Sommartider hej hej....

Sommartider hej hej….

Nu är det dags att summera första halvåret 2016 ,ta semester och fira midsommar. Jag har nu varit egen företagare i 3 år och Torkild Sköld AB växer glädjande nog så det knakar. Jag är ödmjukt tacksam för att omsättningen ökat hela tiden för det visar på att jag är på rätt väg och når ut till fler människor, vilket är min huvudsakliga ambition med mina föreläsningar. När jag började för tre år sedan var det många som inte trodde att jag skulle lyckas för det var en redan överetablerad verksamhet. Men en gammal pansarofficer ger inte upp i första taget. Han är dessutom drillad i att alltid se möjligheter, hitta nya vägar för att överleva och att aldrig ge upp. Jag har inte haft ett enda skrivet mål eller någon budget att nå upp till. Min enda ambition har varit att ha kul och få fler människor att må bra. Uppenbarligen har det fungerat.

Förra året var omsättningen i mina ögon sett gigantisk och jag tänkte att det kommer att bli svårt att slå det rekordet. Jag kan dock nu konstatera att det första halvåret 2016 har varit otroligt mycket bättre än vad jag trodde att det skulle bli. Jag har haft färre föreläsningar än motsvarande halvår 2015 men det har kommit desto fler åhörare på de jag har arrangerat själv. Det har varit fantastiskt många roliga möten med människor både på mina egna föreläsningar men även på alla de företagsuppdrag jag har haft. Många roliga uppdrag har det varit och hösten ser otroligt bra ut. Bättre än någonsin. Men jag vill referera till Zlatan som sa att bakom alla mina framgångar som ni ser på matcherna ligger ett hårt och långt arbete bakom för att nå dit. Inte mycket kommer av sig själv. Även framöver kommer det att krävas hårt arbete och förnyelse.

Jag kan lugnt konstatera att nu kan jag ta välbehövlig semester med glädje och stolthet över det jag har presterat för jag har gjort allt själv. Jag har varit borta mycket från min underbara familj men de har ställt upp för mig i alla väder och för det är jag dem oändligt tacksam. Älskar er.

Avslutningsvis vill jag tacka alla er som har varit del i denna resan på något vis. Ingen nämnd igen glömd. Jag önskar just dig som läser detta nu en riktigt skön sommar och en glad midsommar.

Torkild

www.torkildskold.se

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar