Torkild Sköld

Min sårbarhet är min största styrka.

Ett annorlunda år går mot sitt slut och jag är klar med mina öppna föreläsningar för denna säsongen. Nu är det ett gäng företagsuppdrag kvar innan julledigheten. Senaste veckan har jag varit runt själv i landet med egna föreläsningar och företagsuppdrag och jag har under den tiden haft publik på närmare 3000 personer. Det är helt fantastiskt.

Men det som är ännu mer fantastiskt är hur stort min nya föreläsning ”Livet ska levas och inte bara överlevas” har utvecklats sedan premiären i mars och vilken enorm respons den får. Aldrig tidigare har jag fått så mycket återkoppling på hur föreläsningen påverkar, skrämmer, gläder och får folk att göra förändringar. Det är jag oändligt glad och tacksam för.

Jag har en funktion i mitt bokningssystem där det 30 minuter efter en öppen föreläsning är slut går ut ett mail till alla de som köpt biljett där de kan skriva vad de tycker om mig och föreläsningen. Jag skriver i mailet att jag förbehåller mig rätten att publicera vad de tycker och de kan välja att vara anonyma om de vill det. Detta gör att recensionerna alltid är aktuella.

På denna länk kan du läsa vad folk har sagt den senaste tiden:

https://www.torkildskold.se/omdomen/

Jag har lärt mig gigantiskt mycket genom att ta fram en ny föreläsning men den största lärdomen är att ju mer jag ger av mig själv desto mer får jag tillbaka. Min sårbarhet är min största styrka. Nästa år kommer jag ge ännu mer. ❤️

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar