Jag fick glöden på nytt och ny framtidstro. Jag började klättra uppåt.

Jag fick glöden på nytt och ny framtidstro. Jag började klättra uppåt.

I veckan har jag varit ute på massor av uppdrag runt om i landet. Tre föreläsningar körde jag tillsammans med tre kolleger och en av dem var i Jönköping. Det är långt ifrån alla som gillar mig och min föreläsning men det är glädjande nog väldigt många som gör det. Igår fick jag ett meddelande från en kille som var med på föreläsningen i Jönköping och det han skriver är det som får mig att bli ännu mer motiverad och inspirerad till att göra det jag gör. Jag har fått tillåtelse att publicera meddelandet men av integritetsskäl har jag valt att inte ta med avsändarens namn.


Hej Torkild

Tack för ett givande och riktig bra föreläsning igår här i Jönköping!
Vi fick inte möjlighet att prata en stund igår. Helt förståeligt då det var en del i kö efter föreläsningen. Jag ville säga tack, till hur mycket du inspirerat mig i mitt liv.
Detta blir min andra föreläsning som jag varit på som du hållt i. Första var i Häljarp och nu Jönköping. Mitt liv var inte lika uppåt när jag var på din första föreläsning. Jag hade precis gjort slut med en gammal förälskelse som inte gick bra. Jag kände mig förkrossad och kände att allt i livet var skit. Jag såg ingen framtid i att hitta kärleken.

Efter din föreläsning hände något. Jag fick inspiration. Jag fick glöden på nytt och ny framtidstro. Jag började klättra uppåt. Släppte allt det negativa och började på ny kula. Tog all inspiration du gett mig och använde det i min karriär och i mitt arbete, som idag har tagit mig till en ledande roll både på arbete, och på ett personligt plan. Mitt personliga ledarskap gav resultat! Idag är jag en gift man och i juni månad, passerar vi bomulls bröllopet och firar två år som man och fru ❤. Idag har jag dessutom hittat mitt drömjobb. Tjänstebil och fantastiska kollegor.

Tack Torkild. Du är en sann förebild! The Sky is the limit. 👊🏻 All lycka till dig.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail