Varje föreläsning är en ny föreläsning.

Varje föreläsning är en ny föreläsning.

Jag har den stora förmånen att få mycket återkoppling på mina föreläsningar. Inte alltid superbra men faktum är att de allra flesta är väldigt nöjda. Många säger att jag får så mycket positiv återkoppling så att jag behöver kanske inte mer. För mig är dock varje återkoppling superviktig för jag kan inte enbart leva på vad andra sagt om min föreläsning som jag genomfört när jag kommer på nästa uppdrag. Varje föreläsning är en ny stund, en ny lokal, en ny plats och framförallt en helt ny publik. Därför blir jag superglad när jag får återkoppling som denna. Stolt och ödmjukt tacksam för att någon tar sin tid och väljer att skriva till mig med så fina ord.

Hej min fina vän!!!!
Min dotter som var med på din föreläsning här i Gävle sist du var här….Vi har precis haft en pratstund om livet och hon sa: mamma, alltid när jag har jobbigt i livet, tänker jag ALLTID på Torkild’s ord. Han är så klockren, så fruktansvärt bäst.
Jag längtar till han kommer hit igen, då ska du å jag gå och lyssna på honom igen. Då ska jag ha ett block å penna med och anteckna alla kloka ord han säger…..Jag har sagt det flera gånger å säger det igen….
DU ÄR KUNG. Det är så många jag känner som verkligen borde gå på hans föreläsning säger hon åxå men jag har tappat bort hans visitkort, som jag har burit med mej sen den dagen vi var på Folkets hus å jag är så ledsen för det. Så nästa gång du är på G till Gävle kan du väl hojta till. Då kommer jag å min dotter Sofia sitta bänkade på första rad, där jag alltid sitter när du är här.
Sofia frågade hur många gånger jag lyssnat till dej…..massor av gånger och tänker göra det massor av gånger till.
STOR JÄTTE KRAM från oss. Och hälsa till din vackra blombukett 💖

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail