Idag livet

Idag livet

I dag livet, önskar vi att du hjälper oss att acceptera oss själva som vi är, utan att döma. Hjälp oss att acceptera vårt sinne just som det är, med alla känslor, allt hopp och alla drömmar, med vår personlighet och vårt unika sätt att vara.

Hjälp oss att acceptera vår kropp just som den är, med all dess skönhet och perfektion. Låt kärleken vi känner till oss själva vara så stark att vi aldrig mer förkastar oss själva eller saboterar vår lycka, frihet och kärlek.
Låt från och med nu varje handling, varje reaktion, varje tanke, varje känsla, bygga på kärlek. Hjälp oss att stärka kärleken till oss själva tills hela livsdrömmen förvandlas, från dröm om fruktan och dramatik till en dröm om kärlek och glädje. Låt kraften hos vår kärlek till oss själva vara så stark att den kan krossa alla lögner vi har programmerats att tro på – alla de lögner som säger oss att vi inte är bra nog eller starka nog eller intelligenta nog, att vi inte kan klara det.

Låt kraften hos kärleken till oss själva vara så stark att vi inte längre måste leva vårt liv i enlighet med andra människors åsikter. Låt oss lita helt och fullt på att vi själva kan göra de val vi måste göra.
När vi älskar oss själva är vi inte längre rädda att ta ansvaret som läggs på oss eller ta itu med problem och lösa dem allt eftersom de uppstår. Vad vi än vill uträtta, låt det ske med kraften hos vår kärlek till oss själva.

Hjälp oss, med början i dag, att älska oss själva så mycket att vi aldrig utsätter oss för omständigheter som motarbetar oss. Vi kan leva vårt liv som oss själva och inte låtsas vara någon annan bara för att bli accepterade av andra människor. Vi behöver inte längre känna att vi är accepterade av andra människor eller höra andra säga till oss att vi är bra, för vi vet redan att vi är det.

Låt oss, med styrkan hos kärleken till oss själva, njuta av det vi ser varje gång vi tittar i spegeln. Låt ett stort leende lysa upp ansiktet och förstärka vår inre och yttre skönhet. Hjälp oss att känna så intensiv kärlek till oss själva att vi alltid njuter av vår egen närvaro.
Låt oss älska oss själva utan att döma, för när vi dömer oss själva bär vi omkring på klander och skuldkänslor, känner behov av att straffas och förlorar perspektivet. Stärk vår vilja att i dessa stunder förlåta oss själva. Rena våra sinnen från känslomässiga gift och självkritik, så att vi kan leva i fullkomlig frid och kärlek.

Låt kärleken till oss själva vara den kraft som förändrar vår livsdröm. Låt oss, med den här nya kraften i våra hjärtan, kraften hos kärleken till oss själva, förvandla alla våra relationer, och börja med relationen till oss själva. Hjälp oss att slippa ifrån varje konflikt med andra. Låt oss vara glada över att få dela vår tid med våra nära och kära och förlåta dem för de orättvisor vi måhända upplever i vårt sinne. Hjälp oss att älska oss själva så mycket att vi förlåter var och en som någonsin har sårat oss.

Ge oss modet att älska vår familj och våra vänner villkorslöst och förändra våra relationer på det mest positiva och kärleksfulla sätt. Hjälp oss att skapa nya kommunikationskanaler i våra relationer, så att det inte uppstår något krig om kontrollen, där det inte finns någon vinnare eller förlorare. Låt oss arbeta tillsammans som ett lag för kärlek, för glädje, för harmoni.

Låt relationerna till våra familjemedlemmar och vänner bygga på respekt och glädje, så att vi inte längre behöver säga till dem hur de ska tänka eller hur de ska vara. Låt vårt kärleksförhållande vara den mest underbara relationen av alla; låt oss känna glädje varje gång vi delar oss själva med vår partner. Hjälp oss att acceptera andra precis som de är, utan att döma, för när vi förkastar dem förkastar vi oss själva. När vi förkastar oss själva förkastar vi livet.

I dag är en ny början. Hjälp oss att, från och med i dag börja på nytt i livet med hjälp av kraften hos kärleken till oss själva. Hjälp oss att njuta av livet, njuta av våra relationer, utforska livet, ta risker, leva och inte längre vara rädda för kärleken. Låt oss öppna vårt hjärta för den kärlek som är vår födslorätt. Hjälp oss att bli mästare på tacksamhet, generositet och kärlek, så att vi kan njuta av oss själva och av livet.

Ur boken ”Kärlekens Insikt” av Don Miguel Ruiz

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail