Reflektera för att leverera

Reflektera för att leverera

Hemma efter en härlig vecka som har bestått av föreläsningar i Karlstad, Barsebäck, Malmö, Dubrovnik x2, Egen fullsatt föreläsning i Malmö, Malmö igen, Boden igår och Ljungby idag.

Nu har jag landat på sängen, tagit av mig ”uniformen”, dragit på mig ”stridsvagnsoverallen” (som fd. stridsvagnsofficer) och sträckt ut hela min lekamen på sängen. Tänker inte göra så mycket mer än att idka vård, vila, återhämtning och njuta av tankarna på fantastiska dagar i samklang med härlig musik som strömmar ut från högtalarna i huset. Jo förresten, jag har en föreläsning i Barsebäck imorgon men det är inte långt borta så det är som att gå över till grannen.

Bästa jobbet någonsin och det känns härligt att veta att jag har skapat det själv. Mitt mantra i livet är att livet skall upplevas och inte bara överlevas. Det kan andra tycka vad de vill om men de kan aldrig ta den känslan ifrån mig. Aldrig. 😉

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail