Jag kan inte

Jag kan inte

Så många gånger jag har sagt det till mig själv i livet men som sen har visat sig att jag hade fel. Jag kunde visst, jag behövde bara någon som visade mig att jag kunde. Idag finns det så mycket hjälp att få runt omkring oss men vi måste våga sträcka ut handen och be om hjälp.

Vill du prata inför publik men vet inte hur du skall göra, fråga någon som redan gör det. Vill du bli bättre på att springa orientering, fråga någon som gör det. Många gånger är det betydligt lättare än vad vi tror för vi har det i oss. Vi behöver bara iobland någon som hjälper oss och visar hur.

Vill du bli bra på att rita figurer men tror inte att du kan. Kolla på detta filmklippet så kommer du inse att du kan det visst. Det är t.o.m mycket lättare än vad du kunde föreställa dig.

Torkild

https://youtu.be/7TXEZ4tP06c

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail