Chefen gav mig ledigt

Chefen gav mig ledigt

[border]

Jag får ofta frågan om jag mediterar och det kan jag definitivt säga att jag gör. Dock så mediterar jag inte i den bemärkelsen att jag sitter i lotusställning och tillbeder något utan meditation kan vara så mycket mer än så för mig. Idag har jag mediterat när jag tidigt i morse körde iväg och fiskade. Fiske är ett för mig otroligt mediterande genom att gå själv i naturen med mina egna tankar och tänka runt lite. Det kommer alltid roliga tankar till mig när jag är med mig själv. Jag trivs med att vara i mitt eget sällskap utan att för den sakens skull säga att jag inte trivs med andra. Jag tror dock att jag behöver kunna leva och trivas med mig själv för att bli bättre på att leva och trivas tillsammans med andra.

Fiske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[border]

Det blev dock ingen fisk idag men det gav mig så mycket ändå. Jag fick komma ut och röra på mig lite, jag fick koll på min fiskeutrustning efter vinterförvaringen och jag fick framförallt energi till att ta tag i resten av dagen och dess åtaganden. Så ett bra fiske handlar inte om att fånga fisk utan att fånga tillfället att få tid att vara med mig själv….och det är meditation för mig.

[image size=”medium” lightbox=”true”]http://torkildskold.se.preview.citynetwork.se/wp-content/uploads/2014/02/2012-04-26_16_11_11_vinn.jpg[/image]

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail