Jag skryter inte om mig som person, jag marknadsför min produkt och de recensioner den får.

Jag skryter inte om mig som person, jag marknadsför min produkt och de recensioner den får.

Jag skryter inte om mig som person, jag marknadsför min produkt och de recensioner den får.

Nu har jag kommit igång rejält med höstturnén som i stort sett är fullbokad med föreläsningar fram till mitten av december. Det är härligt att vara ute på vägarna igen efter ett långt sommaruppehåll. Det är många olika verksamheter som vill uppleva min föreläsning men det är desto fler som kommer på mina egna föreläsningar som jag arrangerar runt om i landet. På mina egna föreläsningar går det ut ett tackmail efter föreläsningen till den som köpt biljetter där de även kan skriva vad de tyckte om föreläsningen och att jag förbehåller mig rätten att publicera det på nätet och att de kan få vara anonyma om de vill. Här kommer det in många fina recensioner och det vore tråkigt om de inte skulle få spridas. Läs mer här: https://www.torkildskold.se/omdomen/

Som enmansföretagare blir det mina egna prestationer jag förmedlar och många tolkar det som skryt. I mina ögon är det marknadsföring precis som alla andra företag lyfter fram vad de är bra på men tyvärr så tar jantelagen över hos många och missunnsamhet uppstår. Själv blir jag väldigt inspirerad av att läsa vad andra skriver om sina prestationer och jag gläd med alla som känner sig framgångsrika. Låt oss lyfta varandra istället för att trycka ner varandra. Det finns plats för oss alla och det ska vara fritt fram att få skriva det man vill om sina prestationer i sitt företag eller var man nu än är verksam.

För dig som är intresserad av mitt företag och mina föreläsningar så kan du läsa mer om det på min hemsida torkildskold.se. Med dessa ord önskar jag dig en trevlig helg och vem vet, kanske korsas våra vägar framöver och då får du gärna berätta för mig vad du sysslar med och vad det betyder för dig.

@Torkild Sköld

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 28 sep: Södertälje

  Begränsat med biljetter
 • 2 okt: Hässleholm

  Biljetter kvar
 • 4 okt: Malmö

  Biljetter kvar
 • 11 okt: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar