Ett år som företagare

Ett år som företagare

Idag för ett år sedan tog jag ett stort och lite läskigt steg ut ur trygghetszonen genom att säga upp mig från en fast anställning sedan många år och blev egen företagare på heltid. Det var en del som avrådde mig och inte trodde att det skulle gå bra men jag var själv helt övertygad om att det var ett steg jag bara var tvungen att göra. Magkänslan var dock helt övertygad om att jag hade något som marknaden ville ha och så här i efterhand kan jag klappa mig på magen och tacka den. Det var dessutom bara jobbigt att ta första steget för sedan gick det av bara farten.

Det har varit ett fantastiskt roligt år med många roliga uppdrag och många fantastiska möten med människor av alla de slag runt om i norden. Det har varit framgångar kantat med motgångar men resan har varit så lärorik och utmanande. Våren och hösten ser riktigt bra ut och jag ser fram emot en härlig och avkopplande sommar tillskillnad från förra sommaren som tillbringades på sjukhus.

Jag är ännu mer övertygad idag om att jag gjorde ett bra val och jag har en underbar familj som stöttat mig under detta första solvarv så därför skall jag nu åka och köpa en stor tårta till dem som vi kan njuta av och fira ordentligt.

Sen skall jag korka upp en flaska skumpa, höja glaset och utropa: Länge leve mig själv. Tjohoo.

 

Bild1 Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar