En härlig och rolig vecka med Ystad i topp

En härlig och rolig vecka med Ystad i topp

Härligt med helg och återhämtning efter en massa roliga föreläsningar för olika företag, organisationer och som jag själv arrangerat. I veckan hade jag en föreläsning i min barndomsstad Ystad som jag hade arrangerat själv och den hade jag sett fram emot extra mycket. Jag har inga ambitioner på att bli profet i min egen stad men jag ville ge lite extra till dem. Det var dessutom väldigt mycket folk i publiken, nästan fullsatt, som jag kände sedan förut och det gjorde det hela extra kul. Det blev en magisk kväll och återkopplingen har varit fantastisk. Jag tycker att vad denna tjejen skrev sammanfattar så bra det alla andra skrev:

Helt underbar, fantastisk, givande och rolig föreläsning. Vet inte mer hur jag ska uttrycka mig. Det enda jag kan säga, är att jag inte förstår varför det tagit så lång tid innan jag anmälde mig till en föreläsning! Mycket givande och trevligt! Karin om föreläsningen i Ystad, 7 september 2017

Du kan läsa mer om vad andra tyckte på denna länk och även se var mina kommande öppna föreläsningar äger rum: https://buff.ly/2wPUisk

Så nu är jag snart superladdad inför kommande veckas 7 uppdrag.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar