PERSONLIGT LEDARSKAP MED TORKILD SKÖLD

PERSONLIGT LEDARSKAP MED TORKILD SKÖLD

Någon sa till mig att jag är lyckligt lottad som har det så bra och det håller jag med om. Jag är frisk, har en underbar familj och ett jobb som jag älskar.

Jag har dock inte vunnit det på någon lott. Allt grundar sig på medvetna val, hårt arbete, uthållighet, karaktär och en inställning om att aldrig, aldrig, aldrig ge upp.

Förutsättningarna har inte alltid varit de bästa. Någon har försökt sätta käppar i hjulet för mig och livet har ibland slagit till med full kraft mot mig. Visst har jag trillat i sjön ibland längs vägen men jag drunknar inte av att ramla i sjön. Jag drunknar bara om jag inte tar mig upp igen. Jag har varit yrkesofficer i många år. Jag är en krigare och en krigare ger aldrig upp. Hitta din inre krigare du med

Ge aldrig, aldrig, aldrig upp för det kommer jag aldrig att göra. Livet är inte lätt alla gånger men det är alltid mitt ansvar att ta hand om mig själv. Livet skall upplevas och inte överlevas.

Kom ihåg att oavsett vad någon annan gör eller säger till dig så finns det ingen i hela världen som är så bra på att vara du som du är. Du är helt unik för det finns bara en som du. Var rädd om den personen och ge aldrig upp. Det är nämligen vad personligt ledarskap handlar om.

Filosofen Plutarkos uttryckte det så bra: Det är alltid för tidigt att ge upp.

Gör dig en riktigt upplevelserik fortsättning på dagen.

Torkild

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail