Släpp taget och lita på ditt nakna jag – grunden till resultat.

I sin förra föreläsning la Torkild vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar han det ett steg längre i tanken. Att ge och känna tillit är svårt men det är nödvändigt och det måste övas för utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Med denna föreläsningen ger Torkild dig en insiktsfull stund med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.

I föreläsningen belyses viktiga komponenter som:

  • Framgång bygger på tillit.
  • Må bra är inget mål, det är en process
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • All styrka kommer av att våga vara sårbar.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

 

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. I många år har Torkild arbetat med olika ledarskapsutbildningar.

År 2012 blev Torkild utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare. Torkild blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018. Vinnare av priset som 2011 års bästa nya föreläsare. Nyligen blev han även utsedd till Platinum speaker.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: https://www.torkildskold.se/omdomen/

En föreläsning som passar alla  företag, organisationer och privatpersoner med massor av skratt och inspiration.