Uddevalla sjukhus

Uddevalla sjukhus

Idag var jag på Bohusgården i Uddevalla och föreläste för Uddevalla sjukhus för ett antal ledare på en chefsdag. Det är alltid extra kul att föreläsa för vårdpersonal med tanke på att det jag gör är på sitt sätt en form av vård. Jag menar att det jag gör går ut på är att få folk att må bättre genom att se sitt liv med nya aspekter.

Det var en 90 minuter lång föreläsning och inledningsvis kände jag att de kanske undrade lite vad jag var för en människa som hoppade omkring framme på scenenen. Det är nämligen så för er som ännu inte hört mig föreläsa att jag rör mig otroligt mycket under föreläsningen då jag tycker att kroppsspråket förmedlar så mycket mer än vad det talade språket gör.

Hur som haver så blev det 90 minuter där jag efter halva tiden kände attt detta var precis helt rätt för dem. Jag kände responsen och jag märkte hur det jag ville förmedlade verkligen kom fram. Efteråt var det flera som kom fram och tackade för en fantastisk föreläsning och jag blev även erbjuden en ny föreläsning på stående fot men jag var redan uppbokad det datumet. Men det var både läkare och annan vårdpersonal som efteråt framförde hur bra de tyckte detta var och hur vilktigt det är att få ut det i organisationer för att folk skall må bättre och verksamheter bli ännu effektivare.

För mig är det otroligt bra respons för jag vill att mina föreläsningar skall skapa förändring. Inte imorgon utan idag, direkt efter min föreläsning. Dessutom sålde jag otroligt många gnällkepsar villket alltid är kul för det gör att jag kan sätta in fler sköna slantar till Cancerfonden.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail