Egna citat och ordspråk

Egna citat och ordspråk

För 7 år sedan skrev jag mitt allra första ordspråk som jag delade på min företagssida här på facebook. https://www.facebook.com/www.torkildskold.se

Jag tänkte att varför skall jag dela ordspråk som andra har skrivit och som alla andra redan delar. Så därför bestämde jag mig för att hitta på egna som jag tycker passar in i min värld. 

Jag satte mig ner och började fundera och ganska snabbt kom dessa orden till mig som från ingenstans. Jo jag vet, de kom från mig själv 😘. Detta blev det första resultatet och jag tror att det är det ordspråk som har fått flesta gilla och delningar av alla jag har gjort genom åren. Kvalitén på de följande ordspråken har såklart varierat i betraktarens ögon.

Jag vet att alla inte gillar sådana här texter och det är helt ok för mig för det är inte till dem jag skriver, det är till alla de som gillar dem och vill få lite inspiration i vardagen. Egentligen bryr jag mig inte längre om hur många gillningar de får utan det intressanta är hur mycket det delas för att jag vill att det med kärlek skall komma så många som möjligt till del. Oavsett vilket så gillar jag dem stenhårt och det räcker länge.

Bara du är bäst på att vara du. Livet skall upplevas och inte bara överlevas.

Torkild Sköld

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar