Torkild Sköld

Livet ska upplevas och inte bara överlevas

Laddar energidepåerna inför en grymt välbokad föreläsningsturné med ovanstående titel, som börjar på måndag. Finns risk, eller snarare möjlighet, till ”All time high”.

Jag får ofta frågan varför jag aldrig sätter några mål och jag svarar alltid: jag behöver inga mål för jag vet vad jag vill och vad som är viktigt för mig. Det är jag övertygad om att det får mig att nå betydligt längre än vad något mål överhuvudtaget skulle kunna få mig till att uppnå. Det fungerar i alla fall oerhört bra för mig och har gjort nu i 10 år som egenföretagare.

Vad är det då jag vill och vad är det som är viktigt för mig? Det är att ha kul och det har jag och kommer ha i många år till. 💪😎🇸🇪

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 28 sep: Södertälje

  Begränsat med biljetter
 • 2 okt: Hässleholm

  Biljetter kvar
 • 4 okt: Malmö

  Biljetter kvar
 • 11 okt: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar