Att bli äldre i mitt liv.

Att bli äldre i mitt liv.

Sitter och tittar på bilder och förundras över vad som har förändrats de senaste tre åren. Bilderna ovan är från 2013 innan jag råkade ut för 7 komplicerade operationer under tre veckor som sänkte mig totalt.

Vad som hände kan du läsa mer om på denna länk: http://buff.ly/2gIAb4o

Bilderna under är från i år och hur jag ser ut idag.Grymt svårt att ta in skillnaden men så glad för att jag har förmånen att fortfarande vara med i matchen. Man skall vara rädd om sig själv och glad för att få bli äldre.

Jag är varken extrem när det gäller kost eller träning men jag vill äta ordentlig och god mat. Konstiga näringsdrycker är inget för mig. Ibland slinker det förstås in lite onyttig mat i mig också men för det mesta är det ordentlig mat. Jag tar en stänkare eller två på helgen om jag känner för det.

Jag tränar några gånger i veckan, ibland lite mer och ibland inte alls. Jag är bra på att bara ta det lugnt och göra ingenting. I somras var jag sliten efter vårens alla uppdrag så därför drog jag ner på tempot från juni till slutet av september, så nu är jag med i matchen igen. Det heter att vi skall lyssna på vår kropp och det är jag definitivt bra på.

Framförallt är jag medveten och nyfiken på livet och jag har bestämt mig för att fortsätta att leva som jag gör nu och inte som jag gjorde innan 2013 för skillnaden på bilderna är uppenbara.

Vissa dagar går det bra och andra dagar går det mindre bra men det är bara till att kämpa på för ge upp det gör jag aldrig. Jag gillar att bli äldre och ser det som en förmån. Många jag träffar tycker det är jobbigt att bli äldre. Då brukar jag fråga dem om de är medvetna om alternativet.

Livet skall upplevas och inte bara överlevas.

Torkild

 

15259595_10154382424714232_1294866411212802106_o Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar