Lättare sagt än gjort som dålig ursäkt

Lättare sagt än gjort som dålig ursäkt

Tänk så många som går omkring och säger att något är lättare sagt än gjort för att slippa behöva ta tag i livet och så har de inte tränat sin inre kondition överhuvudtaget. Desto mer vi tränar vår inre kondition, desto lättare blir det attta sig an livets utmaningar. Men tränar vi inte så kan det lätt bli en dålig ursäkt att gömma sig bakom genom att skylla på att något är lättare sagt än gjort.

Jag vet för jag har själv varit en av dem som i många år gått runt och tvivlat på mig själv och ursäktat det med att skylla på att det är lättare sagt än gjort. Idag ser jag det som en utmaning att ta mig an livets besvärligheter och det bästa med det är när jag väl har gjort det så var det inte så besvärligt som jag hade målat upp för mig själv i förväg. Personligt Ledarskap när jag har det som bäst.

Någon har sagt att övning ger färdighet. 

Gör dig en bra dag.

 

1554531_552492644859461_1513116753372911908_n Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail