Det är lika kul varje gång det händer.

Det är lika kul varje gång det händer.

I morse när jag stod vid bagagebandet på Arlanda och väntade på min väska kom det fram en tjej som undrade om jag var Torkild Sköld. Japp, det är jag. Hon berättade att hon precis hade gått och funderat på vad hon skulle göra med sitt liv resten av livet eller rättare sagt sitt jobb. Hon berättade att hon följer mig på Facebook och när hon nu fick se mig samtidigt som hon hade de tankarna uppe om livet så kände hon att det var meningen att komma fram till mig. Jag blev såklart jätteglad för det är alltid kul att träffa folk och ännu lite roligare  de som gillar det jag skriver om på Facebook.

Hon följde sina känslor och gjorde det hon ville göra och dessutom gjorde hon min dag till lite extra. Vi pratade ett par minuter och sedan skildes vi lika snabbt åt igen precis som vi hade mötts. Så stort tack till dig som kom fram och hälsade på mig idag. Jag hoppas att de svaren du behöver på din resa kommer till dig på bästa sätt. Men om du som läser detta skulle se mig någonstans och känner att du vill komma fram och säga hej så är du alltid hjärtligt välkommen till att göra det. Min resa fortsätter nu mot Falun och kvällens föreläsning.

Torkild

IMG_2917 Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar