Självledarskap i en osäker omvärld

Självledarskap i en osäker omvärld

Nu närmar vi oss nyåret med stormsteg och det är en tidpunkt på året som för många är en nystart. Det sätts nyårslöften och andra målsättningar. I en omvärld som idag är mer orolig än på länge är det många företag som säger att man vill tillbaka till det gamla, hur det var förr. Jag säger vi ska aldrig tillbaka till det gamla utan vi ska fram till det nya.

I dessa förändringstider när mycket är osäkert gäller det att ta sitt ansvar och inse att så kommer det att vara ett tag framöver och det gäller att bli trygg med det okända. Ingen vet någonting om framtiden och ingen kommer någonsin veta något om den. Det gäller att ta ansvar för sitt självledarskap och göra det bästa av situationen just nu.

Att gå omkring och oroa sig är som att be om något man inte vill ha. Om alla i en verksamhet inser det och tar ansvar för sitt självledarskap står man definitivt bättre rustad för en osäker framtid.
I mina föreläsningar betonar jag vikten av att ta ansvar för sitt självledarskap, på jobbet, på fritiden dvs. i livet som helhet. Från det vi vaknar på morgonen tills dess att vi går och lägger oss har vi alltid 100% ansvar för det vi säger och gör. Den som inser det och försöker leva därefter, det är den som tar ansvar för sitt självledarskap. Ett självledarskap för att möta framtiden oavsett hur den blir och gestaltar sig. Inte lätt alla gånger men alltid rätt.

HEM

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 28 sep: Södertälje

  Begränsat med biljetter
 • 2 okt: Hässleholm

  Biljetter kvar
 • 4 okt: Malmö

  Biljetter kvar
 • 11 okt: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar