Torkild Sköld

Tre års KBT- behandling eller en föreläsning med Torkild Sköld.

Det kom ett mail som gjorde mig väldigt glad. Av respekt till avsändaren har vi valt att anonymisera det.

Hej! Ville bara säga tack som fan för din föreläsning om att bygga sitt själsliga immunförsvar. Jag var på botten och kunde knappt ta mig till din föreläsning. Min kompis släpade med mig bokstavligen.

Men sen jag bearbetat allting du pratade om så har mitt mående och mina tankemönster förändrats totalt. Mycket i mitt mående har handlat om att jag mår så dåligt för vår son antagligen har en autism-diagnos. Men när du berättade om linjen – att inte älta det förflutna eller oroa sig för framtiden har jag äntligen börjat njuta av min son.

Han kommer ju inte bli ett annat barn för han får en diagnos. Han är ju fortfarande mitt barn och jag kan inte påverka framtiden ändå!!! Varför oroa sig?

Här har jag gått på kbt-behandling i tre år men sen din föreläsning har jag fått ett helt annat perspektiv på livet. Tack att du kickade mig åt rätt håll… även om svackorna finns kvar så tänker jag alltid – kan jag påverka detta? Nej! Sluta då oroa dig!!!!

Tack tack tack!
Hälsningar
XXX

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar