej Torkild!

Fantastiska tim tillsammans med dig och alla andra.
Många insikter och jag tar till mig det du sagt.

Blev berörd av din berättelse, underbart att du delar det med oss i publiken.

Känner att jag ska komma på flera av dina föreläsning, eftersom det gav mig så mycket.

Hälsn
Carina Åberg

Carina om föreläsningen i Göteborg, 15 september 2022

Är supernöjd med din föreläsning! Du väver in psykologiska begrepp i det vardagliga språket så att de bildar en fantastisk helhet. Några av dina meningar kommer jag att ha med mig i alla situationer där jag möter andra och/ eller mig själv.
Du satte även ord på många bra saker jag sälv har åstadkommit i min personliga utveckling och det känns så bra. Är glad att jag är på rätt väg.
Tack för förelesningen! Elvira

Elvira om föreläsningen i Göteborg, 15 september 2022

Tack så mycket för en fantastisk föreläsning med mycket energi, kloka och tydliga verktyg som jag känner att jag kan ta till mig och arbeta med för att utvecklas framåt. Du blandade humor med allvar på ett så fint sätt som gjorde att poängerna blir mer tydliga. Du gör verkligen skillnad! TACK! Allt gott!
// Victoria

Victoria om föreläsningen i Uddevalla, 14 september 2022

Du är skicklig, du får mej att tänka "rätt" och du är otroligt rolig.
Jag hoppas att jag kan ta till mej dina ord för jag behöver lära känna mej själv och vara snällare mot mej själv.
Tack för ikväll, de var min 2:a föreläsning med dej. Martin

Martin om föreläsningen i Uddevalla, 14 september 2022

Helt fantastisk föreläsning!! Tack för du la din tid på mig/oss!

Alexandra om föreläsningen i Uddevalla, 14 september 2022

Tänk om alla barn och ungdomar fått ha en Torkildförälder, då hade psykisk ohälsa reducerats drastiskt i framtiden.
Att få med sig den viktigaste kunskapen för välmående, att kunna skilja på sak och person. Att vi ser individen istället för prestationen.
Klokskap framfört på ett underhållande och lätt tillgängligt sätt.
Får ni chansen
Lyssna, se och skratta!!!

Ulrika om föreläsningen i Ronneby, 12 september 2022

En mycket upplyftande & tänkvärd föreläsning som alla borde lyssna på!

Om föreläsningen i Uddevalla, 14 september 2022

Fantastisk givande föreläsning, där man blandar skratt med djupa insikter om livet, om hur vi människor fungerar och är! Man blir mer medveten om människans beteende och hur viktigt det är att skilja på sak och person i våra tankar och agerande! Tusen tack Torkild för din tid och inspiration!

Rodica om föreläsningen i Bromölla, 13 september 2022

Jag har hört dina föreläsningar ca 8 gånger under 15 års tid både på jobbet och privat. Alltid lika uppskattat av mig. Lite nytt nu och nya vinklingar. Betyg är fem stjärnor av fem möjliga! Såå inspirerande!

Ingela om föreläsningen i Bromölla, 13 september 2022

En fantastisk föreläsning med många bra tankeställare. Kommer använda dem till att vända mitt eget sätt och tänka och förbättra hur jag väljer att möta olika situationer i livet.

Ida om föreläsningen i Ronneby, 12 september 2022

Upplever att föreläsningen ger oss människor en högre förståelse för både oss själva och varandra.
Torkild är oerhört inspirerande och väcker alla viktiga känslor och tankar inom oss.
Tack för en toppenbra kväll!

Susanna om föreläsningen i Ronneby, 12 september 2022

Jättebra!

Suveränt. Så många tankeställare att få ett lyckligare liv.

Är jättenöjd!

Jessica om föreläsningen i Ronneby, 12 september 2022

Jag gick därifrån med en härlig känsla inom mig. Helt underbart var det Torkild.

Patrik om föreläsningen i Osby, 8 september 2022

Hej Torkild….
Jag har varit på tre olika föreställningar med dig…. Du e grymt bra på att berätta och förklara…. Och du gör det på ett roligt och spännande sätt… så stort plus med det….
Jag är glad att jag tog steget och gick själv på detta… då ja varit nere i backen på olika vis efter ett förhållande… men detta stärkte mig som person…. Och ja kommer ta vara på många saker du berätta i kväll…

Grymt bra allt!!! Med vänlig hälsning, Fredrik Osby

Fredrik om föreläsningen i Osby, 8 september 2022

Dynamisk och humoristisk föreläsning som imponerande nog startade exakt på angivet klockslag och med en boquet av djupaste allvar innan ridån gick ner. Åhörarna drogs med i ett intressant informationsflöde i ett driv av sällan skådad art, som tidvis gav en känsla av att armens fostran gjort sitt gällande både hastighet och träffsäkerhet ! Torkilds talang att hantera rekvisita gav upphov till många skratt och handuppräckningarna voro legio på ett givet kommando när han ställde frågor som ofta hade en stilfull twist som svar. Tack för en härlig föreläsning Torkild ! IM

Om föreläsningen i Helsingborg, 7 september 2022

Så givande och inpererande föreläsning som fick en att börja tänka och diskutera. Kommer absolut gå på fler föreläsningar med Torkild 🙂 Tack för att du gjorde vår kväll!

Om föreläsningen i Helsingborg, 7 september 2022

Väldigt inspirerande, fick många tankeställare. Den var rolig och jag fick tips hur man kan se på saker samt hur jag bygger tillit i min omgivning.

Eva om föreläsningen i Helsingborg, 7 september 2022

Tack för fantastisk föreläsning. Ska erkänna att jag var lite orolig hur ska jag orka sitta still i 2,5 timme och lyssna, men du bjöd på dig själv och tiden flög iväg. Blir påmind varje dag genom armbandet jag köpte av dig med text; Sak och person". Kan varmt rekommendera din föreläsningar.

Ann-Charlotte om föreläsningen i Västerås, 22 augusti 2022

Andra gången jag var på just denna föreläsning. Mycket lärorikt. Man skrattar gott många gånger och i nästa sekund har man nära till tårar. Du berör verkligen. Tog med några vänner. De var supernöjda och grymt tacksamma att jag tog med dem. Du e grym.

Annelie om föreläsningen i Helsingborg, 7 september 2022

Tredje gången jag nu går på dina föreläsningar och blir lika stoked och glad varje gång. En otroligt boost att få höra dig och dina tankar och idéer om välbefinnande och framgång.

Du är en otroligt duktig föreläsare med focus på hjärta och själ och det avspeglas tydligt på ditt sett att vara som du är och hur du uttrycker dig i olika sammanhang. Så kul att se ditt engangemang och förtroende till andra människor. Väldigt trevligt att få vara delaktig i dina föreläsningar. Tack. Med vänlig hälsning, /Paul

Paul om föreläsningen i Kungsbacka, 1 september 2022

Tack Torkild för en fantastiskt givande, inspirerande , tänkvärd och rolig föreläsning! Du fångade mig totalt ( jag är vanligtvis inte lätt att underhållas och är svårimponerad ! En otrolig livs boost där du förmedlade livets utmaningar och gav verktyg till att leva livet fullt ut! Du är dessutom en fascinerande talare med hög närvaro på scenen som får med din publik ! Tack för en oförglömlig kväll som jag lärt mig mycket av !

Susanne om föreläsningen i Malmö, 5 september 2022

Tack för en fantastiskt bra föreläsning! Bra energi, mycket bra interaktion med publiken, vilket uppskattades och förhöjde deltagarkänslan på hela föreläsningen, och inspirerande. Många punkter och ämnen skapade utrymme för reflektion och möjlighet att sätta in i egna situationer och scenarion. En av de få inspirerande, motiverande och stärkande föreläsningar jag tagit del av och den väckte en nyfikenhet kring min och min partners egen - både privat och yrkesmässigt - gemensamma fortsatta utveckling.

Jennifer om föreläsningen i Kungsbacka, 1 september 2022

Fantastiskt bra och inspirerande föreläsning! Mycket humor, allvar och hög igenkänningsfaktor, varvat med konkreta tips! En föreläsning alla borde gå på! Tack!

Om föreläsningen i Kungsbacka, 1 september 2022

Fantastiskt bra och man fick många aha-upplevelser och insåg att jag själv bar på båda stolarna. Du är en inspirerande föreläsare som man vill lyssna på i flera timmar. Ett stort tack för din historia och enorm kraft att få ut så mycket bra saker. Har redan börjat öva att tänka rätt och inte trycka ner en själv i skolsulan. SÅ TACK

Heidi om föreläsningen i Kungsbacka, 1 september 2022

Jag tyckte din föreläsning var inspirerande och genuin. Har varit på flera liknande föreläsningar tidigare, Kay Pollak m.fl. Jag gillade balansen du hade med att föra budskapen genom humor och allvar. Även ditt återkommande budskap med vikten att skilja mellan sak och person. För mig fick det ett nytt uppvaknande efter många års terapi, självhjälpsböcker och föreläsningar. Bra jobbat.

Anna-Maria om föreläsningen i Kungsbacka, 1 september 2022

En jättebra föreläsning. Jag kommer definitivt komma på fler!

Ninna om föreläsningen i Lidköping, 30 augusti 2022

Slående och humoristisk föreläsning som gav många egna tankar. Jättebra!

Fredrik om föreläsningen i Lidköping, 30 augusti 2022

Tack fina du för en fantastisk och tankeväckande föreläsning. Goda skratt och mycket tankar. Tack!

Annci om föreläsningen i Lidköping, 30 augusti 2022

Hej Torkild. Din föreläsning var toppen, mycket som jag tog till mig som kommer förändra min syn på mig själv. Vissa saker du berättade var gripande, men många saker var inspirerande och roligt var det stundom. Så tack för en otroligt bra föreläsning. Mvh Anna-Lena Johansson, Avesta

Anna-Lena om föreläsningen i Avesta, 24 augusti 2022

Jättebra. Både skratt och nästan gråt. Du fick mig verkligen att börja tänka på hur jag inte ska tänka( som jag ofta gör). Det du berättade var klockrent. Min fru tyckte åxo att din föreläsning var superbra. Jag har talat om för folk att om du kommer igen så måste dom/ vi gå igen. Så ett jättetack.

Tord om föreläsningen i Västerås, 22 augusti 2022

Tack Torkild. Fantastisk föreläsning som gav mig många verktyg i det dagliga livet. Detta med sak och person, så enkelt men ändå svårt.

Om föreläsningen i Avesta, 24 augusti 2022

Hög igenkänningsfaktor, visdom blandat med en stor portion humor. Var du än befinner dig i livet, en föreläsning jag varmt kan rekommendera!

Annika om föreläsningen i Avesta, 24 augusti 2022

Jag tyckte att den var superbra. Många skulle behöva lyssna på det. Det är så sant allt du säger. Roligt men allvarligt samtidigt. Mycket tack för alla goda råd.
Med vänliga hälsningar Maria Almgren

Kenneth om föreläsningen i Avesta, 24 augusti 2022

Det var verkligen en inspirerande föreläsning 🙂 Jag fick många aha-upplevelser och förklaringar på varför jag ibland gör på ett visst sätt. Tack för en otroligt givande kväll 😀

Om föreläsningen i Borlänge, 23 augusti 2022

Så inspirerande och stärkande föreläsning!
Hög igenkänningsfaktor på mycket 🙂
Berörande med verkliga berättelser där många olika känslor spelas in.
En föreläsning som jag verkligen rekommenderar till alla samt att följa dig på sociala medier för att inspireras och stärkas, precis som jag gör.

Jag tipsade min chef om denna föreläsning, då hon och jag var på den första föreläsningen. Hon nappade på idén och vi gjorde det till en kväll för alla medarbetare. Kan säga att det var uppskattat av de allra flesta.

Stort tack även för denna föreläsning och ser fram emot nästa

Johanna om föreläsningen i Västerås, 22 augusti 2022

Så många rika tankar du gav. Inspirerad och lovar mig själv att tänka på sak och person. Du är fantastisk!

Pia om föreläsningen i Borlänge, 23 augusti 2022

Jätte bra. Både skratt och nästan gråt. Du fick mig verkligen att börja tänka på hur jag inte ska tänka( som jag ofta gör). Det du berättade var klockrent. Min fru tyckte åxo att din föreläsning var super bra. Jag har talat om för folk att om du kommer igen så måste dom/ vi gå igen. Så ett jätte tack.

Tord om föreläsningen i Västerås, 22 augusti 2022

Tack för ett fantastiskt framträdande och upplevelsen av din föreläsning! Dina insikter om vad vi alla ska tänka, göra, förvalta och sätta värde på i livet. Din sårbarhet visade du genuint och en styrka samt din humor i många skratt. Självklart har jag varmt rekommenderat dig och vill gärna uppleva din föreläsning igen framledes. Mie Karlsson, Stockholm

Marie om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Varmt, fartfyllt, träffsäkert o roligt. Ystadspåg som du är tog du publiken med storm på ditt eget "språk". Lite svårt ibland att hänga med I svängarna för en Hälsingetös ibland. Men du var strålande!

Om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Jag och min man var och lyssnade på dig och han är ganska skeptisk till "sånt här" men vi var båda väldigt positiva och hade ett givande samtal på vägen hem som öppnades upp av det vi fått höra.Tack!

Marie om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022