Alltid lika kul att läsa hur min föreläsningar gör skillnad.

Alltid lika kul att läsa hur min föreläsningar gör skillnad.

_fangchen_Att gå på Torkild Skölds föreläsning om personlig utveckling och ledarskap måndag den 6 februari på Spahotellet @stromstadspa är något av det bästa jag har gjort ?
Ett STORT TACK från djupet av mitt hjärta! ❤ @torkildskold #personligutveckling
#ledarskap #torkildsköld
 
Det var en väldigt viktig dag för mig, jag fick konfronterat det som hade betyngt mig en längre period, det var en riktigt go ego boost @kaltrint ? Jag tog tillbaka och upprättade det som hade tagits ifrån mig, jag tog/tar med mig väldigt kloka råd från Torkild Sköld, livsviktiga och avgörande där och då för mig och för min mentala utveckling. Jag var, in my opinion, en exemplarisk elev den dagen, jag gjorde enligt rådet ?: Händer –> reagerar –> resultat +-
#mönsterelev ?
 
Jag vågar, numera, lyfta utan en landningsbana ? Du finns med mig, varje dag, Torkild. Du är fantastisk! Jag rekommenderar starkt hans föreläsning ?❤
Ta bort kommentartorkildskoldTack för härlig läsning och återkoppling. 🙂
_fangchen_@torkildskold Tack själv återigen, du gör stor skillnad och inspirerar så många människors liv, beundransvärt! ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar