En härlig vecka

En härlig vecka

Veckan har bestått av 4 roliga och i stort sett fullbokade föreläsningar runt om i landet. Igår avslutades det med en fantastisk föreläsning inför en nästan fullsatt Helsingborgs Stadsteater med 550 i publiken.

Hela veckan har jag haft med mig min kompis Hugo Thulin​ som hjälpt mig så förtjänstfullt med allting runt omkring. Ovärderlig och proffsig hjälp. Stort tack för det. Hugo du är bäst.

Till min hjälp hade jag även Staffan Taylor​ som var konferencier. Staffan kontaktade jag dagen innan när han var på semester i Vietnam och frågade om han visste någon som kunde hjälpa mig. Staffan svarar att han landar imorgon kl 15 så han kan hjälpa mig. Så efter tre veckor i Vietnam åker han direkt och hjälper mig, vilket han dessutom gör riktigt riktigt bra.

En minut innan vi började filmade Staffan mig när jag var 100% redo att gå på scenen.

Stort tack till alla er som var med och stort tack till dig bästa Staffan.

Idag är jag ledig och njuter av publikens kommentarer från föreläsningarna. https://www.torkildskold.se/omdomen/

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail