Strunta i alla inspirationsföreläsningar och självhjälpsböcker för de är verkningslösa.

Strunta i alla inspirationsföreläsningar och självhjälpsböcker för de är verkningslösa.

Självacceptans är första steget mot bättre självkänsla och självförtroende. Absolut inte tvärtom …….enligt min erfarenhet.

Intressant att när jag nu har lagt till i min föreläsning att den största insikten jag gjort i mitt liv är att alla självhjälpsböcker om självkänsla och alla inspirationsföreläsningar inte fungerar och att det är fel väg att följa för att må bättre i livet enligt mig, desto större uppskattning och bättre återkoppling får jag på mina föreläsningar om personligt ledarskap.

Jag har nog fått frågan hundratals av gånger varför jag inte skriver en bok i ämnet självhjälp och jag har alltid sagt att jag vill inte.
En dag kanske jag skriver en bok om varför jag tror att ämnet självhjälp som det skrivs om idag inte fungerar. Men det får bli en annan dag. Tills dess får folk komma och lyssna på min föreläsning om hur jag tänker med stöd av många års empirisk forskning i mitt eget liv.
.
Här kan du läsa mer om hur mina tankar i föreläsningen får väldigt många andra till att reagera, reflektera och förstå.

https://www.torkildskold.se/omdomen/

ou0308rebro_full.jpeg

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail