Varför ska jag låta andra bestämma hur jag ska agera?

Varför ska jag låta andra bestämma hur jag ska agera?

För det mesta är jag bortskämd med positiv feedback på mina föreläsningar och för vad jag skriver här på Facebook. Men jag kan ju aldrig vara alla till lags. Hur mycket jag än vill så kan alla inte gilla allt jag skriver. Idag fick jag ett mail från en person som tyckte att det jag skriver inte var något att ha och det respekterar jag till fullo. Men det är fortfarande många många fler som gillar det jag skriver och de får jag inte glömma. Jag skriver ju för de som gillar det jag gör och inte för de som inte gillar det. Så klart läser jag vad alla skriver men jag hinner inte kommentera alt.

Det är helt ok för mig att alla inte gillar det jag gör för jag är mer härdad än vad de flesta tror och jag tar aldrig något personligt för vad andra skriver om mig. Här är en liten berättelse som beskriver rätt bra hur jag själv resonerar.

En kväll följde jag med en kompis till en jourbutik på hörnet där han köpte en kvällstidning. Min kompis betalade för tidningen och tackade artigt. Butiksägaren sa inget utan tittade surt ner i golvet.
När vi gick därifrån kunde jag inte låta bli att kommentera butiksägaren.
– Det var en sur en jäkel den där.
– Äsch så är han varenda kväll, svarade han.

– Varför fortsätter du att vara så artig mot honom?”frågade jag.

Och min vän svarade: – Varför ska jag låta honom bestämma hur jag ska agera?

Okänd

Vi måste alla inse att vi är bra som vi är. Vi kan alla göra fel men ingen är fel. Varken du, jag eller någon annan, Livet skall upplevas och inte överlevas.

https://www.facebook.com/groups/Torkild/

 

1
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar