Ta kontroll över ditt liv och upptäck kraften i självledarskap med en inspirerande föreläsning av Torkild Sköld

Lär dig hur du kan leda dig själv mot inre arbetsglädje och framgångsrika förändringar, oavsett om du är företagare, anställd eller i vilken position du än befinner dig.

Enligt Torkild är du alltid den främsta ledaren i ditt eget liv, och självledarskap är nyckeln till att ta ansvar för dina handlingar och formera ditt öde. Genom att fokusera på eget ansvar och förändring skapar du inte bara tillfredsställelse utan också resultat, både i arbetslivet och privatlivet.

I denna kraftfulla föreläsning delar Torkild med sig av praktiska metoder och verktyg för att stärka ditt självledarskap. Genom gripande berättelser och ögonöppnande insikter vägleder han dig att omfamna ditt inre ledarskapspotential och skapa den framtid du förtjänar.

Med över fyrtio års erfarenhet av ledarskap inom olika branscher, inklusive rese- och IT-branschen, samt en gedigen bakgrund som yrkesofficer och civilekonom, har Torkild utvecklat en djup förståelse för ledarskapets kraft och dess betydelse i dagens värld.

Utmärkt som ”Årets bästa nya föreläsare 2011” och nominerad till flera prestigefyllda priser, inklusive det eftertraktade talarpriset, har Torkild bevisat sin förmåga att engagera och inspirera publik över hela landet. Missa inte chansen att ta del av en föreläsning med en av landets mest populära talare, där du kommer att skratta, tänka och växa som aldrig förr. Boka din plats redan idag och låt Torkild Sköld guida dig mot ett liv av framgång och uppfyllelse!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: https://www.torkildskold.se/omdomen/

En föreläsning som passar alla  företag, organisationer och privatpersoner med massor av skratt och inspiration. 


Du kan anlita mig som föreläsare till er verksamhet. Jag föreläser runt om i norden, dock endast på svenska. Är du intresserad av att anlita mig så når du mig på telefon 031- 38 37 000 eller epost boka@torkildskold.se.

Utöver det så arrangerar jag egna föreläsningar där alla kan få komma och lyssna. Mer information får du genom att Klicka här för att komma till mina aktuella öppna föreläsningar.

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar