Livet ska levas och inte bara överlevas.

En föreläsning för företag och privatpersoner om tillit och att leva i nuet.

Upplev en föreläsning med Torkild Sköld som tar dig bortom de vanliga gränserna för självförtroende och självkänsla. Nu tar vi det till nästa nivå – tilliten. I dessa tider är tillit inte bara viktigt, det är avgörande. Utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig att nå de resultat och den framgång du strävar efter.

I denna unika föreläsning lär Torkild dig hur du kan bygga upp ditt inre immunförsvar genom att odla tillit till dig själv och världen runt omkring dig. Med enkla och konkreta verktyg som du kan applicera direkt i ditt liv kommer du att lära dig att stärka din mentala och känslomässiga hälsa för att bättre kunna hantera utmaningar och uppnå dina mål.

Oavsett om du är en enskild individ, en ungdom som navigerar genom livet, ett företag som strävar efter framgång eller en organisation som vill skapa en kultur av tillit och välmående, så är denna föreläsning för dig.

Under föreläsningen kommer Torkild att belysa viktiga komponenter för att träna ditt själsliga immunförsvar, inklusive hur du släpper kontrollen och tillåter livet att flöda, varför sårbarhet är din största tillgång, och varför tid är den mest värdefulla resursen du har.

Med över fyrtio års erfarenhet av ledarskap i olika branscher och ett rykte som en av landets mest efterfrågade talare, är Torkild inte bara en expert inom sitt område, utan också en mästare på att inspirera och motivera andra att uppnå sin fulla potential.

Missade inte chansen att ta del av en föreläsning med en av landets ledande experter inom självutveckling och ledarskap. Boka din plats idag och låt Torkild Sköld guida dig mot en framtid av tillit, framgång och välmående!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: https://www.torkildskold.se/omdomen/

En föreläsning som passar alla företag, organisationer och privatpersoner med massor av skratt och inspiration. 


Du kan anlita mig som föreläsare till er verksamhet. Jag föreläser runt om i norden, dock endast på svenska. Är du intresserad av att anlita mig så når du mig på telefon 031- 38 37 000 eller epost boka@torkildskold.se.

Utöver det så arrangerar jag egna föreläsningar där alla kan få komma och lyssna. Mer information får du genom att Klicka här för att komma till mina aktuella öppna föreläsningar.

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar