Ärlighet varar längst

Ärlighet varar längst

Någon tycker att sådant här skall man inte lägga ut på sociala medier för det förstör varumärket men det håller jag inte med om för jag vill vara ärlig och transparent. På mina föreläsnings annonser här på facebook så får jag många kommentarer. Glädjande nog är det väldigt många som lyssnat på mig tidigare som ger mig fantastiska omdömen. Men det händer också att någon, oftast som inte lyssnat på mig, tycker tvärtom. Men inte ens Jesus nådde alla och så gör ej heller jag. ?

Jag tar dock aldrig något sådant personligt utan det är en del av livet. Men en del kommentarer kan jag tycka är riktigt underhållande i sin kritik och det vill jag gärna dela med mig av. Jag lämnar naturligtvis inte ut personens namn men jag kan nämna att jag erbjöd en fribiljett till min föreläsning. Har dock inte fått svar ännu men jag har garvat flera gånger åt den utförliga kommentaren. Så här skrev han:
————————————
”Ge dig själv, och någon du bryr dig om, en riktigt bra och givande start på det nya året. Ge dig själv insikten att totalskita i såna här livsgurus som inte gått en enda cm i dina skor. Bara DU kan förstå och veta vad som gör DIG lycklig.

Kristendom, Islam, Buddism, Tao, New Age, Scientologer och sån här nymodig ”livsreligion” är ren Bullshit!
”I morgon är första dagen i ditt nya liv!” Ja va fan skulle det annars vara??

Nä såna hör tomtar är bara ute efter att tömma din plånbok.
Jag sköter mitt eget liv efter eget huvud, så tack men jag behöver inga ”gudar” som ska bestämma över mig.

Skatteverket och Bilbesiktningen är fullt tillräckligt!

Gott nytt 2018!”
————————————
Underbart. Jag hoppas han kommer på föreläsningen för då skall han få en kram. Eller två….

https://www.torkildskold.se/omdomen/

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar