Tack

Tack

Det kom ett meddelande från en tjej som varit med på min föreläsning om personligt ledarskap, som berörde mig djupt. Jag har fått hennes tillåtelse att lägga ut det.

Jag har en bok… En drömdagbok som skall handla om mig, mina tankar, drömmar och allt som är viktigt i mitt liv. Många små korta peppade och fina ord finns redan förskrivna till mig, dock har boken legat i en hylla i flera år.

Jag har kikat i den, men snabbt slagit igen den. För jobbigt, bara negativa tankar. Gjord till alla andra, men inte till mig…

Jag har förlorat ett barn, jag har varit deprimerad, jag har suttit i tingsrätten och slagits för mitt andra barn, jag har separerat från min sambo, jag har ” gått in i väggen” jag har varit sjukskriven… och jag är 31 år.

Boken är inte gjord till mig.

Men efter din föreläsning gick jag raka vägen till hyllan och slog upp boken. Direkt efteråt, en halvtimme efter din föreläsning.

Och vet du, Torkild?
Boken är till för mig!

Efter alla år med samtal med kuratorer, psykologer och läkare är det dina ord som får mig att känna, äntligen! Det är dags nu, det är dags att gå vidare!

Vi drunknar inte av att någon slänger oss i sjön, vi drunknar om vi inte tar oss upp.

Jag är så glad, jag skrattar och gråter om vartannat.

Tack Torkild, Tack ♡

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar