Första föreläsningen efter sommaruppehållet.

Första föreläsningen efter sommaruppehållet.

Då sitter jag på tåget hem efter dagens föreläsning i Norrköping. Det var första föreläsningen efter sommaruppehållet och jag var lite rädd i förväg för att jag skulle vara lite ringrostig. Som tur är så gick det hur bra som helst och det tror jag beror på att jag hade senaste föreläsningen strax innan midsommar så det var inte jättelänge sedan. Kändes härligt att vara igång igen. Föreläsningen föregick i matsalen på ett företag i Norrköping. Kan väl lugnt säga att det inte var världens lättaste gäng att föreläsa för men det ser jag alltid som en utmaning. Jag vet att ger jag bara järnet och tror på mig själv så blir det bra och så blev det idag också.

Det var andra gången jag var och föreläste på företaget så nu har nästan alla anställda varit och lyssnat. Min uppdragsgivare på företaget är en härlig kille med glimten i ögat och som har sett till att allt har varit framplockat och i ordning när jag kommit. Alltid skönt när teknik fungerar som det skall och material är på plats som överenskommet.
Tack Pelle. Du är bäst.

Det är bra att få den där lite ”tuffare” publiken ibland för den gör att jag alltid måste vara på tå och inte ta något för givet. Den dagen jag tar en föreläsning för given då skall jag inte hålla på med det längre och det blir viktigare och viktigare att komma ihåg det ju längre jag har varit i branschen. Efter många hundra föreläsningar de sista åren så har jag definitivt lärt mig att jag aldrig kommer bli bättre än min senaste föreläsning. Viktig insikt.

På föreläsningen idag var det en italienare med i publiken. Han förstod inte så mycket av det jag sa men han sa att han var väldigt road av mitt intensiva kroppsspråk och i helheten så fick han med sig kontexten. Vem vet, jag kanske har italienskt påbrå långt tillbaks. Hur som haver så är det superkul feedback att få.

Nu bär det som sagt hemåt och ta hand om katten. Familjen har åkt till Stockholm några dagar för att krama ut det sista av semestern. För egen del blir det en del jobb resten av veckan men jag hoppas kunna trycka in en fisketur på Öresund innan helgen. Har jag tur kanske det blir lite fisk men annars får jag fånga upp mig själv för själen behöver tankas regelbundet. Det är som en bil, utan bränsle stannar det för eller senare. Tankas och smörjas för nu kommer det att bli full fart i höst.

IMG_7624 IMG_7626 Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar