Maratonpodden - #131: Torkild Sköld, bli chefen i ditt liv

Maratonpodden – #131: Torkild Sköld, bli chefen i ditt liv

För ett tag sedan var jag med i Maratonpodden som drivs av Petra Månström. En del undrar kanske om jag springer marathon. Nja, jag sprang Stockholm Marathon 1990 men det går inte att bara leva på gamla meriter. Jag löptränar och springer orientering för husbehov, därav fick jag vara med i podden. Så här skrev Petra om podden med mig:

Det är dags för en riktig komet på den svenska föreläsarhimlen! På bara några år har Torkild Sköld blivit en av de populäraste föreläsarna i landet. Dagen efter att en god vän och jag varit och lyssnat på honom tog hon steget och sade upp sig från sitt jobb. Torkilds ord hade gått rakt in i hjärtat på henne och inspirerat henne att äntligen våga. Och hon är inte ensam – publiken älskar hans unika förmåga att trollbinda, engagera och väcka känslor.

Men livet har inte alltid varit en räkmacka för Torkild. Tvärtom har han haft en tuff resa med en svår uppväxt, ätstörningar och andra sjukdomar. Är det någon som vet hur man mot alla odds vänder livet på rätt köl igen så är det Torkild. Kopplingen till träning då? Jo, han har ett förflutet som officer i Försvarsmakten och är en passionerad löpare och orienterare.

Sista avsnittet för säsongen är fullmatat av handfasta tips på hur du blir chefen i ditt liv. Du får effektiva verktyg som hjälper dig att ta steget och våga skapa förändring, Helt enkelt: leva det liv du vill leva, oavsett om det handlar om träning, jobb eller privatliv. Det här får du inte missa!

Lyssna på podden via denna länken. http://maratonpodden.libsyn.com/131-torkild-skld-bli-chefen-i-ditt-liv

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail