Torkild Sköld

En av Sveriges bästa föreläsare inom självledarskap, arbetsglädje och förändringsarbeten.


Utforska en föreläsning med Torkild Sköld, en hyllad talare som inte bara nominerats till stora talarpriset, utan också är en av landets mest eftertraktade föreläsare, utnämnd till Platinum Speaker och tidigare prisad som 2011 års bästa nya föreläsare. Med över 30 års erfarenhet av ledarskap, inklusive tjänstgöring som officer i försvarsmakten, internationellt arbete för Ving och ledande befattningar inom IT-branschen, har Torkild utvecklat en djup förståelse för att inspirera till förändring och framgång.

Genom gripande berättelser och aha-upplevelser delar Torkild med sig av sina unika insikter och praktiska verktyg för att skapa en kultur av arbetsglädje, personligt ansvarstagande och förändringsvilja. Som civilekonom med en fil.mag. i ekonomi och en gedigen bakgrund från militära högskolor har Torkild inte bara den akademiska bakgrunden utan också den praktiska erfarenheten för att guida dig mot framgång.

Oavsett om du är en etablerad ledare, en blivande entreprenör eller en del av ett team som strävar efter förbättring, kommer Torkilds föreläsning att ge dig de verktyg och insikter du behöver för att ta ditt ledarskap till nästa nivå. Boka din plats idag och låt Torkild Sköld vara din guide på resan mot framgång och välmående!


Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar