Vilja skapar resurser

Vilja skapar resurser

Idag har jag förmånen att ha Marko Tips Fråncoachen Latva-Nevala​
som gästbloggare igen.

Vill du nå ett mål, passera en drömgräns, vinna, känna segerns sötma – så finns det ett verktyg som överglänser de flesta – du måste vilja, jag menar verkligen vilja!

Har du det som drivkraft, kommer du alltid våga börja, alltid orka resa dig upp och kämpa vidare, alltid orka lägga ner den tid och energi som krävs. Ett starkt Varför – skapar både modet, tuffheten, kraften och även ditt Hur. Du som verkligen Vill – kommer hitta vägen dit.

Det som stoppar oss är således sällan avsaknad av förmågor, kunskap eller resurser – det som stoppar oss är brist på Vilja. När viljan tryter – växer tvivlet, latheten och rädslan. Pessimisten i oss frodas när optimisten inom oss inte får viljans näring. 

Om du nu står inför en uppgift, självvald eller beordrad, och viljan saknas, då finns det bara ett sätt att lyckas – hitta din anledning för att lyckas! DU ska hitta den, skapa den – för kommer den inte inifrån dig själv – kommer du inte lyssna. 

Så vad som än kravs – finn din anledning, ditt varför, för att lyckas! När du gjort det – först då börjar magi att skapas…

Marko Tips Fråncoachen Latva-Nevala

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar