Skryt eller marknadsföring

Skryt eller marknadsföring

Vilken ära att få denna utmärkelsen igen. Det är inget jag tar för givet men det gör mig ödmjukt stolt. Dessutom triggar det mig till att bli långt mycket bättre som föreläsare än vad jag är idag. Bättre än vem då kanske någon undrar. Bättre än mig själv. Det handlar inte om att jämföra mig med andra och bli bäst, jag vill bli bättre på det jag gör.

På tal om att vara bra på det jag gör. Något som har slagit mig här på sociala medier är att om företag lägger ut om hur bra det går för dem och vilka utmärkelser de får så räknas det som marknadsföring, vilket hyllas av många, men när enmansföretagare berättar när det går bra för dem och vilka utmärkelser de får så räknas det som skryt och det irriterar en hel del. Så oerhört trångsynt enligt mig. Om jag som enmansföretagare inte berättar vad som händer så får ju ingen reda på det. Om det sen anses som marknadsföring eller skryt det kan jag inte ta ansvar för. Jag måste bedriva mitt företag utifrån de förutsättningarna jag har. Jag kommer att fortsätta med att skriva som jag gör för det handlar inte om mig som person utan det är om det jag gör i företaget som jag skriver om.

Så hur folk än väljer att tolka det jag skriver om mitt företagande så tycker jag att det är jäkligt kul det jag gör. Typen världens roligaste jobb enligt min åsikt. Förresten, någon har sagt att man skall sluta när det är som roligast. Det är i min värld ett oerhört korkat uttryck. Varför i hela världen ska jag sluta när det är som roligast? Nu fortsätter jag med att ha roligt…..på mitt sätt. Se det jag skriver om som skryt eller marknadsföring. Valet är ditt men se till att ha roligt.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

Alla öppna föreläsningar