Ibland är världen inte så stor

Ibland är världen inte så stor

Förra månaden var jag i Florida på utbildning med Tony Robbins. En utbildning med 5000 deltagare från 81 länder. Då träffade jag Eddie från Texas som blev min buddy. Eddie och jag upplevde några spännande dagar tillsammans. Jag berättade för Eddie att jag tyckte det var tråkigt att jag inte hann hem till min yngsta dotters 15-årsdag. Eddie förstod mig och sa att han skall skicka en födelsedagspresent till henne från honom så känns det nog lite bättre. 

Idag kom ett paket från USA och det var hennes födelsedagspresent från ”Uncle Eddie” och hans fru ”Aunt Carol”, en gest som verkligen uppskattades av Lovisa. De hade även stoppat i lite små presenter till oss andra. Don´t mess with Texas. Ibland är världen inte så stor. 

Love it.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar