Var rädd om dig när du drabbas av andra.

Var rädd om dig när du drabbas av andra.

Det är lätt att bli liten i det stora när näthatet eskalerar. Men jag är van, tror jag. Ingen kan få mig att känna något utan mitt eget medgivande. Jag är ju precis så stor eller liten som jag väljer att vara mot allt det andra. 😎

Så här ser det ut. Hela min marknadsföringsbudget lägger jag på annonser på Facebook. Det tar enormt mycket tid och det är gigantiska summor. Men definitivt ett väldigt bra sätt att nå ut med mina egna föreläsningar. Utan annonseringen på Facebook hade det aldrig gått. Jag vet.

Men ni kan inte ana vilka kommentarer som kommer på dessa annonser. Många är helt fantastiskt bra men väldigt många är ett rent näthat. Fruktansvärda. Vill inte skriva här allt vad som skrivs men det är inga snälla saker. Saker som skulle få många att bli helt knäckta och bedrövade. Men jag väljer att fortsätta göra det jag gör och då får jag vara beredd på det jag får. Både det goda och det absolut inte lika goda.

Det är inte ok. Men jag är beredd. Jag har varit pansarofficer i 10 år. Jag har levt ett långt liv. Jag kan ta detta. Jag är beredd. Mer än väl. 👍🏻

Vad vill jag då ha sagt med detta inlägg. Jo, för dig som också är drabbad av näthat eller andra människors åsikter hit och dit om dig i livet. Sluta att bry dig om vad alla andra tycker och tänker om dig så kan du använda den energin att bry dig om andra. Ta inte skit och ta aldrig något personligt. Det är inte lätt men det är rätt och det är ditt val. Jag vet. Välj rätt!

Kärlek till dig ❤️

Torkild

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar