Föreläsningar och föreläsningar

Föreläsningar och föreläsningar

Mina egna föreläsningar.

[border]

Jag får många gånger frågan om vem det är som arrangerar mina föreläsningar och då svarar jag alltid jag själv för det stämmer till 90 %. De föreläsningar som ligger på min hemsida arrangerar jag de flesta själv men det är långt ifrån alla föreläsningar jag genomför. Den absolut största delen är företag och olika organisationer som anlitar mig som föreläsare och det syns inte på hemsidan.

Men nu tänkte jag hålla mig till mina egen arrangerade föreläsningar. Jag tycker det är fantastiskt kul att själv arrangera, förbereda och genomföra mina föreläsningar. Allt från att ta hand om att hitta lokal, få in bokningar och komma ut med marknadsföring är superkul och jag marknadsför mig endast via facebook och min hemsida. Att sen få åka ut till platsen, köpa tilltugg till pausen, ställa lokalen i ordning, hälsa gästerna välkomna och sen få föreläsa för dem är så grymt kul. Det blir inte alltid så stora pengar över när allt är betalt men det är inte det viktigaste, utan det är att det är så kul. Sen är det klart att det inte får gå minus för då blir inte min familj så glad på mig.

Jag är dock helt övertygad om att skall jag jobba som föreläsare så skall det vara för att jag har en passion och brinner för det jag gör och inte enbart för pengarna. Jag känner att jag når ut och berör mina åhörare väldigt mycket med mina förläsningar och det är det som är min stora glädje med mitt jobb. Jag har själv dragit igång min verksamhet. Jag har slitit hårt i flera år för att komma dit jag är idag och det har kostat mig både mycket tid och pengar, men jag har hela tiden sett det som en investering. Jag har lyckats bygga upp en facebooksida med snart 50 000 gillare, vilket jag är otroligt stolt och ödmjuk över.

Jag kan lova att det är många som längs vägen inte har trott på mig och där är t.o.m en del som har försökt sätta käppar i hjulet för mig. Men jag har hela tiden varit och är fortfarande 100 % säker på att jag har valt helt rätt yrke. Jag känner allra längst inne att jag har något att berätta för folk för jag har en tuff historia och massor av erfarenhet att dela med mig av och dessutom har jag en talang för att föreläsa. Jag har aldrig gått någon utbildning i hur man föreläser utan jag har kastat mig t och lärt mig efterhand. Jag utvecklar min föreläsning hela tiden för den dagen jag tycker att min föreläsning är perfekt, då skall jag inte ha detta jobbet. Jag har en egen utbildning i personligt ledarskap där folk kommer till mig under ett år och får verktyg för hur de skall bli ännu bättre på att ta personligt ansvar och leda sig själv.

Jag längtar till mitt jobb varje dag oavsett om det handlar om att föreläsa eller utbilda i personligt ledarskap och det har jag skapat själv, vilket jag är oerhört tacksam för och mycket stolt över. Jag känner mig otroligt privilegierad.

Läs mer om mina öppna föreläsningar och min utbildning i personligt ledarskap på dessa länkar:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar