Föreläsning i Lindesberg

7 mars 2024 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Lindesbergs bio, Kristinavägen 13, Lindesberg

Livet ska levas, inte bara överlevas.

Livet ska levas och inte bara överlevas handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

En föreläsning för privatpersoner, företag, organisationer och familjer med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra och givande helt enkelt.

Julklapps erbjudande t.o.m 24/12 295 kr. (Ordinarie pris 395 kr).  Dessutom köp 5 biljetter samtidigt men betala för 4 biljetter.

Varmt välkommen!

295 kr

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet för att må bättre och uppnå det du vill.

Allt för många människor går omkring i livet och känner sig otillräckliga, jämför sig med andra och känner att de inte duger som de är. I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv och leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera när livet drabbar oss och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsning ger jag dig enkla och fantastiskt bra verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En grymt inspirerande föreläsning full av aha upplevelser, skrattsalvor och konkreta verktyg för såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer.

I föreläsningen belyser jag oerhört viktiga områden som:

  • 12 faktorer för att hantera livet när det drabbar dig.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och kan vara mer här och nu.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och prestera bra.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person. Vi är så mycket mer än vad vi gör.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Sagt om föreläsningen:

”Den bästa föreläsning jag har varit på! Den var så inspirerande och givande att jag väldigt gärna vill gå på fler föreläsningar med fantastiska Torkild Sköld framöver: högsta betyg! Anders i Skövde”

 ”Helt fantastiskt bra föreläsning, rolig, allvarlig och ärlig…mer än en gång kom man till insikt. Rekommenderas helt klart. Susanne i Kramfors”

 ”Tack för en fantastisk kväll. Absolut den bästa och roligaste föreläsning jag varit på. Jag har tagit till mig mycket. Fortsätt att sprida din kunskap framöver, vi är många som behöver denna push. Tusen tack. Cecilia i Ängelholm”

Här kan du läsa vad många fler deltagare på föreläsningen tycker: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka dina biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Underhållande med flera påminnelser om det egna beteendet och ett par aha-upplevelser. Tänkvärt på det personliga planet, men också mycket jag kan använda i min roll som chef med personalansvar.

Camilla om föreläsningen i Karlskrona, 12 september 2023

Jag tyckte det var en fantastiskt bra föreläsning. Torkild blandade livsvisdom via både komik och ibland även via ett djup som berörde. Jag uppfattade Torkild som en person med stark karisma, en ödmjukhet, humor, mycket sund visdom om livet och han kom med konkreta råd och bjöd väldigt mycket på sig själv. En fin investering att gå på hans föreläsning! Tack!

Om föreläsningen i Kalmar, 13 september 2023

TACK för en fantastisk föreläsning. Då jag miste min älskade make i kampen mot cancer i maj -23 så har jag verkligen bara försökt att överleva. Vet inte riktigt om det var något specifikt jag fastnade för....Jo att man duger som man är och man är inte misslyckad som person bara för att man misslyckas med att göra något. Har varit så arg och besviken på mig själv för att jag inte klarat av vissa saker som att bygga färdigt vårt förråd, men fick hjälp av min lillebror som peppade och visade sedan isolerade och satte jag upp väggarna....Stolt som en tupp. Man måste få misslyckas för att kunna lyckas...Har lärt mig så mycket dessa månader med mycket motgångar. Har 2 fina döttrar med familjer som stöttar och hjälper. Så tack än en gång för fina verktyg som jag tar med mig framåt i mitt nya jag. Hälsningar Christina Holst

Christina om föreläsningen i Laholm, 27 november 2023
Föreläsning i Lindesberg