Stark och målinriktad

Stark och målinriktad

Jag får ofta höra att jag är så stark och målinriktad. Jag är egentligen varken stark eller målinriktad men jag har bestämt 
mig för att oavsett vad som händer mig så skall jag genomföra 
det jag bestämmer mig för. Jag har bestämt att oavsett vilka hinder som kommer i min väg så kommer de inte för att stoppa mig utanför att utmana mig. Dessutom tränar jag mitt personliga ledarskap varje dag med de verktyg jag behöver för att få bättre inre kondition och bli ännu mer inifrånstyrd än utifrånstyrd.

Jag har en inre kompass som pekar ut riktningen och den riktningen styrs av mina inre värderingar och som för mig åt rätt håll. Vissa dagar är det lättare men andra är det svårare. När jag höll på att dö förra året så var det definitivt en av de svårare utmaningarna men jag bestämde mig för att övervinna den med och uppenbarligen så lyckades jag med det.

Utifrån det perspektivet blir många andra utmaningar betydligt lättare att ta sig runt för att komma vidare mot det som jag har bestämt mig för. Med den inställningen så blir jag nämligen både stark och målinriktad.

Det är min strategi i livet och den fungerar utmärkt för mig. Den kanske inte fungerar för alla men då får de göra det som fungerar för dem.

Gör dig en fin dag och kom ihåg att respektera andra och deras strategier och inte minst respektera dig själv och ta ansvar för dina strategier.

Torkild Sköld

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail