Föreläsning i Norge med kärleksfullt kaffestopp.

Föreläsning i Norge med kärleksfullt kaffestopp.

Igår föreläste jag i Gjövik som ligger ca två timmars bilresa norr om Oslo. Senast jag var här var 1994 på ett bröllop när en tidigare reseledarkollega Anne Nerseth från Ving, gifte sig. Jag tänkte på henne och det bröllopet när jag var i Gjövik igår och gjorde då en Facebook uppdatering om min närvaro. 

Gissa om min förvåning när Anne svarar att hon är i Gjövik hos sina föräldrar. Det hör till saken att hon numera bor i Osby i Skåne. 

Så efter föreläsningen var jag inbjuden hem till dem på ett kaffestopp på väg ner till hotellet på Gardermoen flygplats. En härlig liten stund tillsammans med stor och varm gästfrihet. Anne har jag träffat efter bröllopet men inte hennes föräldrar så det blev ett kärt återbesök nästan 25 år senare. Så fina människor hela familjen. 

En go känsla jag tar med mig idag när jag nu sitter i SAS loungen på Gardermoen och skall fortsätta min resa hem igen. En go känsla som jag kommer att bära i mitt hjärta länge länge.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar