Livet ska levas och inte bara överlevas.

En föreläsning för företag och privatpersoner om tillit och att leva i nuet.

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det egentligen är. Tillit är så oerhört mycket viktigare än vad vi hittills har förstått. Utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv, leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera verkligheten och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed stärka ditt själsliga immunförsvar, skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer

I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

 • 12 faktorer för att träna ditt själsliga immunförsvar.
 • Hur du slutar vara kontrollstyrd och låter livet komma till dig.
 • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och må bra .
 • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
 • Den livsviktiga skillnaden på sak och person.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i mer än 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. I många år har jag arbetat med olika ledarskapsutbildningar.

År 2012 blev jag utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare. Jag blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018. Nyligen blev jag även utsedd till Platinum speaker.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: https://www.torkildskold.se/omdomen/

En föreläsning som passar alla företag, organisationer och privatpersoner med massor av skratt och inspiration. 


Du kan anlita mig som föreläsare till er verksamhet. Jag föreläser runt om i norden, dock endast på svenska. Är du intresserad av att anlita mig så når du mig på telefon 031- 38 37 000 eller epost boka@torkildskold.se.

Utöver det så arrangerar jag egna föreläsningar där alla kan få komma och lyssna. Mer information får du genom att Klicka här för att komma till mina aktuella öppna föreläsningar.

 

Kommande föreläsningar

 • 28 sep: Södertälje

  Begränsat med biljetter
 • 2 okt: Hässleholm

  Biljetter kvar
 • 4 okt: Malmö

  Biljetter kvar
 • 11 okt: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar