Änglar och trumpeter på facebook

Änglar och trumpeter på facebook

Igår föreläste jag i Malmö och då dök plötsligt dessa två fantastiska människorna upp igen. De var ute i god tid för att försäkra sig om bra platser och det var tredje gången de var och lyssnade på mig, vilket jag är både stolt och tacksam för. Förra gången de lyssnade på mig så lät de mig få höra deras SMS signal till mobiltelefonen. Då hade de spelat in en del av trailern på min föreläsning där jag pratar om änglar och trumpeter på facebook. Så varje gång de fick ett SMS så blev de påminda av mig och min föreläsning. Jag blev både oerhört förvånad och glad när jag hörde det.

Efter föreläsningen igår stod vi och pratade en liten stund och det är riktigt härliga människor och de berättade att de skulle komma och lyssna på mig fler gånger och då lovade jag dem att kommer de en fjärde gång då bjuder jag på fribiljetter. Mötet med människor är underbart och jag har förmånen att få möta massor av människor varje dag i mitt arbete. Här kan du se trailern från min föreläsning. http://youtu.be/Xhw8t97YHq4

 

IMG_8939

 

Här är trailern från min föreläsning som de hämtade ljudet ifrån.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar