Återigen en kväll med det bästa som kan sägas...

Återigen en kväll med det bästa som kan sägas…

Igår hade jag förmånen att ha Tina Svensson med på föreläsningen i Värnamo. Idag skrev hon följande i sin facebookgrupp. Mötesplats om personligt ledarskap.

Igår torsdag hade jag med flera förmånen att lyssna på Torkild Sköld som glädjande återigen var i våra trakter och föreläste om bland annat personligt ledarskap, denna kväll var han på Cupolen i Värnamo. Det Torkild förmedlar under sina föredrag/föreläsning är så genuint och äkta, det förändrar och vidgar våra sinnen och vyer och kan ändra eller cementera tankar, förhållningssätt som vi har. Detta var sjätte gången jag lyssnade på honom och som jag sagt de andra gångerna, jag tar till mig mer och mer och lyssnar in det han förmedlar på olika sätt varje gång beroende på vart jag ”står i livet”. I och med de orden förstår ni att hans föreläsningar går hem hos alla vart man än är i sin livssituation, vilken ålder man är i. I mitt arbete ingår det bland annat att leda en ungdomsgrupp, dessa ungdomar har blivit inbjudna att lyssna på honom och jag kan tala om att TORKILD GAV AVTRYCK i det han sa. När ungdomar kan förlika sig med en annan människa och kan ta till sig de orden att de är betydelsefulla för det de är, inte det de gör och när det lyfts in i ett annat perspektiv och flera exempel blir aha – upplevelser så är det gott att sitta som ledare och se detta. De förlikade sig i situationer, känslor och han satte fingret på mycket de hade funderat på.
*
I pausen fick jag återigen en härlig pratstund med Torkild, alltid trevlig och tillmötesgående. Under varje morgon 2013 när jag vaknade på morgonen var det första jag gjorde att öppna upp Torkilds sida på Facebook och se vad för gott han hade lagt ut. Antingen en livsberättelse från egna livet eller helt enkelt ett ordspråk med mening som fick min dag att bli lättare, som så många andras. Jag följer fortfarande hans sida, och tar till mig det han skriver. Jag hoppas och önskar verkligen Torkild förstår vidden av vad hans föreläsningar, hans kloka ord och hans inlägg gör med människan… lyfter och ger en vila i ordet han skriver.
*
Jag fick förfrågan av Torkild att vara med och starta upp denna sida ”Mötesplats om Personligt Ledarskap” vilket inte var självklart att tacka jag till från början. Men efter lite betänketid tackade jag ja, dels för att jag tycker om att dela med mig av det som kan stötta, ge någon annan det jag sökte 2013 och att själv få ta dela av era tankar och ord som ni är fria att dela med er av här på Mötesplats om Personligt Ledarskap, antingen det är citat eller livsberättelser som du varit med om. Torkild lät mig efter något år ta över sidan själv, vilket jag uppskattar mycket. TACK!
• Du som inte har haft tid eller möjlighet att gå på Torkilds föreläsning kan jag inte annat än rekommendera att gå. Inga pekpinnar, inga moralkakor utdelas. Här påtalas basic, genuina och äkta berättelser och tips om att vara din egna chef i ditt egna liv. En del vet vi innan, men, Torkild lyfter fram eller rättare sagt upp det på en annan nivå. Unna dig att gå och lyssna när han kommer nära dig!!!
Önskar er alla en finfin helg och ta vara på din dag i livet.
Lev väl
// Tina Svensson

 

Gå gärna in och gilla hennes grupp Mötesplats om Personligt Ledarskap

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar