Det kom ett brev

Det kom ett brev

Jag har förmånen av att få mycket återkoppling på mina föreläsningar och jag delar långt ifrån allt även om jag uppskattar det enormt mycket. Men för ett tag sedan kom det ett meddelande från en yngre tjej som fick mig till att bli lite extra stolt och glad för det jag gör. Jag fick hennes tillåtelse att dela det men jag väljer att göra det anonymt.

Hej Torkild!

Du var på vårt företag och föreläste. Jag ska vara helt ärlig och säga att ja suckade när vi skulle iväg på föreläsning eftersom det egentligen var min lediga dag men du fångade mig på 5 minuter. Så bra du är alltså. Jag blev till och med rörd!

Jag var med om en våldtäkt för några år sedan och jag har aldrig någonsin vetat hur jag ska hantera detta i mina tankar. Men efter din föreläsning så känns det bättre. Sak och person fick mig att tänka. Jag tror dock aldrig att jag kommer förlåta denna människa som gjorde detta mot mig. Men att tänka på det du pratade om gjorde det lättare att hantera på något sätt. 

Tack för det!

 

DSC_6583.jpg

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar