Vår erfarenhet, andras fyr.

Vår erfarenhet, andras fyr.

Jag kan inte i alla avseenden ta på vad det är men min föreläsning har blivit så otroligt mycket mer slagkraftig efter sommaren. Jag har alltid fått bra återkoppling på min föreläsning, vilket jag är grymt stolt över men nu är det på en helt annan nivå. Innan var det mer hur bra det var det jag ser och nu har det kompletterats med hur det påverkar de som lyssnat. Det är ju helt fantastiskt för det är precis det jag vill åstadkomma.

Jag tror dock att det har att göra med att jag har blivit bättre på att förmedla det jag vill ha sagt samt att jag idag inte använder några andra hjälpmedel än blädderblock när jag föreläser. Jag blir precis som alla andra bättre på att göra det jag gör när jag tränar på att bli bättre på att göra det jag gör. Erfarenhet kallas det visst för och jag har några års och några hundra föreläsningars erfarenhet med mig i bagaget idag. Igår när jag var I Karlskrona så tog jag denna bilden på fyren och tänkte just att jag är otroligt stolt och ödmjukt tacksam för att min erfarenhet kan vägleda andra, för om det är något jag vill vara så är det en fyr för mina medmänniskor.

Senast idag fick jag ett meddelande på facebook från en tjej som var på min föreläsning veckan som gick och här berättar hon hur det direkt gjorde att hon kunde ta tag i sig själv och skapa förändring i sitt liv för att må bättre. Fantastiskt bra gjort och med tillåtelse från henne kan du läsa här vad hon skrev:

Hej!

Grattis i efterskott! Jag vill bara få fram till dej hur fruktansvärt bra du är! Jag har följt dej på Facebook och visade min chef. Hon nappade direkt och bokade föreläsning till henne och mej. Vi var i onsdags i Malmö! Jag hade legat i min soffa måndag, tisdag och halva onsdagen och ville verkligen inte iväg… då jag i somras separat från ett långt förhållande med barn och hus osv… och nu har vi tyvärr blivit så osams.

Men du fick mej att skratta, du fick mej att förstå, du är så att du fick mej att tänka om… dessa dagarna efter din föreläsning har jag verkligen velat tänka på att gå vidare i livet, för det är inte mej det e fel på det är ju mina handlingar. Jag kommer att ha mycket användning av dina verktyg både inom jobb och privat!

Kan bara säga tusen tack och min chef berättade i bilen hem att hon var mycket nöjd och att vi snart ska boka en till föreläsning hos dej och vi kommer starkt rekommendera dej!

Du är fantastisk!

Mvh Lise-Lott

Presentation2 (1) Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 29 nov: Göteborg

  Biljetter kvar
 • 30 nov: Kungsbacka

  Fullbokat
 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat

Alla öppna föreläsningar