Umeå och fantastiska Sofia Olofsson

Umeå och fantastiska Sofia Olofsson

Hemkommen efter en dag i Umeå kan jag konstatera att Norrland är fantastiskt. I Älvsbyn fick jag och Jesper Caron som jag föreläste tillsammans med uppleva ett riktigt bra värdskap och detsamma fick vi uppleva i Umeå av fantastiska Sofia Olofsson som hämtade oss på stationen, körde oss runt och som erbjöd oss husrum över natten. Hon hjälpte oss som värdinna på föreläsningen och när vi kom hem till henne så visade det sig att hon hade köpt jättefina presenter till oss. Vilken fantastisk tjej du är Sofia med ett gigantiskt stort hjärta.

På kvällen hade som sagt Jesper och jag vår föreläsning och efter att inte ha varit helt nöjd med min föreläsning kvällen innan i Älvsbyn så tog jag igen det med råge i Umeå. Det blev enligt mig själv en magisk föreläsning där jag kände att jag hade full koll på publiken, tiden och stämningen. Precis som det skall vara för att kunna leverera precis så bra som jag vill göra.

397556_10152303408527381_5303063951586153855_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men även om jag försöker hålla samma föreläsning varje gång så blir det aldrig så för mitt manus sitter i hjärnan och den kan som bekant få allt möjligt för sig ibland. Nu var det på inga vis en dålig föreläsning i Älvsbyn men jag vill som sagt alltid kunna leverera det absolut bästa som jag kan. För publiken som betalt för att komma och lyssna förväntar sig inget annat än det bästa.  Här är några kommentarer från publiken i Umeå som de skrev på min facebooksida om personligt ledarskap:

Tack för en inspirerande föreläsning!! Så otroligt mycket energi och glädje ni förmedlade. Härligt. Allt gott
Ann-Charlotte Johansson

Helt klart värt att vänta på den 3 mån. Grymt bra föreställningar. Välkommen tillbaka.
Andreas Westman

Stort varmt TACK för en helt otroligt inspirerande kväll!
Anneli Rosenbrand

Om du är intresserad av att komma på någon av mina öppna föreläsningar så hittar du dem via denna länk:
http://www.torkildskold.se/oppna-forelasningar/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar