Totalt grundlurad

Totalt grundlurad

Igår skulle jag föreläsa i Göteborg för en kommun på Hvitfeldska gymnasiet. Det var min näst sista föreläsning innan sommaren för jag skulle ha en dagen efter för samma kund. När jag kommer fram till huvudingången så möts jag av denna skylt och jag undrade vad i hela friden är detta. Jag hann inte mer än att ta upp telefonen för att ringa uppdragsgivaren när jag hör röster och folk komma springande mot mig bakifrån. Det är mina vänner och kolleger Jesper Caron och Eric Thyrell. Min första tanke var att vad i helskotta gör de här. Men jag inser ganska snart att jag skall inte alls föreläsa. Jag är kidnappad och nu skall det hända något helt annat. Jag blev fullkomligt gundlurad.

Jesper och Eric förde mig till bilen och sedan tog vi oss vidare upp till Stenungsund och checkade in på hotell Stenungsbaden. Så istället för två föreläsningar så blev det en härlig eftermiddag med spa och på kvällen middag med massor av gott snack och skratt med två av mina bästa vänner och som i mina ögon sett, dessutom är två av Sveriges bästa föreläsare.

Jag har aldrig blivit så överraskad någon gång tidigare i mitt liv som jag blev igår i Göteborg. Men jag blev också väldigt glad och rörd över denna fina handlingen från mina vänner som de hade planerat under lång tid för att allt skulle gå i lås, vilket det gjorde på bästa sätt.

Så ett oändligt stort och kärleksfullt tack till dig Jesper och dig Eric för detta. Ni är bäst. Sååå bäst.

 

Namnlöst

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar