När modet möter förändringarna – skapa en innovativ verksamhet med modiga medarbetare

Vad är det som gör att de förändringar vi vill genomföra är så svåra att uppfylla? Varför bryts 80% av alla nyårslöften när vi inget hellre vill än att genomföra dem? Vilka är de bakomliggande faktorerna som håller oss själva tillbaka när vi vill förändra oss?

Vi kan inte bara planera vilken förändring vi vill göra, vi behöver även planera vad vi vill få ut av förändringen. Sätta upp mål för vad vi vill uppnå med förändringen, lyfta fram varför det är viktigt att nå de målen och sedan sätta agendan för vad som behöver göras för att nå de målen. Med insikt om hur vi som människor fungerar inför förändringar i livet ökar vi förutsättningarna för att uppnå det vi vill.

Leder förändringar till förbättringar eller försämringar? Det är upp till dig att bli mer medveten om vilket förhållningssätt du väljer, för förändring är en konstant kraft som positivt eller negativt kan påverka din livssituation.

I denna inspirerande föreläsning kommer du att få praktiska verktyg och idéer för hur du skall se möjligheterna i förändringar och hur du skall använda dem för att öka sannolikheten att uppnå det du vill uppnå.

INNEHÅLL:

Bli bekväm med att vara obekväm

Släpp gamla erfarenheter som försvårar förändringsarbetet.

Skapa mer säkerhet och trygghet för bestående förändring

Bli medveten om skillnaderna på din inre vilja och ovilja till förändring.

En afton med massor av skratt och inspiration

Föreläsningen kan anpassas till mellan 60 – 120 minuter men vanligast är 90 minuter.


Anlita mig som föreläsare eller kom och lyssna på min föreläsning

Du kan anlita mig som föreläsare till er verksamhet. Jag föreläser runt om i norden, dock endast på svenska. Är du intresserad av att anlita mig så når du mig på telefon 031- 38 37 000 eller epost boka@torkildskold.se.

Utöver det så arrangerar jag egna föreläsningar där alla kan få komma och lyssna. Mer information får du genom att Klicka här för att komma till mina aktuella öppna föreläsningar.

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar