En kär vän

En kär vän

Igår mötte jag en vän jag inte sett på flera år. Ett riktigt energiknippe.
Det är så häftigt att möta nån, som brinner så av livslust. Personen är känd för många – du kanske också vet vem det är?
Han är en fantastisk person – har ett sånt driv! Liten på jorden – men stor i handlingar. Ingenting är omöjligt för honom! Han utstrålar vilja, självförtroende – och har sån nyfikenhet i blicken, full av livsglädje!

Där andra ger upp, kämpar han vidare. Där andra ser hinder, ser han möjligheter. Han är extremt målmedveten, han är vetgirig, vill veta allt.
Och så frågvis, om precis allt, men det är ju så man lär sig. Han har en vilja av järn, har han bestämt sig för nåt så fortsätter han tills han grejar det. Han är otroligt uthållig. Han firar varje framgång, och sporras av varje motgång. Han är ärlig, glad, positiv som få – och får även andra att må lika bra. Han är kort och gott ett unikum, ett geni!

Faktum är att jag vet du också känner honom, och lika ofta är det en hon. Du har känt denna person sedan barnsben, men de flesta av oss har tappat kontakten med personen i fråga när vi blivit äldre. Vi har gått skilda vägar, vuxit ifrån – eller snarare har vi krympt ifrån, denna otroliga framgångsmaskin. Drömmar har slocknat i oss, visioner har bytts ut mot murar, tro har förbytts i tvivel.
Men ha förtröstan – det finns hopp! Kontakten kan återupptas, och alla de goda egenskaper personen har, kan vi ta fram även i oss – om vi vill och tror. Det är aldrig för sent att anamma all den livsglädje han har – bara vi vill, vågar – och tror…

Har du räknat ut vem personen är?

Marko Tips Fråncoachen Latva-Nevala

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 28 sep: Södertälje

  Begränsat med biljetter
 • 2 okt: Hässleholm

  Biljetter kvar
 • 4 okt: Malmö

  Biljetter kvar
 • 11 okt: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar